Akció!

Jazz 17 sávroló

8 044 Ft 6 837 Ft

-15%

Modern és elegáns

Színválaszték

Ingyenes kiszállítás 100 000 Ft fölött

Megbízható webáruház

Leírás

Jazz 17 sávroló

Sávroló kínálatunk legegyszerűbb, és legfiligránabb típusa, a modern és elegáns stílus kedvelőinek készült. Kiválóan megállja a helyét a minimál stílusú lakásokban és irodákban, de kiváló választás bárhol, ahol szeretnénk, hogy a szerkezet formája a legkevésbé legyen domináns.

Csavarozás nélküli árnyékoló

Szerelése igazán egyszerű: egyetlen mozdulattal felakasztható műanyag ablakszárnyak tetejére, csavarozást, vagy egyéb bonyolult műveletet nem igényel. Az ablak hasznos üvegfelületét nem csökkenti, mert a szerkezete nem lóg bele az üvegfelületbe. A textil felületén a fényzáró és a fényáteresztő csíkok váltakoznak. A textil duplán fut, egyik a szerkezethez rögzítve, a másik az alumínium tengelyre tekeredik föl. Működtetése kényelmesen gyöngylánccal történhet.

Ajánljuk azoknak, akik egy modern árnyékolóra vágynak, és a mernek a megszokottól eltérni, szerintünk nem fognak csalódni. Elegáns árnyékoló, mégsem rideg, a textilek finom színválasztéka és a szerkezetek formája kellemes, otthonos légkört teremt.

  • nyitott szerkezetű
  • lefutó nélküli típus
  • ablakszárnyra
  • csavarozás nélkül rögzíthető

 

Árnyék és design

Távol tartják a kíváncsi tekinteteket és biztosítják a kellemes fényviszonyokat. Elegáns megjelenésük és jellegzetes fényhatásuk kellemes hangulatot teremt. Hangsúlyosak, ám mégsem hivalkodók, kiválóan belesimulnak otthonok, irodák és akár üzletek belső designjába is. Egyediségüket és egyben funkcionális előnyüket is adja, hogy a textil felületükön sötétítő és fényáteresztő csíkok váltakoznak, a textil duplán fut, az egyik vége a szerkezethez rögzített, a másik vége pedig egy alumínium tengelyre tekeredik. A vászon magasságának és a két egymást követő sáv mozgatásával változtathatjuk a beengedett fény mennyiségét.

Korszerű árnyékoló

Több féle szerkezeti kialakításának köszönhetően rögzíthetőek az ablak előtti függőleges falsíkokra, szerelhetőek az ablakok szerkezetére vagy a szárnyára, alkalmazási lehetőségeinek csak a fantázia szab határokat. Készülhetnk függőleges vezetősínekkel, vagy anélkül is, a szerkezetük tengelye pedig lehet látszó kivitelű, vagy alumínium tokba rejtett is, mindez jelenleg 4 féle kialakításban elérhető.

Széles színválaszték

A kiváló minőségű textil taszítja a szennyeződéseket, nem látszik meg rajta a por, vagy a kéznyomok. Vászonválasztékunk 103 letisztult modern színéből könnyedén megtalálhatja az otthonába legjobban illő összeállítást!

 

Jazz 17 sávroló

További információk

Maximális szélesség

Maximális magasság

Tengely átmérő

17 mm

A tartó színe

, ,

A lánc színe

, ,

Színválaszték

Alyssa

Alyssia II

Alyssia III

Grace

Grace II

Grace III

Grace IV

Grace V

Grace VI

Grace VII

Grace VIII

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Jazz 17 sávroló” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük