Akció!

Somfy Connexoon Box okosotthon

59 990 Ft 56 390 Ft

-6%

Somfy Connexoon BOX IO okosotthon technológia. Vezérelje árnyékolóit és eszközeit okosotthon alkalmazáson keresztül. 5 év gyártói garancia.

Ingyenes kiszállítás 100 000 Ft fölött

Megbízható webáruház

Leírás

Somfy Connexoon Box IO – biztonságos otthon

Connexoon box segítségével tudja irányítani a ház berendezéseit mobiltelefonjáról. Vezérelje a teraszon vagy az ablakokon található, illetve a hozzáférést elősegítő berendezéseit a Connexoon alkalmazással. Távolról is úgy tűnik majd, mintha otthon lenne az applikáció segítségével ugyanis lekérdezéseket, illetve parancsokat tud adni berendezéseinek a Connexoon-nal.

Kétirányú vezérlésű rendszernek köszönhetően valós állapot visszajelzést kapunk az otthonunkról. 3 féle alkalmazás segít Önnek a mindennapokat kényelmessé és biztonságossá tenni. Válassza ki, melyik közülük az, amelyik a leginkább az Ön segítségére lehet. 

Vegye kezébe az irányítást! Mutatjuk hogyan: 

Connexoon window 

A nyugodt nap támogatója. Egyetlen mozdulattal tudja irányítani redőnyeit, lámpáit, riasztóit. Állandó rohanásban éli az életét? Elfelejti teendőit megcsinálni?  

Távolról is győződjön meg otthona biztonságáról mobiltelefonja segítségével. Készítse el napirendjét, a Connexoon pedig elvégzi Ön helyett azokat. 4 üzemmódot tud beállítani: Otthon, Távoli, Nyaralás, és a Ne zavarjanak, amelyeket személyre szabhat a saját kívánságának megfelelően. 
Ellenőrízheti, hogy tényleg lekapcsolódtak-e a villanyok, a redőnyök leengedtek? A riasztó bekapcsolt? Ezt akár be is tudja állítani, hogy minden egyes távozás esetén lekérdezést indítson.
De nem csak kifejezetten az árnyékolókat tudja irányítani, a gyártó fény és hőmérséklet érzékelőit, a világítás és a konnektorok vezérlését is. Sunis io napfény, vagy az  IO nyitásérzékelő segítségével összehangolt parancsot tud  leadni a Connexoon-nak. 

Connexoon terrace: 

 Segít újra és újra átélni kedvenc pillanatait. Kerti party a barátokkal? Indítsa el kedvenc zenéjét, hogy teljesen átadja magát a hangulatnak. Romantikus vacsora hangulatvilágítással?

Örökítse meg a pillanatait és hozzon létre forgatókönyveket, melyet egy gombnyomással előidéz Önnek a Connexoon. A terasz árnyékolóit távolról is tudja irányítani vagy ellenőrizni. Nem várt vihar kellemetlenségei is könnyen elkerülhető az IO technológiával felszerelt berendezéseknek köszönhetően.  

Connexoon access: 

Gondoskodik, hogy örömmel térjen haza otthonába, GPS koordináták segítségével otthona tudni fogja mikor ér haza,  kinyitja Önnek a kaput, felkapcsolja a villanyt. Ha elhagyja otthonát 

automatizálhatja garázskapuját, miután elment zárjon be, vagy akár  felkapcsolhatja  a világítást isPhilips Hue izzók segítségével. Optimalizálja a számára legmegfelelőbb parancsokkal az Érkezés és a Távozás, valamint a Minden nyitva és Minden zárva üzemmódokatBeprogramozhatja őket szinte bármire. Adjon meg időkorlátokat, mennyi idő elteltével záródjon vissza a kapu vagy oltódjon le a villany?  

 

Távolról ellenőrizheti otthonát, hogy a lehető legnagyobb biztonságban hagyta-e házát? Például a riasztót bekapcsolta, az ajtókat bezárta. Elfelejtett kulcsot adni a barátjának, aki meglocsolná a virágokat?  Connexoon access segítségével, távolról is  be tudja engedni barátait. Otthonától távolról is az Ön kezében lesz az irányítás. 

Somfy Connexoon Használati Útmutató
További Információ

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Somfy Connexoon Box okosotthon” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük