..:: Információk

Tudta-e..?
hogy egy jó redőny nemcsak árnyékol, de a zajtól is véd?
A jó minőségű alumínium redőnyök jelentősen képesek tompítani a kívülről az ablakon vagy teraszajtókon beszűrődő zajokat. Robosztus felépítésük, gumírozott illetve kefézett lefutóik tompítják a léghangok terjedését, így az ablaküveg is már eleve kevesebb zajt továbbít a kültér felől.

bővebben

..:: Szeretne hírlevelet kapni?

..:: Honnan talált oldalunkra?
..::Partnereink
Becker csőmotorok és vezérlések
Roger Technology
Selt Sunprotection
Somfy
 
 

A A A

Panorama

 

arlistagarancia
szallitas
szereles
referenciawebaruhaz
 ÁrlistaGarancia Szállítás
Szerelés
Referenciák
Vásárlás

 

 

 

 

 

 

 

A Panorama redőnyök a Classic aluredőnyökkel azonos tok-kialakításokkal és opciókkal felszerelhetőek, velük azonos színválasztékban elérhetőek.

 

 

A lamellák extrudált alumíniumból készülnek és gyártásuk, perforálásuk egyedi méretű rendelés alapjánk történik. A redőnypalást teljes egészében is készülhet ilyen Panoráma profilokból, vagy akár egy normál redőnypalást néhány léce is cserélhető igény szerint ilyenre - akár utólagos beépítés során is.

 

 

A Panorama lécek belső oldala az ott kialakított speciális sín segítségével fém szúnyoghálóval is ellátható, így akár az integrált szúnyoghálót is kiválthatja bizonyos esetekben.

 

 

A Panorama redőnyök kézi mozgatású kivitelben nem rendelhetőek, mivel működtetésükhöz szükség van a megfelő nyomatékérzékeléssel rendelkező motor képességére, hogy a lamellákat nyitott állapotba tudja hozni.

 

 

Fontos megjegyezni azt is, hogy viharban a redőny lezárt lamellákkal leereszett állapotában enyhén hajlamos lehet a zörgésre, de természetesen teljesíti az EN szabvány szerinti szélállósági paramétereket.

 

 

Kiváló megoldás lehet bármely olyan homlokzaton, ahol valamilyen okból a raffstore nem jöhet szóba vagy nem néz ki jól, mégis szűrt fényre van szükség, ugyanakkor képes teljes sötétítésre is mint egy aluredőny.

 

 

arlistagarancia
szallitas
szereles
referenciawebaruhaz
Árlista
Garancia
Szállítás
Szerelés
Referenciák
Vásárlás