Hívjon minket: +36 70 308 0787

Ingyenes szállítás 150 000 Ft fölött*

Alumínium vakolható redőny

34 473 Ft

Alumínium redőny egyedi méretre gyártva, vakolható redőnytokkal. Beszerelés esetén keresse szakértő ügyfélszolgálatunkat.

Minimum érték: 60 cm | Maximum érték: 280 cm
Minimum érték: 50 cm | Maximum érték: 300 cm
Redőnytokba integrált szúnyogháló 180 cm-es szélesség és/vagy magasság alatt rendelhető. Efölötti méret esetén látogasson el szúnyogháló oldalunkra és válasszon különálló szúnyoghálót ablakához!

Alumínium vakolható redőny

Alumínium vakolható redőny, árnyékolás egy életre  

A redőny az árnyékolástechnika piacán talán az egyik legfontosabb termék. Hosszú évek fejlesztésével kialakított vakolható redőnyt egyedi méretre gyártunk, színazonos gyári profilokkal, és a legmagasabb minőséget képviselő alkatrészekből.

A vakolható redőny előnye a láthatatlan redőnytok, ami a szigetelésben a homlokzat részeként rejtett marad, így a termék még nagyobb esztétikai élményt nyújthat az épület összképét tekintve. Ezzel a megoldással a redőnytok sem kívülről, sem belülről nem látható, tökéletesen rejtve marad. Új építkezéseknél és felújításoknál is népszerű verzió, hiszen esztétikus, tartós és biztonságos.

A redőnyök a hőszigetelést javítják azáltal, hogy egy plusz légréteget képeznek az ablak előtt. Árnyékot ad, megnehezíti és sokkal hangosabbá/lassabbá teszi az illetéktelen személyek bejutását lakásunkba. Otthonunkat szigeteli, így az energiaköltségeinket csökkenthetjük. A redőnypalást légréteget képez az ablaküveg előtt, így javítva otthonunk hőszigetelő képességét.

Mikor érdemes vakolható tokos redőnyről gondolkodni? 

  • Új ház építésekor – Új ház építésekor már a tervezés ideje alatt van lehetőség tervezni az árnyékolókkal, és az azokhoz szükséges tokokkal, amit a szigetelésbe, a homlokzat részeként tudjuk beépíteni.
  • Ház szigetelésekor – A  ház szigetelésekor rejtetten tudjuk beépíteni a tokokat a szigetelésbe.

Egy ház ékköve, avagy színek és megjelenés

Alutech redőny

Alumínium redőnyöket hosszútávra választunk, ezért fontos hogy megjelenésében is olyan legyen, ami illeszkedik otthonunkhoz. Praktikusságán kívül lakásának, házának esztétikai igényét is szolgálhatja. Az ország egyik legszélesebb színskálájából választhatja ki redőnylécének színét, ami tökéletesen harmonizál otthonával, vállalkozásával.

Szerkezeti színek tekintetében elérhető az alap színek mellett az összes RAL szín, illetve a teljes Renolit skála. Az általunk gyártott redőnyök minőségét tapasztalt összeszerelő kollégáinknak, illetve partnereinknek köszönhetjük, akiknek kifinomult gyártási technológiával előállított anyagait használhatjuk fel.

Megjelentek a magyar piacon is sajnos távol-keleti alkatrészek. Mi a minőség és az időtállóság mellett tettük le voksunkat, beszerzéseink stabil cégektől történnek, mint az Alutech, Aluprof, Relax, Stafer stb. A megvásárolt alkatrészeket ötvözzük saját fejlesztéseinkkel, az általunk tervezett és gyártatott profilokkal.

Miből áll egy vakolható redőny?

Tok – A magasságtól függően a tokok 138 mm, 165 mm, 180 mm, vagy 205 mm lehet.
Szervízlemez – Szervízlemez segítségével tudjuk a szigetelésbe rejtett redőnyszerkezetet szervízelni.
Tengely – Horganyzott acél tengelyre tekeredik fel a redőnypalást.
Lefutó – Alumínium, 22×53 mm-es lefutó vezeti meg a redőnypalástot.
Redőnyléc – Alutech 39 mm-es alumínium redőnyléc (AR39), extrudált alumínium záróléccel.

Mérethatárok:
A redőny szélessége 60 és 280, a magasság pedig 50 és 420 centiméter között mozoghat, a maximális felület 6 négyzetméteres lehet.

Tok méretek:
138 mm – 150 cm-es magasságig
165 mm – 245 cm-es magasságig
180 mm – 319 cm-es magasságig
205 mm – 421 cm-es magasságig

1 folyóméter redőnyléc súlya                    96 gramm
1 m2 redőnypalást súlya                             2,46 kg

Szélállóság                      1          2          3          4          5          6
Maximum szélesség      3,04    2,82    2,43    2,09    1,82    1,59
Maximum felület            9,12    8,46    7,29    6,26    5,46    4,76

Hogyan vezérhetjük redőnyeinket:

– kézi működtetés – Kézi működtetés esetén a redőnyt zsinórral vagy gurtnival mozgathatjuk. Az ehhez szükséges automatát a redőny tartalmazza, ezt a falra, vagy az ablakra kell fölfúrni. A vezérléshez szükséges zsinórt/gurtnit tartalmazza a csomag.

 motoros működtetés – Motoros működtetés esetén kapcsolós és rádiós motorokból különböztetünk meg. A kapcsolós motorválasztás esetén a motor 230V-os elektromos ellátásán kívül a kapcsolóhoz is szükséges a kábelezés. Nyomatékérzékelős redőnymotor választás esetén a redőnyöket Somfy Lock to play-el készítjük el.

A nyomatékérzékelős motorral készült redőnyök akadály esetén megállnak, ezzel óvva a szerkezetet a mechanikai sérülésektől.

Vakolható redőny felmérés és beszerelés

Vakolható tokos redőnyök megrendelésekor a szerkezet méreteit kell megadni, a megadott magassági érték részét képezi a tok is! Érdemes mind a szélesség értékeit, mind a magasság értékét két különböző helyen megmérni, és a kisebb értéket megadni. Beépítési hézagot oldalanként 1-2 mm-t érdemes tartani!

A redőnyeink lefutóit előfúrjuk, így fölszereléskor csak a lefutókat kell fölcsavarozni, illetve a vezérlést bekötni (motor esetén), vagy a gurtnis/zsinóros megvezetést bevezetni az ablakon.

Ha időt spórolva profi, tapasztalt szerelőkre szeretné bízni a felmérést, illetve a felszerelést, abban az esetben keresse ügyfélszolgálatunk, vagy foglaljon online időpontot a helyszíni felmérésre. Kollégáink segítségével egy kiszámítható folyamaton keresztül rendelheti meg árnyékolóit, ahol a tervezés, gyártás és helyszíni telepítés során is egy gyártó cég szaktudására támaszkodhat.

Az általunk gyártott redőnyökre szakszerű beszerelés esetén 3 év garanciát vállalunk.

vakolható redőny

További információk

Minimális szélesség

Maximális szélesség

Minimális magasság

Maximális magasság

Maximális felület

Fontos tudnivaló

,

Garancia

Gyártási / Átadási idő

Szereléshez szükséges gyakorlat

Kapcsolódó bejegyzések

Cikkszám: S999VAN39A Kategóriák: , Címkék: , , ,
Ingyenes kiszállítás

150 000 Ft fölött*

Előzetes felmérés

Igény esetén

Garancia

Szakszerű beszerelés esetén

100% Biztonságos fizetés

Online vagy készpénzben