..:: Információk

Tudta-e..?
hogy egy irodaépület esetén a hűtési költség meghalathatja az éves fűtési költség összegét is?
A mai korszerű irodaépületek nagy üvegfelületei kellemesebbé teszik a teret és a megjelenést, azomban úgy ejtik csapdába a napsugarakat mint az üvegházak. A hűtés mindig 3-5-ször több energiát igényel, mint a fűtés, így a légkondícionálók jelentősen megnövelhetik a számlákat...

bővebben

..:: Szeretne hírlevelet kapni?

..:: Honnan talált oldalunkra?
..::Partnereink
Becker csőmotorok és vezérlések
Roger Technology
Selt Sunprotection
Somfy
 
 

A A A

Refleksol 120 Markisolette

 

katalogusarlistagarancia
szallitas
szereles
muszakireferenciawebaruhaz

 

 

 

 

 

A 120-as sorozat kivetőkaros változata a 103-as típushoz képest hordozza azt az előnyt, hogy vakolható kivitelben is elérhető.

 

A hatékonyabb szellőzés és a nagyobb vetett árnyék mellett a kivetőkaros megoldás kifejezetten mutatós mediterrán hatást tud kelteni hasonló stílusú környezetben, ráadásul a feszített kivitel miatt nem érzékeny a szellőre, huzatra.

 

Ez a típus is 5 féle alapszínben elérhető (RAL9010 fehér, 9006 ezüst, 9007 szürke, 7039 antracit, 3005 bézs) de természetesen ezek az alkatrészek tetszőleges RAL színben vagy akár faeres festéssel is rendelhetőek, hogy elvárásától függően harmónikusan vagy kontrasztosan simuljanak a homlokzat összképébe.

 

Vásznakból pedig 40 féle beltéri és 160 kül- és beltéren egyaránt használaható szín áll rendelkezésre. Itt találja bővített vászon és napháló kínálatunkat melyek a teljes Refleksol termékcsaládhoz elérhetőek.

 


Legnagyobb gyártható szélesség:210 cm
Legnagyobb gyártható magasság:260 cm

 

 

 

 

katalogusarlistagarancia
szallitas
szereles
muszakireferenciawebaruhaz