..:: Információk

Tudta-e..?
hogy egy minőségi redőny akár 30%-al is javíthatja az ablak hőszigetelő képességét?
Bár hőszigetelt redőny nem létezik a piacon - még ha sok cég azt is állítja - mégis egy minőségi kivitelű redőny jelentős mértékben képes hozzájárulni az ablak hőszigetelő képességéhez!

bővebben

..:: Szeretne hírlevelet kapni?

..:: Honnan talált oldalunkra?
..::Partnereink
Becker csőmotorok és vezérlések
Roger Technology
Selt Sunprotection
Somfy
 
 

A A A

Fölé-épített redőnyök

 

arlistagarancia
szallitas
szereles
referenciawebaruhaz
 Árlista Garancia Szállítás Szerelés Referenciák Vásárlás

 

 

 

 

 

 

 

Másnéven "felső-tokos" redőnyök, melyek (ellentétben az elé-építettekkel) önmagukban is határoló szerkezetek (határvonalat képeznek a bel és a kültér között) ezért önálló hőértékkel (U-érték) is rendelkeznek a tok részen.

 

 

Vitathatatlan előnye a gyors, ablakkal együtt történő beépítés és az esztétikus rejtett kialakítás. A tokok és lefutók ugyanolyan anyagból készülnek, mint az ablakprofilok, ugyanúgy ellenállnak a napsugárzásnak, és az ablakkal egy egységes szerkezetet alkotnak.

 

 

Köszönhetően a sok-légkamrás kialakításnak valamint a sztirolhabos szigetelésnek, az általunk gyártott Thyssen (Deceuninck) Protex redőnyök a korszerű ablakok (U=0,9 W/m2K) értékeit könnyedén teljesítik. Kívülről természetesen vakolhatóvá tehetőek így esztétikusan simulnak a homlokzatba és szúnyoghálóval is kombinálhatóak így jóval olcsóbb a rovarok ellen védekezni mint a különálló szúnyoghálókkal.

 

 

A Protex rendszert mindazok számára ajánljuk, akik szeretnék a lehető leggyorsabban és a legkevesebb felfordulással korszerűsíteni szigetelésüket és árnyékolni otthonukat, vagy akik olyan új építést vagy bővítést terveznek, ahol fontos a határidő és a gyors és egyszerű beépítés.

 

 

Palástszínekben elérhető a teljes redőnyléc-színskála:

  • 9 féle alap szín (fehér, ezüst, barna, sötétbarna, elefántcsont, krém, bézs, sötétbézs, szürke)
  • 9 féle faerezet (világos-fa, sötét-tölgy, aranytölgy, sötét cseresznye, ír tölgy, mahagóni, dió, winchester, wenge)
  • 16 extra szín (antracit, quartz, ultrafehér, zöld, fenyőzöld, mohazöld, bordó, nárcisz-sárga, piros, fekete, bazalt-szürke, acélkék, ég-kék, cement, világos-szürke, bronz)
  • Továbbá szerelhető 8 féle UV-álló műanyagléccel is!

 

Szerkezeti színekben (lefutók, záróléc, látszó tok részek a belső oldalon) pedig a műanyag ablakoknál is használatos Renolit színskála 53 fóliaszíne elérhető. 

 

 

arlistagarancia
szallitas
szereles
referenciawebaruhaz
Árlista
Garancia
Szállítás
Szerelés
Referenciák
Vásárlás