Roletta – Stream Plus

8 581 Ft

A roletták korunk egyik legnépszerűbb beltéri árnyékolói.

Színválaszték

Ingyenes kiszállítás 100 000 Ft fölött

Megbízható webáruház

Leírás

A roletták korunk egyik legnépszerűbb beltéri árnyékolói. Mellette szól, hogy felszerelése nem igényel különösebb szakértelmet, praktikus és rendkívül esztétikusan illeszkedik az otthoni és munkahelyi környezetbe is. Helyigénye kicsi, gyöngyláncos kezelése egyszerű, bármilyen magasságban megállíthatjuk.

Textil kínálatunk 150 színből áll, a jól eltalált színválasztással a legegyszerűbb roletták is feldobják ablakainkat. Csavarozással szerelhetjük fel, mennyezethez, falhoz, a roló nem csökkenti a hasznos üvegfelület méretét.

Tok nélkül készült típus, szabadon lógó textil, a szövetbe varrt fa ellensúlyként szolgál.

A textil anyaga gombásodás ellen kezelve van, ellenálló a szennyeződéseknek, a port taszítja, kéznyomaink nem látszódnak meg rajta. Működése rendkívül egyszerű, a textil egy alumínium tengelyre tekeredik fel. Alsó részében nehezékként egy fa van a szövetbe varrva. Működtetése zsinórral történik, a roló bármilyen magasságban megállítható.

150 különböző textil mintából választhat, megtalálhatja az otthonához, munkahelyéhez legjobb illő színvilágot. Felszerelése nem igényel különösebb szakértelmet, csavarozással rögzíthetjük ablak fölé, ablaknyílásra, akár mennyezethez. A felszerelt árnyékoló nem csökkenti a hasznos üvegfelület méretét.

 

A Stream Plus roletta területe nem lehet több, mint 3,5 m2, maximum szélessége és magassága 200 cm lehet.  Termékeinkre 2 év garanciát vállalunk szakszerű felszerelés esetén.

További információk

Maximális szélesség

Maximális magasság

Maximális felület

Színválaszték

Adriana

Carina

Carmen

Isabela BO

Lucy

Madeira

Melisa

Melisa BO

Melisa BO BB

Melisa BO BS

Rembrandt

Stella BO

Tropic

Van Gogh

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Roletta – Stream Plus” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük