..:: Információk

Tudta-e..?
hogy egy átlagos családiház fűtési energiájának 40%-a is távozhat a nyílászárókon keresztül?
A hazai lakóépületek átlagkorát véve alapul a legtöbb energia még ma is a nyílászárókon át távozik - egyrészt a gyenge szigetelőképesség másrészt a légzárás hiánya miatt. Egy minőségi redőny sokat segíthet azomban a problémán...

bővebben

..:: Szeretne hírlevelet kapni?

..:: Honnan talált oldalunkra?
..::Partnereink
Becker csőmotorok és vezérlések
Roger Technology
Selt Sunprotection
Somfy
 
 

A A A

Alumínium párkányok

 

katalogusarlistagarancia
szallitas
szereles
muszakireferenciawebaruhaz

 

 

 

 

Régebben az alumínium párkányok még olcsó és praktikus de semmiképp nem esztétikus megoldásnak számítottak. Mára a korszerű technológiának köszönhetően masszív, esztétikus de megfizethető megoldást jelentenek az ablakszerkezetek beépítésekor. Egyedülálló színválasztékunk lehetőséget kínál, hogy bármely környezetbe az odaillő típust kínálahassuk, hiszen az élethű faerezettől a márvány mintán át az egyszínű kivitelekig szinte bármilyen kivitelt tudunk kínálni egyedi gyártásban.

 

 

A legtöbb ablakos sajnos a beépítés során a mai napig nem tartja be a szükséges hőtechnikai előírásokat és legtöbbször semmilyen számítást nem végeznek, csak megszokásból szerelnek. A legtöbb hibát az ablakok pozícionálásában vétik és a párkányok beépítésénél.

 


Sajnos már volt alkalmunk tapasztalni, hogy a vevői igényeket igyekeznek gondolkodás és szakmai tudást nélkülözve kielégíteni így fordulhat az elő, hogy egy jó minőségű ablak és szigetelés egy rossz minőségű beépítés során nem hozza a várt eredményt és a vevő csalódott pedig korszerű és drága nyílászárót vett, minőségi mészkőlap párkánnyal, de nem mérlegelte, hogy abban a bizonyos szigetelési és rögzítési technológiában közvetlen hőhidat képzett a fallal az ablak szerkezete alatt közvetlenül átvezetve a hőt.

 

Az ilyen probléma már csak rombolással javítható, aminek bár nem örül senki mégis szükséges a szerkezet állagának megóvása a szigetelési rendszer helyreállítása céljából.

 

A korszerű szigetelés rendszereknél előnyösebb gyakran az alumíinium párkányok alkalmazása, és mivel mára az esztétikai hátrányok is kiküszöbölésre kerültek, a színválaszték pedig a megtévesztésig hasonló mintákat kínál a mészkőhöz, gránithoz vagy a márványhoz, ezért semmivel sem jelent gyengébb minőségű megoldást egy klasszikus kőlappal szemben, különösen, ha a szigetelési rendszer az adott esetben lehetetlenné teszi kőlap alkalmazását.

 

katalogusarlistagarancia
szallitas
szereles
muszakireferenciawebaruhaz