..:: Információk

Tudta-e..?
hogy egy átlagos családiház fűtési energiájának 40%-a is távozhat a nyílászárókon keresztül?
A hazai lakóépületek átlagkorát véve alapul a legtöbb energia még ma is a nyílászárókon át távozik - egyrészt a gyenge szigetelőképesség másrészt a légzárás hiánya miatt. Egy minőségi redőny sokat segíthet azomban a problémán...

bővebben

..:: Szeretne hírlevelet kapni?

..:: Honnan talált oldalunkra?
..::Partnereink
Becker csőmotorok és vezérlések
Roger Technology
Selt Sunprotection
Somfy
 
 

A A A

Fix szúnyogháló

 

katalogusarlistagarancia
szallitas
szereles
muszakireferenciawebaruhaz

 

 

 

 

A fix hálók legnagyobb előnye az egyszerű szerelhetőség és a kompromisszum nélküli védelem. Akár egészen nagy méretekben méretben is legyártható bizonyos típusok keresztmerevítővel is megerősíthetőek.

 

A többféle keretkialakításának köszönhetően minden ablakhoz kiválasztható a legmegfelelőbb típus, ami lehetőleg nem csökkenti az ablak szabad keresztmetszetét, a háló mindig feszes bennük.

 

..:: Jelenleg 4 típus érhető el kínálatunkban:

 

is11 - Alumínium fix keretes hálók, melyek mindössze 7x17mm-es méretükkel egyedülállóan diszkrét mégis stabil keretet biztosítanak üvegszálas hálóink számára. A teljes RAL skála és a faeres színválaszték bármely színében elkészíthető. Rögzíthatő:
  • Rejetett csavaros rögzítéssel
  • Műanyag klipszekkel

 

is12 - Peremes alumíni fix keretes hálók rendkívül könnyedén rögzíthetőek, peremes kialakíásuk elsősorban a korszerű műanyag és alumínium nyílászárókhoz készült. Szintén erős extrudált alumíiumból készülnek, így teljes RAL és faeres színválasztékunk hiánytalanul elérhető ezekhez a típusokhoz is. Gyátható téglalap vagy sokszög formában, azonban nem ívelhetőek. Rögzítésük:

  • fém fülekkel, belső oldalról

 

is25 - Alumínium fix keretes hálók, megnövelt szilárdsággal nagy méretű kivitelekhez is, valamint sokszögletű kivitelben! A többi extrudált alumíniumból készült megoldásunkkal megegyezően a teljes RAL színskála és az összes faerezetes felületkezelés elérhető hozzá.

 

Hunter-Douglas i25 bevált terméke az egyetlen a piacon, ami egyedülálló előfeszítést alkalmaz a kereten, ami görgősoron profilált alumíiumból készült. A nagy méretek érdekében keresztmerevítővel is ellátható, ami szintén egyedüli sajátossága, így akár 250cm x 240cm -es hálók igy készíthetők, anélkül, hogy az üvegszálas háló belógna, vagy lengethetné a szél, a huzat.

 

A Hunter-Douglas i25 csak két-féle színben (fehér és barna) elérhető és kizárólag téglalap alakú formák valósíthatók meg.

 

Az is25 ésa HD i25 rögzítése többféle módon is történhet:

  • Bajonett-zárral
  • Fém klipszekkel
  • Közvetlenül csavarozással
  • Zsanérral
  • Csúszkával

 

 
  maximális szélesség maximális magasság
i11 Alu külső keretes hálók
180 cm
210 cm
i12 Alu peremes hálók
220 cm
240 cm
i25 és Hunter-Douglas i25 260 cm
240 cm

 

 

katalogusarlistagarancia
szallitas
szereles
muszakireferenciawebaruhaz