..:: Információk

Tudta-e..?
hogy egy minőségi redőny akár 30%-al is javíthatja az ablak hőszigetelő képességét?
Bár hőszigetelt redőny nem létezik a piacon - még ha sok cég azt is állítja - mégis egy minőségi kivitelű redőny jelentős mértékben képes hozzájárulni az ablak hőszigetelő képességéhez!

bővebben

..:: Szeretne hírlevelet kapni?

..:: Honnan talált oldalunkra?
..::Partnereink
Becker csőmotorok és vezérlések
Roger Technology
Selt Sunprotection
Somfy
 SoulHome

A A A

QBE Stefánia biztosító

Kiemelten fontos projektjeink között tartjuk számon a QBE Atlasz biztosító székházának automatizált árnyékolórendszerét, mivel itt nemcsak minőségi árnyékoló-rendszert, hanem egy többzónás vezérlést is beüzemeltünk.

 

Az árnyékolók 80mm-es peremezett C-profilú raffstore-ok, melyek az ablakok akril bevonatával színhelyes felső tokozást és lefutórendszert kaptak. Minden árnyékoló motoros meghajtású, helyi és központi vezérléssel is ellátva. Az árnyékolók némelyike eléri a 4,3m-es szélességet is, ennek ellenére már hatodik éve látja el feladatát hibátlanul.

 

A vezérlésről a Somfy Animeo négyzónás rendszere gondoskodik  két független fényérzékelő és egy szélérzékelő segítségével, melyek az épület legmagasabb és időjárásnak leginkább kitett pontjára kerültek felszerelésre. Az árnyékolók az időzített vezérlés mellett a fényerősség függvényében billentik a lamellákat, lehetőség van ízlés szerint helyi felülbírálásra irodánként, valamint központilag bármikor egységesen nyitható, vagy zárható az épület. Az esztétikus megjelenés érdekében az árnyékolók futásideje szinkronizálva van. Több helyen a helyi elektronikus kapcsolók mellett rádió-távirányítást is beüzemeltünk.