..:: Információk

Tudta-e..?
hogy egy korszerű minőségi redőny és egy olcsó gyenge típust mi alapján lehet megkülönböztetni?
Gyakran előfordul, hogy egyes cégek ablakcsere alkalmával ingyen kínálnak redőnyöket a beépítés mellé - sokan sajnos el is hiszik, hogy bármi is ingyen van...

bővebben

..:: Szeretne hírlevelet kapni?

..:: Honnan talált oldalunkra?
..::Partnereink
Becker csőmotorok és vezérlések
Roger Technology
Selt Sunprotection
Somfy
 

A A A

Ipari szekcionált kapuk

 

katalogusarlistagarancia
szallitas
szereles
muszakireferenciawebaruhaz

 

 

 

 

 

Az ipari kapuk fel vannak készítve folyamatos, gyakori igénybevételre is, így kiválóan megfelelnek társasházi parkolóházakhoz, kamion-terminálokhoz, raktárházakhoz és egyéb olyan helyekre ahol gyakori működtetésre és nagy szerkezeti méretekre van szükség.

 

A szélesebb színválaszték, a számtalan ablak, ajtó és opcionális valamint biztonsági felszerelések pedig lehetővé teszik hogy bármely környezetben esztétikus megoldást nyújthasson.

 

Míg háztartási célú kapuk esetén a szerkezetek napi 4-5 nyitási-zárási ciklusra vannak tervezve, addig ipari kivitelek esetén óránként 20-30 ciklussal is számolhatunk, ami az élettartam elvárásokat tekintve még azonos tervezett műszaki avulás mellett is sokkal felfokozottabb ütemben mehet végbe egy nem kellően megtervezett szerezet esetén.

 

Az ipari szekcionált kapuk készülhetnek szigetelt üveges panalekkel bővítve vagy akár teljes méretükben is üveges panelekből (az üveget jóval biztonságosabb és könnyebb szigetelt polikarbonát panel helyettesíti) ez lehetőséget ad ideiglenesen zárható üzletportálok vagy belátást nyújtó szervízkapuk kialakítására is.

 

Bár az ipari kapukra sokan azt mondják, hogy drága szerkezetek, de ha azt vesszük alapul, hogy hány nyitási-zárási ciklust bírnak ki, akkor egyértelművé válik, hogy mikor egy háztartási kapu elhasználódik egy ipari létesítményben és pótolni kell, akkor elgondolkodtató, hogy hány normál kapu élettartamát képes egy ipari kapu fedezni és ilyenkor hány forintot is takarít meg az ember egy előrelátó beruházással.

 

A másik lényegyes tényező ipari kapuk esetén a mozgató rendszer. Míg hasonlóan a szerkezetekhez a háztartási kapumotorokat is napi 4-5 ciklusra tervezik, addig egy ipari kapumotor kiválóan helytáll a majdnem folyamatos igénybevételű helyeken is.

 

Az ipari szekcionált kapuk is szigetelt szerkezetkek ezért beépíthetők temperált épületekbe is, legyen az fűtött garázs vagy hűtött raktárház. Szigetelt és légtömör kialakításúak, így rendelkeznek saját U-értékkel is (régebben K-érték) ami alapot ad a hasonló termékekkel történő összehasonlításhoz a szigetelőképesség terén.

 

Az ipari kapuk Classic kapuk is 4-féle felülettel érhetőek el:

  • 3féle bordázott felszínnel és
  • mikro-hullám felszínnel

és természetesen többvéle színnel és faeres mintázattal is kombinálhatóak!

 

katalogusarlistagarancia
szallitas
szereles
muszakireferenciawebaruhaz