..:: Információk

Tudta-e..?
hogy Magyarországon egy beépített szerkezetre 5 év garanciát kötelező adni?
A hazánkban hatályos ÉMI irányelvek értelmében minden olyan árnyékolóra, mely az épület integrált részévé válik (tehát vakolat vagy burkolat bontás nélkül nem eltávolítható) 5 év garancia az előírás. A nem integrált szerkezetekre hivatalosan 1 év a kötelező garancia - mi ezekre is legalább 2 évet vállalunk!

bővebben

..:: Szeretne hírlevelet kapni?

..:: Honnan talált oldalunkra?
..::Partnereink
Becker csőmotorok és vezérlések
Roger Technology
Selt Sunprotection
Somfy
 
 

A A A

QBE Stefánia biztosító

Kiemelten fontos projektjeink között tartjuk számon a QBE Atlasz biztosító székházának automatizált árnyékolórendszerét, mivel itt nemcsak minőségi árnyékoló-rendszert, hanem egy többzónás vezérlést is beüzemeltünk.

 

Az árnyékolók 80mm-es peremezett C-profilú raffstore-ok, melyek az ablakok akril bevonatával színhelyes felső tokozást és lefutórendszert kaptak. Minden árnyékoló motoros meghajtású, helyi és központi vezérléssel is ellátva. Az árnyékolók némelyike eléri a 4,3m-es szélességet is, ennek ellenére már hatodik éve látja el feladatát hibátlanul.

 

A vezérlésről a Somfy Animeo négyzónás rendszere gondoskodik  két független fényérzékelő és egy szélérzékelő segítségével, melyek az épület legmagasabb és időjárásnak leginkább kitett pontjára kerültek felszerelésre. Az árnyékolók az időzített vezérlés mellett a fényerősség függvényében billentik a lamellákat, lehetőség van ízlés szerint helyi felülbírálásra irodánként, valamint központilag bármikor egységesen nyitható, vagy zárható az épület. Az esztétikus megjelenés érdekében az árnyékolók futásideje szinkronizálva van. Több helyen a helyi elektronikus kapcsolók mellett rádió-távirányítást is beüzemeltünk.