Hunter Douglas szúnyogháló (is25)

10 990 Ft

Kiemelkedő minőség a fix keretes szúnyoghálók piacán

Ingyenes kiszállítás 100 000 Ft fölött

Megbízható webáruház

Leírás

Kiemelkedő minőség a fix keretes szúnyoghálók piacán

A Hunter Douglas i25 fix előfeszített alukeretes szúnyogháló kiemelkedő minőségű termék, amely speciális, előfeszített profilból, üvegszálas hálóval készül. Az előfeszített kialakítása miatt kiválóan alkalmas nagyobb szerkezetekhez, ráadásul keresztmerevítéssel is ellátható. Az átlagon felüli alaktartása miatt tartósan ellenáll az erősebb huzatnak is!

Kizárólag egyedi gyártásra

A felszerelés során öt megoldás választható, ezek a csavaros, a rögzítőfüles, a rúgós bajonettzáras, a zsanéros és mágneses sarokkal működő módszerek. A modell a speciális előfeszített profiljai miatt csak barna és fehér színben elérhető. A Hunter Douglas i25 kizárólag egyedi gyártásra készül, a maximális felülete pedig 4,5 négyzetméter.

Szúnyogháló egyszerű szerelhetőséggel

Amikor szúnyoghálót választunk, fontos eldönteni, melyik nyílászáró esetében milyen megoldás mellett döntünk. Az evidens, hogy egy ajtóhoz mobil szerkezet szükséges, ám egy olyan ablakra, amelyet nem akarunk nyitogatni, és nincs szükség az azon való kihajolásra, a fix keretes szúnyoghálók jelentik a legjobb megoldást. Miért? A legnagyobb előnyük az egyszerű szerelhetőség és a kompromisszum nélküli védelem, ráadásul a nagy méretekben legyártható típusok keresztmerevítővel is megerősíthetőek. A többféle keretkialakításnak köszönhetően minden ablakhoz kiválasztható a legmegfelelőbb eszköz, ami lehetőleg nem csökkenti az ablak szabad keresztmetszetét, és a háló mindig feszes marad bennük.

További információk

Minimális szélesség

Maximális szélesség

Minimális magasság

Maximális magasság

Maximális felület

Rögzítés

, , , ,

Szín

,

Fontos tudnivaló

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Hunter Douglas szúnyogháló (is25)” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük