Akció!

Roletta – Jazz Expert

3 111 Ft 2 644 Ft

-15%

Egyedi méretre gyártott roletta nagy színválasztékkal, ablaknyílásba, ablakszárnyra, vagy falsíkra szerelhető roletta. Gyártási idő: 5 munkanap.

Színválaszték

A méretek megadásához válassza ki a textil típusát!

Ingyenes kiszállítás 100 000 Ft fölött

Megbízható webáruház

Leírás

Jazz Expert Roletta

A roletta a belső árnyékolók egyik legnépszerűbb típusa. Funkcióját tekintve nem csak az árnyékolás és az avatatlan tekintetek megakadályozása a feladata, hanem dekorációs szerepük is van. Mind a klasszikus, mind a modern lakberendezési trendekbe könnyen illeszthetjük, használhatjuk otthonunkban és irodánkban egyaránt.

Több mint 150 különböző textilből választhat, ezáltal egyedi atmoszférát teremthet, minden falfelülethez, ajtó- és ablaktípushoz létezik optimális megoldás. A roletták kezelhetősége egyszerű, esztétikus és praktikus. Számtalan előnyét élvezhetjük használatának, nem sötétíti el teljesen a lakást, viszont kellemesen megszűri a beáramló fényt. Az általunk készített és forgalmazott roletták minőségi alapanyagokból készültek, így tartós megoldást biztosítanak.

A roletták működése rendkívül egyszerű. A textil egy alumínium hengerre tekeredik föl, alsó részében egy alumínium profilt helyeznek el a gyártáskor nehezéknek. A textil gombásodás ellen kezelve van, a port taszítja. Tekercstakaró nélkül készült, szabadon lóg, a roló bármilyen magasságban beállítható. Szerelése csavarozással lehetséges, így nem csökkenti a hasznos üvegfelületet. Ablaknyílásra, ablak fölé, ajtó fölé és mennyezethez rögzíthetjük. Működtetése gyöngylánccal történik.

A rolettához hasonló textilárnyékoló a sávroló, a Jazz Expert termékcsaládjába tartozó sávos rolót itt éri el.

A Jazz Expert roletta területe nem lehet több, mint 3 m2, maximum szélessége 150 cm, magassága 230 cm.

Egyes textiltípusok kivételt képeznek, azok maximum magassága 215 cm, vagy 190 cm lehet.

Termékeinkre 2 év garanciát vállalunk szakszerű felszerelés esetén.

Jazz Expert Roletta mérési útmutató

Csavaros felszerelésű roletta, elsősorban ablakszárnyra ajánljuk, de szerelhető falnyílásba és falsíkra is.

  • Roletta ablakszárnyra szerelve

Szélesség: mérjük meg, mekkora szélességű felszínt szeretnénk a vászonnal takarni. (csak az üveget mérjük, vagy az üvegléceket is? Esetleg takarjon még jobban a szárnyra, hogy a szélén se jusson be fény?)  Ehhez a mérethez adjunk hozzá 4 cm-t. Ugyanakkor fontos odafigyelni, hogy álljon is rendelkezésre oldalanként 2-2 cm a rögzítéshez. 

Magasság: itt is azt adjuk meg, hogy mennyit szeretnénk takarni (általában az üvegléceket itt is belemérjük) valamint adjunk hozzá 4,2 cmt, mert ekkora a vászontekercs mérete. Itt is fontos odafigyelni, hogy álljon rendelkezésre felül az a 42 mm a szereléshez. 

  •  Roletta ablaknyílásba szerelve

Az ilyen esetekben a teljes ablaknyílás szélességét ki szokták használni. 

Szélesség: ablaknyílás szélessége legalább 3 helyen mérve, abból a legkisebbet válasszuk ki és vonjunk le belőle 0,5 cm-t.  

Magasság: ablaknyílás magassága, majd a kapott értékből vonjunk ki 0,5 cm-t. 

 FONTOS odafigyelni ennél a szerelési módnál, hogy a roletta tekercs számára 63mm hely szükséges, és még a záróléc számára is kell legalább 15, ezért 78-80 mm szabad hely szükséges, hogy a szárny ki tudjon nyílni! 

  • Roletta falsíkra szerelve 

Ebben az esetben a falnyílás elé, a falsíkra kerül a roletta. 

Szélesség: mérjük meg az ablaknyílás szélességét legalább 3 helyen, válasszuk a nagyobbikat, adjuk hozzá oldalanként mennyit takarjon a nyílásra és adjunk hozzá további 4 cm-t 

Magasság: mérjük meg az ablaknyílás magasságát, adjuk hozzá esetleg mennyi további takarásra van szükségünk és 4,2 cm-t a vászontekercs számára.  

További információk

Gyöngylánc színe

fehér, sárga, barna, bézs, szürke, sötét zöld, világoszöld, kék, világoskék

Tartó színe

fehér, sárga, barna, bézs, szürke, világos zöld, sötét zöld, kék, világoskék

Maximális magasság

Maximális szélesség

Maximális felület

Színválaszték

Adriana

Carina

Carmen

Isabela BO

Lucy

Madeira

Melisa

Melisa BO

Melisa BO BB

Melisa BO BS

Rembrandt

Screen

Stella BO

Tropic

Van Gogh

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Roletta – Jazz Expert” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük