..:: Információk

Tudta-e..?
hogy a legtöbb szalagfüggöny-vászon elérhető színazonos roletta kivitelben is?
Akár roletta akár szalagfüggöny, készülhet azonos színű és mintázatú vászonból is a legtöbb vászon estén!

bővebben

..:: Szeretne hírlevelet kapni?

..:: Honnan talált oldalunkra?
..::Partnereink
Becker csőmotorok és vezérlések
Roger Technology
Selt Sunprotection
Somfy
 SoulHome

A A A

Etikai kódexünk

 

 

 

Hibát csak az nem követhet el aki nem tesz semmit - szokták mondani. Ha netán mégis vitás helyzet merülne fel működésünk során bármilyen irányban, mi írásba adjuk miként járunk el. Kódexünk folyamatosan alakul és fejlődik, az új tapasztalatokat, gondolatokat folyamatason beépítjük.

 

Tartalom:

1. Az Etikai Kódex célkitűzései

2.1 Vásárlóink

2.2 Garancia

2.3 Tájékoztatás

2.4 Reklámozás

2.5 Adatvédelem

3.1 Beszállítók

4. Versenytársak

5. Munkatársaink

6. Utószó, napló

 

 

1. Az Etkai Kódex célkitűzései

Ahány ember, annyi nézőpont, éppen ezért bármely szituáció vizsgálható olyan aspektusból is, ahol akár a nem jogos vélemény is nyerhet alátámasztást. Az elfogulatlan és pártatlan álláspontot a társadalomban az igazságszolgáltatás hivatott képviselni, hisz a felek mindig elfogultak a saját sorsukat, érdekeiket illetően, mi viszont ezzel a szabály-gyűlyteménnyel olyan "gerincet" próbálunk adni a működésünknek, ami lehetővé teszi, hogy eleve pártatlanul kezeljük ezeket a helyzeteket és mint magunkra nézve kötelező szabálytként és iránymutatásként fogadjuk el a kitűzött iránymutatásokat.

 

 

2.1 Vásárlóink

Vásárlóinkra elsősorban partnerként és emberként nézünk, csak másodsorban vásárlóként. Ettől vagyunk mi az a cég akik nem egy újabb eladó a piacon hanem egy olyan szolgáltató és információforrás akihez bármely ügyfél nyugodtan és kötelezettség nélkül fordulhat akár informálódás akár tanácsadás céljából.

 

A mindenkori piaci viszonyok közepette korrekt árszabással működünk legyen szó akár termékekről akár szolgáltatásokról. Nem célunk az extra profitszerzés és nem célunk a túlárazás, piaci versenyben korrekt árakon kínálunk meggyőző minőséget.

 

 

2.2 Garancia

A garanciavállalásunkat minden esetben betartjuk. A hatályos jogszabályok által előrírt garanciát minden termékünkre vállaljuk, sőt, a legtöbb termékünkre az előírtnál hosszabb időt vállalunk.

 

Meghibásodás esetén úgy járunk el, hogy elsősorban az ügyfél érdekeit nézzünk és a hiba leggyorsabb és leggördülékenyebb elhárítására törekszünk.

 

 

2.3 Tájékoztatás

Vásárlóink számára minden esetben a legszélesebb körű tájékoztatást igyekszünk nyújtani nemcsak közvetlenül az igényével kapcsolatban de az összes esetleg hozzá kapcsolódó tudnivalóról is. A költségek terén minden tételt megfelelően nevesítünk és jelölünk, hogy a vásárlása, beruházása minél áttekinthetőbb, egyértelműbb és kiszámíthatóbb legyen. 

 

Ugyanígy törekszünk a teljes körű műszaki tájékoztatásra, hogy a  szerkezetek működését teljes körűen ismerhesse és tisztában legyen vele a vásárló, hogy amit választ az mennyiben teljesíti az igényeit.

 

Amennyiben egy igényre nem tudunk megfelelő terméket  kínálni, segítünk abban, hogy az érdeklődő hol találhatja meg azt, még akkor is, ha az piaci versenytársnál elérhető - nálunk mindenki ügyfél és vásárlót megillető elbánásban részesül akkor is, ha végül úgy dönt, hogy nem vásárol.

 

 

2.4 Reklámozás

Hirdetéseinkben reklámjainkban csak tényszerű alátámasztott információkat adunk. Nem vagdalkozuk ismeretlen forrású megtérülési mutatókkal vagy egyéb fiktív információval. Kizárólag olyan adatot közlünk melyek megfelelnek a valóságnak.

 

Hirdetési tevékenységünkben egyáltalán nem folytatunk kéretlen levélküldést, és a "spam"-tevékenység minden formáját elítéljük minden területen. Hírlevelünket újságnak és fórumnak tekintjük, kizárólag saját feliratkozással lehet a listára kerülni, semmilyen forrásból vagy statisztikából nem teszünk bele e-mail címeket és bármikor szabadon le lehet iratkozni róla minden kérdés vagy más feliratkozás nélkül is.

 

Hirdetéseink során etikusan járunk el, nem jelenítünk meg semmilyen diszkriminatív vagy szélsőséges hozzáállást és tiszteletben tartjuk a családi élet nyugalmát és biztonságát. Semmilyen a kiskorúakra nézve káros vagy zavaró képi vagy tartalmi elemet nem jelenítünk meg.

 

 

2.5 Adatvédelem

Adataink kezelését saját magunk végezzük, semmilyen harmadig félnek nem adjuk ki. Vásárlóink adatait (nevek, címek, kapcsolati információk) a hatályos jogszabályoknak megfelelően kezeljük és kizárólag az ügymenet lebonyolítására használunk fel.

 

Az ügymenet során birtokunba jutott bármely egyéb nem műszaki jellegű vagy garanciavállaláshoz, szereléshez kapcsolódó információt nem tartunk meg, nem használunk fel és nem adunk tovább (pl. bankszámlaszám).

 

A szereléssel és a műszaki tartalommal kapcsolatos adatokat, tervrajzokat, szerelési listákat a későbbi esetleges javítás vagy bővítés céljából a jogszabályoknak megfelelő ideig megőrizzük, de harmadik félnek nem adjuk ki.

 

A weblapunk a működéséhez úgynevezett "sütiket" (cookie) használ, mely egy rövid beállítás-filet hoz létre az ügyfél böngészőjének gyorsítótárában. Ez az adat-file csak a böngészési beállításokkal kapcsolatos információkat őrzi meg és bármikor törölhető. Weblapunkat folyamatosan ellenőrizzük és tartjuk karban, hogy semmilyen kártevő ne fertőzhesse meg a látogatók gépét.

 

 

3.1 Beszállítók

Beszállítóinkat minden esetben megválogatjuk és csak minőségi termékeket, alkatrészeket gyártó cégektől vásárolunk. Beszállító partnereinket minden esetben kifizetjük és minden esetben a vásárlóinkkal azonos korrektséggel járunk el irányukba is.

 

 

4. Versenytársak

Versenytársainkat a piacon nem "ellenségként" kezeljük, rosszat termékeikről semmilyen esetben és semmilyen fórumon nem állítunk, valamint nem állítjuk be bármelyik versenytársunkat sem összehasonlítási helyzetbe semmilyen termék esetén semmilyen aspektusból. Kirívóan rossz tapasztalatokat, hibás termékeket, rossz koncepciókat csak név nélkül tájékoztató és oktató céllal jelenítünk meg úgy, hogy az adott cég ne legyen azonosítható.

 

A "jó szomszédi viszony" a filozófiánk, a piaci versenyben pedig végsősoron a vásárló fog dönteni, nekünk pedig nem célunk, hogy a vásárló mindenáron tőlünk vásároljon, hanem, hogy jól döntsön.

 

 

5. Munkatársaink

Munkatársaink, aki lebonyolítják az ügymenetet vagy elvégzik a szerelést a Magyar jog által előírt szabályok szerint kerülnek foglalkoztatásra legyen szó akár alkalmazottról, akár alvállalkozó partnerről. Az illegális tevékenységektől minden formában elhatárolódunk, munkatársaink pedig minden a törvény által előírt juttatást megkapnak.

 

6. Utószó, napló

Amikor egy cég saját elveit kell egy üres lapra lefektetni akkor két út van: vagy alaposan végigrágni minden lehetséges körülményt vagy szépen lassan fejleszteni és hagyni kibontakozni. (Természetesen a harmadik útként ismert "használjuk valakiét" típusú hozzáállás is létezik, csak épp ellentétes önmagával az etikával)

Mi a folyamatos fejlesztgetést és kibontakozást választottuk saját kútfőből és saját tapasztalatokból így minden újabb gondolat hozzáfűzésekor egy bejegyzést teszünk ide is.