..:: Információk

Tudta-e..?
hogy a motorok készenléti fogyasztása évenként akár 60 000 Ft-ot is felemészhet egy elavult régi típus esetén?
Sok ismeretlen - gyakran kínai eredetű - motor kerül be az országba, és bár vadonat új termékek, sokszor rendkvül elavult konstrukciók. A mai korszerű motorok standby üzemmódban minimális energiát vesznek fel, amit tized Wattokban vagy még kisebb léptékben mérhető, míg a régi konstrukciók 6-10W-ot is felhasználanak gyakran, ami egy családi ház esetén éves szinten több 10.000 Ft költséget is jeletnthet...

bővebben

..:: Szeretne hírlevelet kapni?

..:: Honnan talált oldalunkra?
..::Partnereink
Becker csőmotorok és vezérlések
Roger Technology
Selt Sunprotection
Somfy
 SoulHome

A A A

Felmérés és tanácsadás

 

A legtöbb árnyékoló felmérése egyszerű, de egy redőny, garázskapu vagy napellenző a tapasztalt szakembernek is feladja néha a leckét. Még ha tapasztalt barkácsoló is, bízza inkább ránk, garantáltan nem jár rosszul!

 

Tudta, hogy egy redőny pontos felméréséhez legalább 6 mérési pont szükséges, különleges esetekben vízszint és párkányszög-eltérés korrigálásával, ezt pedig valóban érdemes tapasztalt szakemberre bízni.

 

Különösen igaz ez garázskapuk esetén ahol a szerkezt súlyából adódóan kiemelt tényező a baleset és vagyon-biztonság, ezért a házilagos felmérését ezeknek a cikkeknek csak tájékozódási, árkalkulációs jelleggel ajánljuk. 

 

Felmérő kollégáink nem értékesítési szakemberek, hanem tapasztalt műszaki emberek akik gyors határidővel és szakszerű méretezéssel vállalják a felmérést, megválaszolják felmerülő kérdéseit és garantáltan nem beszélik rá semmire, mert nem feladatuk, de segítik a döntését.