Roletta – Collete XL

5 980 Ft

Beltéri árnyékoló modern megjelenéssel

Színválaszték

Ingyenes kiszállítás 100 000 Ft fölött

Megbízható webáruház

Leírás

Beltéri árnyékoló modern megjelenéssel

A roletta az egyik legnépszerűbb beltéri árnyékoló, praktikus és könnyen felszerelhető. A rolettát nem csak az avatatlan tekintetek távoltartására és árnyékolásra használhatjuk, hanem a lakberendezési trendek elengedhetetlen kiegészítőjévé vált. 150 különböző textil mintából választhat és öltöztetheti fel otthonát, munkahelyét. A nagy színválasztéknak köszönhetően bármilyen környezethez megtalálja a megfelelő színvilágot.

A gyöngyláncos kezelésének köszönhetően egyszerűen állíthatjuk a kívánt magasságban. A roletták textiljét gombásodás ellen kezelték, taszítja a port és a szennyeződéseket. Működésük rendkívül egyszerű, egy alumínium tengelyre tekeredik föl a textil, alján egy horganyzott lemez van nehezékként.

A Collete Plus alumínium tokkal készült roletta, a textilt kétoldalt alumínium takarólécek rögzítik, így oldalról egy fénycsík sem zavarja meg a nyugodt pihenésében. Ezek összessége exkluzív megjelenést biztosítanak, csavarozással rögzíthetjük, mennyezetre, ablakszárnyra. Mind a klasszikus lakberendezési stílus, mind a modern és minimal stílust követő lakások, irodák divatos kiegészítője lehet.

A Collete Plus roletta területe nem lehet több, mint 3 m2, maximum szélessége 150 cm, magassága 200 cm. Egyes textiltípusok kivételt képeznek, azok maximum magassága 180 cm, vagy 170 cm lehet. Termékeinkre 2 év garanciát vállalunk szakszerű felszerelés esetén.

További információk

Maximális magasság

Maximális szélesség

Maximális felület

Gyöngylánc színe

fehér, barna, antracit

Tartó színe

fehér, barna, antracit

Takaróléc színe

fehér, barna, antracit

Színválaszték

Adriana

Carina

Carmen

Isabela BO

Lucy

Madeira

Melisa

Melisa BO

Melisa BO BB

Melisa BO BS

Rembrandt

Stella BO

Tropic

Van Gogh

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Roletta – Collete XL” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük