Shopping Cart

Hívjon minket: +36 20 261 2929

Ingyenes szállítás 100 000 Ft fölött

Becker B-Tronic

Becker B-Tronic épületvezérlési rendszerek

Becker B-Tronic
Szűrés ár alapján
Szűrők mutatása

Mind a(z) 2 találat megjelenítve

Szűrők mutatása

Mind a(z) 2 találat megjelenítve

A Becker fejlett kétirányú kommunikációval rendelkező rendszere amelett, hogy átfogó vezérlési rendszerként működik, kompatibilis a korábbi Centronic rendszerekkel is.

A B-Tronic rádiós protokollján működő készülékek kölcsönösen cserélnek adatot egymással, így lehetőség nyílik arra, hogy a készülékek visszajelzést küldhessenek egy-egy feladat végrehajtásáról, valamilyen hibáról, vagy egyszerűen csak egy árnyékoló aktuális pozíciójáról.

A B-Tronic Central Control fali készüléke integrálja magába a ház teljes vezérlését egyetlen érintőképernyős készülékklént:

  • B-Tronic rendszerű kommunikáció (redőnyök, kapumotorok, szenzorok elérése)
  • Centronic távrányítás (képes meghajtani a Centronic rendszerű készülékeket is)
  • WiFi – önálló WiFi hozzáférési pontként ad lehetőséget, hogy a házban saját mobiltelefonunkkal vagy táblagépünkkel vezérelhessük
  • KNX-RF – kompatibilis a KNX rendszerű rádiós eszközökkel (klímák, termosztátok, kazánok, stb)
  • LAN – rendelkezik vezetékes hálózati csatolóval is a távelérés vagy a megfigyelőkamerák eléréséhez

Rugalmasságából és sokoldalú kommunikációs rendszereiből adódóan kompatibilitását a későbbi készülékekkel és rendszerekkel is megőrzi, mivel modulárisan eszköztípusonként bővíthető ráadásul a KNX rendszerekre történő kijárása által a legkülönfélébb épületfunkciókkal bővíthető a gyep öntözőrendszerétől a biztonsági kamerákon át a fűtési rendszerig.

A Central Control készülék lehetőséget biztosít arra, hogy a vezérlési funkciók integrálása mellett saját telefonunkkal, tabletünkkel vagy számítógépünk képernyőjéről is vezérelhessük lakásunkat, és mindezt az Interneten kersztül akár a világ másik feléről is. Integrált kameráján és mikrofonján keresztül távolról is zárt rendszeren keresztül ellenőrzése alatt tarthatja lakását, a beépített időjárás-előrejelző rendszer pedig folyamatosan tájékoztatja a várható időjárásról.

A Central Control készülék szoftvere folyamatosan fejlődik, és a frissítések ingyenesen letölthetőek az interneten keresztül, így maga a készülék is folyamatosan fejlődik, egyre újabb funkciókkal bővül. Ennek a vezérlő arra is képes, hogy több készülék kezelését egyetlen gombnyomásba integrálja, ezáltal komplex “forgatókönyvek” megvalósítása lehetséges, mint pl.: egy “reggel” – üzemmód, melybe bele lehet integrálni időzített redőny-nyitást, napellenző nyitást (melyet egy szélérzékelő a biztonság érdekében felülbírálhat) a fűtéstermosztát nappali módba állításával vagy éjszakai fény kikapcsolásával, és mondjuk az integrált webrádió bekapcsolásával a ház audio-rendszerébe, de természetesen teljesen egyéni elképzeléseknek megfelelő forgatókönyvek/szenáriók is elkészíthetőek – szakember segítsége nélkül is.

Természetesen hagyományos felépítésű távirányítók is rendelkezésre állnak az egyszerűbb funkciók kényelmes vezérlése érdekében, mint a redőnymozgatás, lámpa kapcsolás, vagy a kapunyitás. A rendszer az új kétirányú kommunikációval rendelkező B-Tronic készülékek mellett a korábbi egyirányú Centronic rendszerekkel is teljes mértékben kompatibilis, így ha már korábban Becker vezérlőkkel vagy motorokkal szerelte fel árnyékolóit így most is lehetséges a bővítésük. Ha más gyártó motorjai vagy eszközei vannak felszerelve akkor meg kell vizsgálni, hogy az adott eszközök képesek-e a Becker Centronic vezérlők fogadására, így sok esetben akár utólag is bővíthetőek ezzel a megoldással.

Ha további információra van szüksége vagy kérdése merülne fel, forduljon műszaki kollégáinkhoz, akik szívesen állnak rendelkezésére.

Ingyenes kiszállítás

100 000 Ft fölött

Előzetes felmérés

Igény esetén

Garancia

Szakszerű beszerelés esetén

100% Biztonságos fizetés

Online vagy készpénzben

Szűrés ár alapján

-15%

ROLETTA, SÁVROLÓ
TERMÉKEKRE

NOVEMBER 26. - DECEMBER 13. KÖZÖTT WEBSHOPUNKON.