..:: Információk

Tudta-e..?
hogy egy irodaépület esetén a hűtési költség meghalathatja az éves fűtési költség összegét is?
A mai korszerű irodaépületek nagy üvegfelületei kellemesebbé teszik a teret és a megjelenést, azomban úgy ejtik csapdába a napsugarakat mint az üvegházak. A hűtés mindig 3-5-ször több energiát igényel, mint a fűtés, így a légkondícionálók jelentősen megnövelhetik a számlákat...

bővebben

..:: Szeretne hírlevelet kapni?

..:: Honnan talált oldalunkra?
..::Partnereink
Becker csőmotorok és vezérlések
Szállításban partnerünk a Magyar Posta Logisztikai szolgáltatása
Roger Technology
Selt Sunprotection
Somfy
 
 

A A A

Felmérés és tanácsadás

 

A legtöbb árnyékoló felmérése egyszerű, de egy redőny, garázskapu vagy napellenző a tapasztalt szakembernek is feladja néha a leckét. Még ha tapasztalt barkácsoló is, bízza inkább ránk, garantáltan nem jár rosszul!

 

Tudta, hogy egy redőny pontos felméréséhez legalább 6 mérési pont szükséges, különleges esetekben vízszint és párkányszög-eltérés korrigálásával, ezt pedig valóban érdemes tapasztalt szakemberre bízni.

 

Különösen igaz ez garázskapuk esetén ahol a szerkezt súlyából adódóan kiemelt tényező a baleset és vagyon-biztonság, ezért a házilagos felmérését ezeknek a cikkeknek csak tájékozódási, árkalkulációs jelleggel ajánljuk. 

 

Felmérő kollégáink nem értékesítési szakemberek, hanem tapasztalt műszaki emberek akik gyors határidővel és szakszerű méretezéssel vállalják a felmérést, megválaszolják felmerülő kérdéseit és garantáltan nem beszélik rá semmire, mert nem feladatuk, de segítik a döntését.