Shopping Cart

Hívjon minket: +36 20 261 2929

Ingyenes szállítás 100 000 Ft fölött

Somfy IO

Somfy IO épületvezérlési rendszerek

Somfy IO
Szűrés ár alapján
Szűrők mutatása

Mind a(z) 8 találat megjelenítve

A Somfy IO rendszer egy olyan korszerű kommunikációs rendszerre épül, mely egyedülállóan átfogó eszközrendszert biztosít elsősorban családiházak, nyaralók, lakások és társasházak integrált vezérlési rendszerének gyors, egyszerű és vezetéknélküli kiépítéséhez.

Az IO egy három sávos, kétirányú, titkosított kommunikációs rendszer, mely integrálja:
  • az árnyékoló-mozgatást (akár távirányítással, akár fény/szél/eső szenzorok által, riasztó vagy tűzjelzőrendszerek utasítására vagy időzítő rendszerekkel)
  • a kapu- és ajtó-nyitást
  • a riasztó rendszereket
  • megfigyelő- video-rögzítő rendszereket
  • jelenlétszimulációt
  • fűtés szabályozást
  • ablaknyitást
  • világítási vezérlést (kapcsolással, dimmereléssel)
  • és a teljes körű távmenedzsmentet akár az IO kezelőpultról, akár mobiltelefon, tablet vagy számítógép segítségével.

A korszerű megoldások természetesen esztétikus formatervezéssel társulnak, a sokoldalú funkciók pedig későbbi bővíthetőséggel, folyamatos fejlesztésekkel.

Az IO rendszer mögé több más gyártó is felsorakozott a Somfy mellé, mint a Velux, a WindowMaster, a Honeywell, a Ciat, a Niko és a Assa Abloy így ezek a gyártók is rendelkeznek olyan készülékekkel, melyek az IO rendszerbe integrálhatóak, így a teljes ház egy egységes vezérlésen keresztül vezérelhető akárcsak egy vezetékes rendszer esetében.

A folyamatos fejlesztésenk köszönhetően a készülékek száma és a funciók folyamatosan bővülnek, így egyre több olyan igényt le tudnak fedni, mely egy családi háznál felmerülhet, versenyre kelve a nagyobb integritású és szélesebb szolgáltatatású vezetékes rendszerekkel is.

Egyszerű, érthető és elérhető rendszer, mely nem igényel központi vezérlőegységet, mégis megbízhatóan működik. Bármely eszköz kikapcsolása vagy meghibásodása csak az adott eszköz vagy funkció kiesésével jár, a rendszer egészének működését nem érinti. A kellemesebb élettér mellett pedig a megfelelő érzékelők integrálásával jelentős mennyiségű energiát is megtakaríthat, valamint otthonát is biztonságosabbá teheti.

Ingyenes kiszállítás

100 000 Ft fölött

Előzetes felmérés

Igény esetén

Garancia

Szakszerű beszerelés esetén

100% Biztonságos fizetés

Online vagy készpénzben

Szűrés ár alapján

-15%

ROLETTA, SÁVROLÓ
TERMÉKEKRE

NOVEMBER 26. - DECEMBER 13. KÖZÖTT WEBSHOPUNKON.