..:: Információk

Tudta-e..?
hogy a legtöbb árnyékoló utólag is motorizálható?
Legyen szó redőnyről, napellenzőről, raffstore-ról vagy rolettáról, többféle módja van a motorizálásnak és az automatizálásnak, felszereltségtől és integrációtól függően. Ha még a vásárláskor nem is tervezte motorosítani...

bővebben

..:: Szeretne hírlevelet kapni?

..:: Honnan talált oldalunkra?
..::Partnereink
Becker csőmotorok és vezérlések
Roger Technology
Selt Sunprotection
Somfy
 
 

A A A

Reluxa

 

Nagy népszerűségnek örvendő árnyékoló, melyet legelső termékeink között kezdtünk el gyártani. Folyamatosan korszerűsödött az idők során és mára természetesen megváltozott a felépítése és felhasználási területe is. Mindezek ellenére kedvelt háztartási és egyre inkább irodai felhasználású árnyékoló, mely a 90%-os sötétítés mellett fokozat nélküli képes közvetlen vagy szórt fény beengedésére.

 

A legelterjedtebb a 25 mm-es domborított alulamellával készülő típus, mely üvegpálcás és súlyzáras kezeléssel könnyedén kezelhető és szerelhetető. Korábbi teschauer felépítésű ablakok esetén használtak az ablakszárnyak közé szerelhető változatot is belőle.

 

Mostanra elérhetővé váltak kínálatunkban a 16mm-es lamellával valamint a hőszigetelt ablaküvegek közé építhető típusok  is!

 

 

Reluxa típusaink:

  • Classic - 25mm-es

    A reluxák közül a 25mm-es típusok a legismertebbek a piacon. Hatalmas lamella és széles szerelék (létra, zsinór, karnis) színválaszték áll rendelkezésre valamint többféle kézi és motoros meghajtással is elérhető.
  • Light - 16mm-es

    A hőszigelt műanyag ablakok térhódításával a 16mm-es rendszer is jelentős terjedésnek indult, mivel sokkal szebb és egységesebb képet mutat egy ilyen típusú reluxa a keskenyebb üvegléceken.
  • Special - üveg közé építhető

    A reluxák közül a legújabb és legexkluzívabb kivitel, mely hasonlóan a régi Teschauer rendszerű reluxákhoz két üveg közé integrálja az árnyékolót ez esetben azzal a jelentős különbséggel, hogy a hőszigetelt és gázzal töltött üvegtábla integrált részévé válva nem ront az üveg szigetelőképességén.