Shopping Cart

Hívjon minket: +36 20 261 2929

Ingyenes szállítás 100 000 Ft fölött

Toló szúnyogháló ajtó

Egyedi méretre gyártott alumínium keretes toló szúnyogháló ajtó, mely remek megoldás nagy felületek esetén. Elérhető szimpla és dupla kivitelben. Gyártási idő 5 munkanap.

Szűrés ár alapján
Szűrők mutatása

Mind a(z) 2 találat megjelenítve

Szűrők mutatása

Mind a(z) 2 találat megjelenítve

Tolóajtós szúnyogháló – tartósság és megbízhatóság

A nappalik, konyhák, téli kertek, teraszok széles üvegfalaihoz kiváló megoldást kínálnak a nagyméretű tolóajtós szúnyoghálók, amelyek az erős extrudált alumíniumkeretüknek köszönhetően könnyedén és megbízhatóan működnek akár 300×260 centiméteres méretben, ráadásul dupla sínes kivitel is elérhető. A nyíló ajtóink extrudált alumíniumból készülnek, részben ennek köszönhető, hogy kivívták vásárlóink elismerését. Kiemelkedő tulajdonságuk a tartósság és a megbízhatóság, ezekre különösen szükség van egy ekkora felületű megoldás esetében. A toló szúnyogháló ajtóknál is elérhető a teljes alumínium színválaszték, azaz a teljes RAL-skála, valamint a faerezetek.

Keresztmerevítés nélkül is elérhetők

Fontos megjegyezni, hogy a toló szúnyogháló ajtó nem feltétlenül rendelkeznek keresztmerevítéssel, mivel a függesztett felépítésüknél fogva ez nem szükséges. Ennek ellenére, ha ilyen igény érkezik felénk, akár esztétikai okokból, akár a tervezett igénybevétel miatt, természetesen opcionálisan van lehetőség keresztmerevítővel történő szerelésre is.

Tolóajtós szúnyogháló ár

Az ajtók mérettől függően készülhetnek szimpla vagy dupla kivitelben, ráadásul meg is kettőzhetők, így akár a megengedett szélesség négyszerese is lefedhető egyetlen sínpályán. Ha tehát nagyban gondolkozik, és szeretné egy látványos, egyben jól funkcionáló megoldással biztosítani otthonát, a toló szúnyogháló ajtó között bátran válogathat. Kizárólag egyedi gyártással készítjük ajtóinkat, amelyekre kétéves helyszíni garanciát is biztosítunk.

Ingyenes kiszállítás

100 000 Ft fölött

Előzetes felmérés

Igény esetén

Garancia

Szakszerű beszerelés esetén

100% Biztonságos fizetés

Online vagy készpénzben

Szűrés ár alapján

-15%

ROLETTA, SÁVROLÓ
TERMÉKEKRE

NOVEMBER 26. - DECEMBER 13. KÖZÖTT WEBSHOPUNKON.