Roletta – Jazz Expert

3 111 Ft

A belső árnyékolók egyik legnépszerűbb típusa.

Színválaszték

A méretek megadásához válassza ki a textil típusát!

Ingyenes kiszállítás 100 000 Ft fölött

Megbízható webáruház

Leírás

A roletta a belső árnyékolók egyik legnépszerűbb típusa. Funkcióját tekintve nem csak az árnyékolás és az avatatlan tekintetek megakadályozása a feladata, hanem dekorációs szerepük is van. Mind a klasszikus, mind a modern lakberendezési trendekbe könnyen illeszthetjük, használhatjuk otthonunkban és irodánkban egyaránt.

Több mint 150 különböző textilből választhat, ezáltal egyedi atmoszférát teremthet, minden falfelülethez, ajtó- és ablaktípushoz létezik optimális megoldás. A roletták kezelhetősége egyszerű, esztétikus és praktikus. Számtalan előnyét élvezhetjük használatának, nem sötétíti el teljesen a lakást, viszont kellemesen megszűri a beáramló fényt. Az általunk készített és forgalmazott roletták minőségi alapanyagokból készültek, így tartós megoldást biztosítanak. Termékeinkre 2 év garanciát vállalunk szakszerű felszerelés esetén.

A roletták működése rendkívül egyszerű. A textil egy alumínium hengerre tekeredik föl, alsó részében egy alumínium profilt helyeznek el a gyártáskor nehezéknek. A textil gombásodás ellen kezelve van, a port taszítja. Tekercstakaró nélkül készült, szabadon lóg, a roló bármilyen magasságban beállítható. Szerelése csavarozással lehetséges, így nem csökkenti a hasznos üvegfelületet. Ablaknyílásra, ablak fölé, ajtó fölé és mennyezethez rögzíthetjük. Működtetése gyöngylánccal történik.

A Jazz Expert roletta területe nem lehet több, mint 3 m2, maximum szélessége 150 cm, magassága 230 cm. Egyes textiltípusok kivételt képeznek, azok maximum magassága 215 cm, vagy 190 cm lehet.

További információk

Gyöngylánc színe

fehér, sárga, barna, bézs, szürke, sötét zöld, világoszöld, kék, világoskék

Tartó színe

fehér, sárga, barna, bézs, szürke, világos zöld, sötét zöld, kék, világoskék

Maximális magasság

Maximális szélesség

Maximális felület

Színválaszték

Adriana

Carina

Carmen

Isabela BO

Lucy

Madeira

Melisa

Melisa BO

Melisa BO BB

Melisa BO BS

Rembrandt

Screen

Stella BO

Tropic

Van Gogh

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Roletta – Jazz Expert” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük