Akció!

Collete XL sávroló

10 065 Ft 8 555 Ft

-15%

Elegáns árnyékoló

Színválaszték

Ingyenes kiszállítás 100 000 Ft fölött

Megbízható webáruház

Leírás

Collette XL

Ez a zárt szerkezetű és lefutó sínnel megvezetett sávroló amellett, hogy lehetővé teszi, hogy kellemes szórt fény jusson a helyiségbe, az előbbi típusoknál magasabb fokú sötétítésre is képes, mert a vezetősínjei lehetővé teszik, hogy sötétítő állásában sem keletkezzen oldalt fénycsík, így a helyiség jobban besötétíthető. Egyszerre képes a fényáteresztő és a sötétítő függönyök feladatát ellátni!

Árnyékoló bukó ablakra is

Kifejezetten ablakszárnyakra szerelésre lett kifejlesztve, bukó vagy bukó-nyíló ablakok esetén különösen előnyös választás, mert az ablak szellőztető állásában sem lóg be az árnyékoló textilje a térbe, lesodorva esetleg valamit az ablakpárkányról.

A sávos kialakítású textileken, a fényáteresztő sávok és fényzárók egymás után váltakoznak. A szerkezethez van rögzítve a textil egyik vége, a másik pedig egy tengelyen tekeredik fel, melyet gyöngylánccal tudunk mozgatni. A sávok egymáshoz változó pozíciója teszi lehetővé a fénymennyiség szabályozását vagy a sötétítést.

  • zárt szerkezetű
  • lefutóval megvezetett típus
  • ablakszárnyra
  • csavarozással rögzíthető

Árnyék és design

Távol tartják a kíváncsi tekinteteket és biztosítják a kellemes fényviszonyokat. Elegáns megjelenésük és jellegzetes fényhatásuk kellemes hangulatot teremt. Hangsúlyosak, ám mégsem hivalkodók, kiválóan belesimulnak otthonok, irodák és akár üzletek belső designjába is. Egyediségüket és egyben funkcionális előnyüket is adja, hogy a textil felületükön sötétítő és fényáteresztő csíkok váltakoznak, a textil duplán fut, az egyik vége a szerkezethez rögzített, a másik vége pedig egy alumínium tengelyre tekeredik. A vászon magasságának és a két egymást követő sáv mozgatásával változtathatjuk a beengedett fény mennyiségét.

Korszerű árnyékoló

Több féle szerkezeti kialakításának köszönhetően rögzíthetőek az ablak előtti függőleges falsíkokra, szerelhetőek az ablakok szerkezetére vagy a szárnyára, alkalmazási lehetőségeinek csak a fantázia szab határokat. Készülhetnk függőleges vezetősínekkel, vagy anélkül is, a szerkezetük tengelye pedig lehet látszó kivitelű, vagy alumínium tokba rejtett is, mindez jelenleg 4 féle kialakításban elérhető.

Széles színválaszték

A kiváló minőségű textil taszítja a szennyeződéseket, nem látszik meg rajta a por, vagy a kéznyomok. Vászonválasztékunk 103 letisztult modern színéből könnyedén megtalálhatja az otthonába legjobban illő összeállítást!

További információk

Maximális szélesség

Maximális magasság

Maximális felület

Tengely átmérő

17 mm

A tartó színe

, ,

A lánc színe

, ,

Színválaszték

Alyssa

Alyssia II

Alyssia III

Grace

Grace II

Grace III

Grace IV

Grace V

Grace VI

Grace VII

Grace VIII

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Collete XL sávroló” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük