fbpx
Kosár

Hívjon minket: +36 70 308 0787

Ingyenes szállítás 150 000 Ft fölött

Redőnyautomata

Redőny automata gurtnis és zsinóros redőnyökhöz, különböző színekben. Minden termék raktárról, szakértő segítéségével. Redőnyalkatrészek, alumínium redőny, automata árnyékolók, redőnygurtni, redőnyzsinór? Nálunk az automata redőnytől a redőnyhevederig mindent megtalál!

redőny automata
Szűrés ár alapján
Legnépszerűbb termékeink
Szűrők mutatása

Mind a(z) 2 találat megjelenítve

Mind a(z) 2 találat megjelenítve

Redőnyautomata, redőnyalkatrész az árnyékolástechnika szakértőjétől

Gurtnihoz és zsinóros redőnyökhöz különböző automaták érhetőek el. Különböző típusú automaták elérhetőek, gurtnihoz és zsinóros redőnyökhöz. A hagyományos gurtni automatán kívül kagyló formájú  automatát is talál kínálatunkban, fehér, ezüst, antracit, barna és aranytölgy színben, hogy így megtalálhassa az otthona színvilágához legjobban illő darabot.

Abban az esetben, ha redőny automata gurtnis, akkor egy fém fülbe kell beakasztani a redőny gurtnit. Zsinóros automata esetén egy zsinórhurokra kell csomózni a redőnyzsinórt. A redőny automatának nem része a gurtni, vagy a zsinór, ezeket a redőnyalkatrészeket külön tudja megvásárolni áruházunkban.

Régi bérházakban az ablak fölötti gerébtokba beépített redőnyök esetén általában maxi redőnyhevedert alkalmaznak, az ehhez szükséges falba süllyeszthető automata pedig a maxi redőnyautomata.

Hogy működik a redőnyautomata?

A redőnyautomatában egy rugós szerkezet csévéli fel a redőnygurtnit egy műanyag házba.

Sajnos, mint minden, a redőny automata is elromolhat. Meghibásodásakor a redőnypalástot nem tartja semmi, ezért visszacsúszik leengedett állapotába. Ilyenkor gyakori hiba, hogy a redőnygurtnit kikötik valamihez, hogy a palást fölső helyzetében legyen, és bejöhessen a fény. Ezt nem javasoljuk, mert amennyiben a gurtni vagy a zsinór eldeformálódik, szükségessé válik a redőnygurtni cseréje is.

A redőnyautomata szétszedése nem ajánlott, a benne lévő laprugó szétugorva ugyanis csúnya sérülést okozhat. Meghibásodása esetén javasoljuk egy új vásárlását, vagy egy redőnyökhöz értő szakember felkeresését.

redőny automata

Redőnyautomata ár

A redőnyautomata ára a típusától és a színétől függ. A webáruházunkban tudja megvásárolni, ha segítségre van szüksége a választáshoz, hívja ügyfélszolgálatunkat a +36 70 30 80 787-es számon, vagy írjon nekünk az [email protected] e-mail címre.

Vegye fel velünk a kapcsolatot

és segítünk megtalálni a tökéletes megoldást az Ön igényeire szabva!

Ingyenes kiszállítás

150 000 Ft fölött

Előzetes felmérés

Igény esetén

Garancia

Szakszerű beszerelés esetén

100% Biztonságos fizetés

Online vagy készpénzben

Szűrés ár alapján
Legnépszerűbb termékeink