..:: Információk

Tudta-e..?
hogy a motorok készenléti fogyasztása évenként akár 60 000 Ft-ot is felemészhet egy elavult régi típus esetén?
Sok ismeretlen - gyakran kínai eredetű - motor kerül be az országba, és bár vadonat új termékek, sokszor rendkvül elavult konstrukciók. A mai korszerű motorok standby üzemmódban minimális energiát vesznek fel, amit tized Wattokban vagy még kisebb léptékben mérhető, míg a régi konstrukciók 6-10W-ot is felhasználanak gyakran, ami egy családi ház esetén éves szinten több 10.000 Ft költséget is jeletnthet...

bővebben

..:: Szeretne hírlevelet kapni?

..:: Honnan talált oldalunkra?
..::Partnereink
Becker csőmotorok és vezérlések
Roger Technology
Selt Sunprotection
Somfy
 

A A A

Szalagfüggöny

 

A szalagfüggöny igen sokoldalú árnyékolási megoldás, mivel a belátás és napvédelem mellett lehetővé tesz a bejövő fénymennyiség fokozat nélküli szabályozását is a lamellák forgatása által. Szinte elkerülhetetlen eleme az irodai környezetnek az elmúlt 20 évben de lakások, közösségi helyiségek belső árnyékolásánál elterjedt, mivel kiválóan alkalmazható nagyobb üveg felüleletek, télikertek esetében is. A hagyományos egyenes kivitelek mellett megoldható ferde és íves felületek árnyékolása is, valamint egyre inkább elterjedt a motoros meghajtású változata, mely fényerőszabályzó rendszer segítségével magától állítja a pillanatnyi körülményeknek megfelelően a lamellák állásszögét.

 

Felszerelése és kezelése egyszerű, legyen szó akár fali, akár mennyezeti rögzítésről, és árnyékoló, belátásvédő szerepén kívül térelválasztóként is gyakran alkalmazzák.


Gazdag szín és minta választékunk biztosítja, hogy bárki megtalálhassa a helyiségei hangulatához leginkább illő megoldást. Kizárólag minőségi alumínium-karnisokat gyártunk, mely ívelt oldalú finom megjelenésével diszkrét és megbízható tartószerkezete a függönynek. A lamellák szélessége 89 vagy 127 mm lehet, és mind fényáteresztő, fényzáró és reflexiós anyagokból széles választék áll rendelkezésre.

 

 

Szalagfüggöny típusaink: