..:: Információk

Tudta-e..?
hogy egy jó redőny nemcsak árnyékol, de a zajtól is véd?
A jó minőségű alumínium redőnyök jelentősen képesek tompítani a kívülről az ablakon vagy teraszajtókon beszűrődő zajokat. Robosztus felépítésük, gumírozott illetve kefézett lefutóik tompítják a léghangok terjedését, így az ablaküveg is már eleve kevesebb zajt továbbít a kültér felől.

bővebben

..:: Szeretne hírlevelet kapni?

..:: Honnan talált oldalunkra?
..::Partnereink
Becker csőmotorok és vezérlések
Roger Technology
Selt Sunprotection
Somfy
 SoulHome

A A A

Somfy Animeo

  • Animeo rendszer - Irodaházon
    Animeo rendszer - Irodaházon
  • Animeo rendszer - családiházhoz is
    Animeo rendszer - családiházhoz is

 

katalogusarlistagarancia
szallitas
szereles
muszakireferenciawebaruhaz

 

 

 

 

Az Animeo egy vezetékes felépítésű árnyékolórendszer IB+ buszra épített alapokon, többféle konfigurációban és felépítésben elsősorban árnyékolórendszerek működtetésére, bioklimatikus homlokzatok kialakítására, mely bizonyítottan megállja a helyét nagyobb irodaépületek esetén is, bár háztartási alkalmazása is lehetséges.

 

A kommunikációs rendszere alapját a már bevált IB busz biztosítja, mely rugalmas kommunikációt tesz lehetővé a vezérlőegységek, az érzékelők, a kapcsolók és az aktorok között. Ezen a vezetéke kommunikációs rendszeren keresztül a különféle érzékelők információi és a vezérlőegység beállításai által akár nagyobb épületek vezérlése is lehetséges úgy, hogy az egységes központi irányítás mellett megmarad a helyi egyedi igény szerinti vezérlés lehetősége is.

 

A különféle paraméterek beállítása rugalmasan szoftveres beállításokkal lehetséges, a működtetésben pedig különféle idő-, esemény-, parancs- és szenzoros adathoz köthetőek a különféle kapcsolási események, méghozzá hierarchikus rendszerben. Így pl. kialakítható egy irodaháznál egy naptár szerinti napi működés, ahol reggel az árnyékolók egységesen leengednek egy meghatározott állás-szögben megállítva, de ezt a különféle helyiségekben dolgozók egyénileg felülbírálhatják ízlés szerint. Nap közben a rendszer képes akár a nap járását követve biztosítani a megfelelő árnyékolást (bioklimatikus homlokzatok) de például vihar esetén azonnal felhúzza a lamellákat és bevonja a karos napellenzőket, hogy a szél ne tehessen bennük kárt, ezt pedig nem lehet felülbírálni véletlenszerű vagy szándékos beavatkozással sem.

 

Időzítő rendszerével központilag kapcsolható épületvilágítás vagy egyéb funkciók is, ugyanakkor lehetőség van, hogy riasztóval és tűzjelzővel összekössük, így biztosítva az első esetben a központi zárást, az utóbbiban pedig a központi nyitást a menekülés biztosítása érdekében.

 

Ha bármilyen további információra lenne szüksége az Animeo rendszerrel kapcsolatban, műszaki kollégáink állnak rendelkezésére.

 

 

katalogusarlistagarancia
szallitas
szereles
muszakireferenciawebaruhaz

 

 

Animeo - raffstorok belülről

Animeo - raffstorok belülről

Animeo - Bioklimatikus homlokzat

Animeo - Bioklimatikus homlokzat

Iroda - bioklimatikus vezérlés

Iroda - bioklimatikus vezérlés

Napjárás-követés = fényerő szabályzás

Napjárás-követés = fényerő szabályzás

Az Animeo renszer RTS rádiós rendszerrel is bővíthető!

Az Animeo renszer RTS rádiós rendszerrel is bővíthető!

A lamellák állásszöge görgővel szabályozható

A lamellák állásszöge görgővel szabályozható

Minden árnyékoló egyénileg elnevezhető

Minden árnyékoló egyénileg elnevezhető