Alumínium redőny szúnyoghálóval – látszó tokos kivitelben

40 990 Ft

Alumínium redőny látszó tokos kivitelben egyedi méretre gyártott  beépített üvegszálas szúnyoghálóval. 2 év garanciát vállalunk a szakszerűen beszerelt termékeinkre.

Ingyenes kiszállítás 150 000 Ft fölött

Bizonytalan, hogy mire is van szüksége? Kérjen visszahívást!

Ha nem tudja biztosan, hogy ez az árnyékoló a legjobb választás-e az Ön számára, vagy elveszett a méretek és kivitelezési lehetőségek között, akkor adja meg adatait, mi visszahívjuk és egy ingyenes konzultáció során segítünk választani!

Alumínium redőny, integrált szúnyoghálóval

Az alumínium redőnyök legfontosabb tulajdonsága az időtállóság. Esztétikus megjelenése mellett egy hosszútávú megoldást nyújt otthonunk árnyékolására, illetve arra, hogy megakadályozzuk különböző rovarok bejutását lakásunkba. A termék a hagyományos redőny előnyei mellett egyrészt időt spórol, mert nem kell külön felszereltetni a szúnyoghálót, másrészt pedig biztosítja a nyugalmat nyitott ablak esetén is. A redőny és a szúnyogháló egy dupla lefutó sínben külön-külön is mozgatható.
A redőny lécszíneit 19 mintából választhatja ki, a lécek erős és színtartó anyagból készülnek, 39 mm szélesek. A redőny egy újabb légréteget képez az ablak és a palást között, ezért jó hőszigetelőként tartjuk számon.

Ha nem kedveli a rovarokat, itt a megoldás


A minőségi alkatrészek és a precíz összeszerelés garantálja a hosszú távú megoldást, de a biztonságra sem lesz panasz ezzel az árnyékolóval. Ha nem kedveli a bogarakat, rovarokat, megunta az éjszakai szúnyogcsípéseket és a légyzümmögést, akkor az integrált üvegszálas szúnyoghálóval felszerelt alumínium redőnyre van szüksége! Üvegszálas anyagból készülnek szúnyoghálóink, ami a napsugárzásnak ellenáll, könnyen kezelhetőek, futásuk kényelmes.

Redőny beszereléssel


Vegye számításba: a felmérés és felszerelés tapasztalatot igényel. Hogy ez se okozzon gondot, kérje szerelési szolgáltatásunkat, ami garantálja, hogy minőségi kiszolgálásban részesül fix kondíciókkal. A redőny szélessége 60 és 280, a magasság pedig 50 és 300 centiméter között mozoghat, a maximális felület 5 négyzetméteres lehet.
Az általunk gyártott redőnyökre szakszerű beszerelés esetén 2 év garanciát vállalunk.

További információk

Minimális szélesség

Maximális szélesség

Minimális magasság

Maximális magasság

Maximális felület

Fontos tudnivaló

,

Garancia

Gyártási / Átadási idő

Szereléshez szükséges gyakorlat

Szerkezet színe

, , , , , , , , , ,

Kapcsolódó bejegyzések