..:: Információk

Tudta-e..?
hogy a motorok készenléti fogyasztása évenként akár 60 000 Ft-ot is felemészhet egy elavult régi típus esetén?
Sok ismeretlen - gyakran kínai eredetű - motor kerül be az országba, és bár vadonat új termékek, sokszor rendkvül elavult konstrukciók. A mai korszerű motorok standby üzemmódban minimális energiát vesznek fel, amit tized Wattokban vagy még kisebb léptékben mérhető, míg a régi konstrukciók 6-10W-ot is felhasználanak gyakran, ami egy családi ház esetén éves szinten több 10.000 Ft költséget is jeletnthet...

bővebben

..:: Szeretne hírlevelet kapni?

..:: Honnan talált oldalunkra?
..::Partnereink
Becker csőmotorok és vezérlések
Roger Technology
Selt Sunprotection
Somfy
 
 

A A A

Árnyékolók

 • Árnyék - a lényeg ami nincs ott
  Árnyék - a lényeg ami nincs ott

 

Termékünk az árnyék!

 

Hőség az irodában? Vagy a klíma nyomasztó levegője már a reggelt is elrontja? Ha ez ismerős Önnek akkor hiányzik környezetéből a megfelelő árnyékolás.

 

Egy árnyékoló pedig attól lesz megfelelő, hogy kellemesebbé teszi a helyiséget, javítja a komfortérzetet és dísze is az épületnek!

 

Hogy redőny, raffstore vagy más termék ideális az ön számára? Segítünk hogy jól dönthessen!

 

Minőségi termékek - korrekt kondíciókkal - garanciával!

 

 • Családiház redőnyei

  Redőnyök

  Az egyetlen árnyékoló, mely egyszerre véd a fénytől, hőtől, zajtól, belátástól, és akár betöréstől is. Sokoldalú, megbízható és hazánkban több mint 100 éve ismert megoldás. Ismerje meg kiváló minőségű aluredőnyeinket!


 • Napellenzők

  Ideális megoldás teraszok, üzletportálok, kávézók hatékony és esztétikus napvédelmére. Folyamatosan bővülő, jelenleg 200 színből álló vászon kínálatunk mostmár 9 féle szerkezeti kialakításban is készülhet esztétikus megoldást kínálva a legkülönfélébb igényekre.

 • Ponyvás árnyékolók

  Ezek a szerkezetek speciális felépítésűek, más árnyékolók funkcióit egészítik ki. Legtöbbjük a napellenzőkkel azonos vásznakkal és bizonyos típusok screen vásznakkal is elérhetőek.
 • Raffstore (Zsaluzia)

  Ha valahol igény van a fénymennyiség szabályozására akkor a raffstore a legjobb megoldás! Dönthető lamelláinak köszönhetően - megfelelő vezérlőrendszer alkalmazásával - akár a nap járásával összhangban is működtethető biztosítva a helyiségben egész nap a közel állandó fényviszonyokat.
 • Szalagfüggöny

  A szalagfüggöny igen sokoldalú árnyékolási megoldás, mivel a belátás és napvédelem mellett lehetővé tesz a bejövő fénymennyiség fokozat nélküli szabályozását is a lamellák forgatása által...
 • Roletta

  A belső árnyékolók közül az egyik legismertebb típus mely amellett, hogy árnyékol "öltözteti" is a helyiséget, legyen szó otthonról vagy irodáról. Bár az előbbi területen sokkal elterjedtebb, többnyire hagyományos kézi mozgatsú kivitelekben (gyöngyláncos, rúgós kivitelek) ma már egyre inkább teret hódít irodákban is motorizált, szabályozott típusaik.
 • Screen (Napháló)

  Viszonylag új, elterjedőben lévő árnyékolási megoldás, mely a rolettákhoz hasonlóan vászon árnyékoló, szerkezeti elemeik azomban kültéri igénybevételre és nagyobb méretekre vannak tervezve. Esztétikus, sokoldalú és kis helyigényű árnyékoló.
 • Reluxa

  Népszerűsége évtizedek óta töretlen, legelső termékeink között kezdtünk el gyártani, azomban folyamatosan korszerűsödött az idők során. Kivételes előnye, hogy egyszerű a szerelése, függőleges és ferde síkra is szerelhető, és fokozat nélkül képes szórt fény beeresztésére valamint akár 90%-os sötétítésre is.