..:: Információk

Tudta-e..?
hogy egy átlagos családiház fűtési energiájának 40%-a is távozhat a nyílászárókon keresztül?
A hazai lakóépületek átlagkorát véve alapul a legtöbb energia még ma is a nyílászárókon át távozik - egyrészt a gyenge szigetelőképesség másrészt a légzárás hiánya miatt. Egy minőségi redőny sokat segíthet azomban a problémán...

bővebben

..:: Szeretne hírlevelet kapni?

..:: Honnan talált oldalunkra?
..::Partnereink
Becker csőmotorok és vezérlések
Roger Technology
Selt Sunprotection
Somfy
 
 

A A A

Szalagfüggöny

 

A szalagfüggöny igen sokoldalú árnyékolási megoldás, mivel a belátás és napvédelem mellett lehetővé tesz a bejövő fénymennyiség fokozat nélküli szabályozását is a lamellák forgatása által. Szinte elkerülhetetlen eleme az irodai környezetnek az elmúlt 20 évben de lakások, közösségi helyiségek belső árnyékolásánál elterjedt, mivel kiválóan alkalmazható nagyobb üveg felüleletek, télikertek esetében is. A hagyományos egyenes kivitelek mellett megoldható ferde és íves felületek árnyékolása is, valamint egyre inkább elterjedt a motoros meghajtású változata, mely fényerőszabályzó rendszer segítségével magától állítja a pillanatnyi körülményeknek megfelelően a lamellák állásszögét.

 

Felszerelése és kezelése egyszerű, legyen szó akár fali, akár mennyezeti rögzítésről, és árnyékoló, belátásvédő szerepén kívül térelválasztóként is gyakran alkalmazzák.


Gazdag szín és minta választékunk biztosítja, hogy bárki megtalálhassa a helyiségei hangulatához leginkább illő megoldást. Kizárólag minőségi alumínium-karnisokat gyártunk, mely ívelt oldalú finom megjelenésével diszkrét és megbízható tartószerkezete a függönynek. A lamellák szélessége 89 vagy 127 mm lehet, és mind fényáteresztő, fényzáró és reflexiós anyagokból széles választék áll rendelkezésre.

 

 

Szalagfüggöny típusaink: