Toló szúnyogháló ajtó

Egyedi méretre gyártott alumínium keretes toló szúnyogháló ajtó, mely remek megoldás nagy felületek esetén. Elérhető szimpla és dupla kivitelben. Gyártási idő 5 munkanap.

Szűrők mutatása

Mind a(z) 2 találat megjelenítése

Szűrők mutatása

Mind a(z) 2 találat megjelenítése

Tolóajtós szúnyogháló – tartósság és megbízhatóság

A nappalik, konyhák, téli kertek, teraszok széles üvegfalaihoz kiváló megoldást kínálnak a nagyméretű tolóajtós szúnyoghálók, amelyek az erős extrudált alumíniumkeretüknek köszönhetően könnyedén és megbízhatóan működnek akár 300×260 centiméteres méretben, ráadásul dupla sínes kivitel is elérhető. A nyíló ajtóink extrudált alumíniumból készülnek, részben ennek köszönhető, hogy kivívták vásárlóink elismerését. Kiemelkedő tulajdonságuk a tartósság és a megbízhatóság, ezekre különösen szükség van egy ekkora felületű megoldás esetében. A toló szúnyogháló ajtóknál is elérhető a teljes alumínium színválaszték, azaz a teljes RAL-skála, valamint a faerezetek.

 

Keresztmerevítés nélkül is elérhetők

Fontos megjegyezni, hogy a toló szúnyogháló ajtó nem feltétlenül rendelkeznek keresztmerevítéssel, mivel a függesztett felépítésüknél fogva ez nem szükséges. Ennek ellenére, ha ilyen igény érkezik felénk, akár esztétikai okokból, akár a tervezett igénybevétel miatt, természetesen opcionálisan van lehetőség keresztmerevítővel történő szerelésre is.

Tolóajtós szúnyogháló ár

Az ajtók mérettől függően készülhetnek szimpla vagy dupla kivitelben, ráadásul meg is kettőzhetők, így akár a megengedett szélesség négyszerese is lefedhető egyetlen sínpályán. Ha tehát nagyban gondolkozik, és szeretné egy látványos, egyben jól funkcionáló megoldással biztosítani otthonát, a toló szúnyogháló ajtó között bátran válogathat. Kizárólag egyedi gyártással készítjük ajtóinkat, amelyekre kétéves helyszíni garanciát is biztosítunk.