Ponyvás árnyékoló

Balkán, vagy ponyvás árnyékoló, egyedi méretre gyártással. Esztétikus tokozásának köszönhetően elegáns, rejtett módon illeszkedik a homlokzat összképébe. Gyártási ideje 5-7 munkanap.

Szűrők mutatása

Mind a(z) 2 találat megjelenítése

Szűrők mutatása

Mind a(z) 2 találat megjelenítése

Balkon és veranda árnyékoló

Ponyvas Arnyekolo
A Italia Fix elsősorban zárt, vagy félig zárt erkélyek árnyékolására fejlesztett típus, mely rögzíthető állású karokkal a korláthoz feszíthető – lehetővé téve a takarást, az árnyékolást és a szellőzést egyszerre.

Ezzel szemben az Italia Casette zárt alumínium tokkal készül, valamint a kétféle karhosszban válaszható. Időjárásnak kitett homlokzatok esetén ideális választás ez a zárt kivitelű mégis olcsó ponyvás árnyékoló.Üzletportálok, kávézók esetében ideális választás, de erkélyek, teraszok és verenda árnyékolásához is ideális megoldás. Elérhető motoros kivitelben is, így felszerelhető távirányítással és szél/fény érzékeléssel is – így a terasz árnyékolás olcsón, kifinomultan és igazán kényelmesen megoldható.Esztétikus tokozásának köszönhetően elegáns, rejtett módon illeszkedik a homlokzat összképébe, megfelelő árnyékoló ponyva segítségével pedig bármilyen hangulatot képes előidézni.