..:: Információk

Tudta-e..?
hogy egy korszerű minőségi redőny és egy olcsó gyenge típust mi alapján lehet megkülönböztetni?
Gyakran előfordul, hogy egyes cégek ablakcsere alkalmával ingyen kínálnak redőnyöket a beépítés mellé - sokan sajnos el is hiszik, hogy bármi is ingyen van...

bővebben

..:: Szeretne hírlevelet kapni?

..:: Honnan talált oldalunkra?
..::Partnereink
Becker csőmotorok és vezérlések
Roger Technology
Selt Sunprotection
Somfy
 
 

A A A

Refleksol 90

 

katalogusarlistagarancia
szallitas
szereles
muszakireferenciawebaruhaz

 

 

 

 

 

Hasonlóan a Refleksol 76-hoz ez az árnyékoló is a diszkrét elsősorban a diszkrét megjelenés céljából készült azomban a 90mm-es tokozat már magasabb árnyékolók gyártását is lehetővé teszi. Kül és beltéren egyaránt használható így kiválóan alkalmas lehet ablakok vagy üvegfalak, télikertek árnyékolására egyaránt.

 

Akárcsak a többi Refleksol típusnál itt is a könnyen és egyszerűen fel lehet szerelni az árnyékolót akár hátulról akár felülről megfogatva.

 

Huzalos megvezetés esetén csak a tok és a záróléc látható az ablak előtt, lefutós megvezetés esetén két keskeny lefutó. 5 féle alapszínben elérhetőek (RAL9010 fehér, 9006 ezüst, 9007 szürke, 7039 antracit, 3005 bézs) de természetesen ezek az alkatrészek tetszőleges RAL színben vagy akár faeres festéssel is rendelhetőek, hogy elvárásától függően harmónikusan vagy kontrasztosan simuljonak a homlokzat összképébe.

 

Vásznakból pedig 40 féle beltéri és 160 kül- és beltéren egyaránt használaható szín áll rendelkezésre. Itt találja bővített vászon és napháló kínálatunkat melyek a teljes Refleksol termékcsaládhoz elérhetőek.

 


Legnagyobb gyártható szélesség:210 cm
Legnagyobb gyártható magasság:260 cm

 

 


 

 

katalogusarlistagarancia
szallitas
szereles
muszakireferenciawebaruhaz