..:: Információk

Tudta-e..?
hogy a legtöbb árnyékoló utólag is motorizálható?
Legyen szó redőnyről, napellenzőről, raffstore-ról vagy rolettáról, többféle módja van a motorizálásnak és az automatizálásnak, felszereltségtől és integrációtól függően. Ha még a vásárláskor nem is tervezte motorosítani...

bővebben

..:: Szeretne hírlevelet kapni?

..:: Honnan talált oldalunkra?
..::Partnereink
Becker csőmotorok és vezérlések
Roger Technology
Selt Sunprotection
Somfy
 
 

A A A

Refleksol 120 ZIIIP

 

katalogusarlistagarancia
szallitas
szereles
muszakireferenciawebaruhaz

 

 

 

 

 

Megérkezett kínálatunkba a zip-típusú árnyékoló is, mely egyszerű de tartós felépítésű szélkifúvás-biztos árnyékoló. Sem a huzat, sem a szél nem képes kifordítani a lefutójából a továbbfejlesztett zip-rendszernek köszönhetően.

 

Természetesen a Refleksol ZIIIP is elérhető "C" azaz vakolható kivitelben, így ez a prémium kategóriás termék egészen rejtett módon is beszerelhető, eleganciát és korszerűséget társítva a praktikummal és megbízhatósággal.

 

Ez a típus is 5 féle alapszínben elérhető (RAL9010 fehér, 9006 ezüst, 9007 szürke, 7039 antracit, 3005 bézs) de természetesen ezek az alkatrészek tetszőleges RAL színben vagy akár faeres festéssel is rendelhetőek, hogy elvárásától függően harmónikusan vagy kontrasztosan simuljonak a homlokzat összképébe.

 

Vásznakból pedig 40 féle beltéri és 160 kül- és beltéren egyaránt használaható szín áll rendelkezésre. Itt találja bővített vászon és napháló kínálatunkat melyek a teljes Refleksol termékcsaládhoz elérhetőek.

 


Legnagyobb gyártható szélesség:210 cm
Legnagyobb gyártható magasság:260 cm

 

 

 

 

katalogusarlistagarancia
szallitas
szereles
muszakireferenciawebaruhaz