..:: Információk

Tudta-e..?
hogy Magyarországon egy beépített szerkezetre 5 év garanciát kötelező adni?
A hazánkban hatályos ÉMI irányelvek értelmében minden olyan árnyékolóra, mely az épület integrált részévé válik (tehát vakolat vagy burkolat bontás nélkül nem eltávolítható) 5 év garancia az előírás. A nem integrált szerkezetekre hivatalosan 1 év a kötelező garancia - mi ezekre is legalább 2 évet vállalunk!

bővebben

..:: Szeretne hírlevelet kapni?

..:: Honnan talált oldalunkra?
..::Partnereink
Becker csőmotorok és vezérlések
Roger Technology
Selt Sunprotection
Somfy
 SoulHome

A A A

Történetük

  • Nekünk nem mindegy mit kap a vevőnk! :-)
    Nekünk nem mindegy mit kap a vevőnk! :-)

 

Néhány nagy tapasztalattal rendelkező szakember megunta azt ami a hazai építőipari piacon "szakszerű" címszó alatt zajlik és úgy gondolta van igény nívós termékekre és kivitelezésre is. Azt láttuk, hogy sok vásárlót sajnos nem tájékoztatnak az őket kiszolgáló "szakemberek" hogy mit is kéne figyelembe venniük a választáskor, milyen más lehetőségeik vannak, mi különbözteti meg a jót és vacakot, miben kapják meg azt a plusz tartalmat amitől átbillen az a bizonyos mérleg.

 

Az Interneten sem találtuk egy átfogó fórumot ami segíti a vásárlót eligazodni a választékban és segíti a saját döntését formálni. Ilyen információs bázis hiányában úgy döntöttünk létrehozzuk azt és egy olyan kínálatot teszünk mögé ami ezt a színvonalat képviseli.

 

Gyors és rugalmas csapat vagyunk erős gyártói beszállítói háttérrel, de nem célunk, hogy mindenféle terméket áruljunk, különösen nem a minőség rovására, hisz az "olcsó kategóriás" termékek, vagy szebben megfogalmazva ami nem ér el egy bizonyos nívót (pl.: műanyag redőnyök, műanyag szúnyoghálók, barkács kategóriás napellenzők, bizonytalan származású motorok) nem szerepelhetnek a kínálatunkban.

 

Hiszünk abban, hogy tisztességgel is lehet sikeresen gazdálkodni és tudjuk, hogy egy rossz kiszolgálásnak százszor akkora híre megy mint egy jónak. Minden bizonnyal nem vagyunk a legolcsóbbak a piacon, de hosszú garanciaidőnkkel és minőségi kiszolgálásunkkal biztosítjuk azt, hogy vásárlóink jól járjanak, hiszen mindig az a drága termék amit kétszer kell megvenni.