..:: Információk

Tudta-e..?
hogy egy napellenző motorosítása szélérzékelővel jóval olcsóbb mint egy viharkár javítása?
Sokan még ma is luxusnak tartják, hogy egy napellenző motorral működjön pedig a motor és a szélérzékelő ára a napellenző árának töredéke, különösen ha egy kint felejtett árnyékolót letép a vihar, ami esetleg kárt tehet az alatta lévő tárgyakban, növényekben, nyílászárókban is...

bővebben

..:: Szeretne hírlevelet kapni?

..:: Honnan talált oldalunkra?
..::Partnereink
Becker csőmotorok és vezérlések
Roger Technology
Selt Sunprotection
Somfy
 
 

A A A

hogy egy jó redőny nemcsak árnyékol, de a zajtól is véd?

A jó minőségű alumínium redőnyök jelentősen képesek tompítani a kívülről az ablakon vagy teraszajtókon beszűrődő zajokat. Robosztus felépítésük, gumírozott illetve kefézett lefutóik tompítják a léghangok terjedését, így az ablaküveg is már eleve kevesebb zajt továbbít a kültér felől.

Ha városban lakik, akkor minden bizonnyal megszokta már a környezet zajait, viszont hiába a megszokás, a szervezetet, az agyat ezek a zajok akkor is terhelik, ha egyébként nem figyelünk rá, legfeljebb ingerlékenységben, fáradékonyságban nyilvánul meg. Ha ismerős Önnek milyen az mikor az ember vidéki környezetben, csendben ébred reggel, akkor biztosan érzékelhető lesz az Ön számára is mennyivel kellemesebbé válik a beltér a zaj csökkentésével.