Alumínium redőny – vakolható kivitelben

25 900 Ft

Alumínium redőny egyedi méretre gyártva, vakolható redőnytokkal. Beszerelés esetén keresse szakértő ügyfélszolgálatunkat.

Ingyenes kiszállítás 100 000 Ft fölött

Megbízható webáruház

Leírás

Redőny láthatatlan tokkal

Az alumínium redőny legfőbb tulajdonsága a hosszú élettartalma, amit annak köszönhet, hogy legfontosabb alkatrészei alumíniumból készülnek. A vakolható redőny előnye a láthatatlan redőnytok, hiszen így a termék még nagyobb esztétikai élményt nyújthat az épület összképét tekintve. Ezzel a megoldással a redőnytok sem kívülről, sem belülről nem látható, tökéletesen rejtve marad. Új építkezéseknél és felújításoknál is népszerű verzió, hiszen esztétikus, tartós és biztonságos.  A redőnyök a hőszigetelést javítják azáltal, hogy egy plusz légréteget képeznek az ablak előtt.

Redőny hosszútávra

A különböző gyártók redőnyei ránézésre egy laikus számára hasonlóak, mégis jelentős különbségek vannak közöttük, ami a felhasznált anyagok és az összeszerelés minőségéből adódik. Cégünk a minőség mellett tette le a voksát, ezért csak minőségi alapanyagokból dolgozik, a fölhasznált anyagokat olyan nagymultú gyártóktól szerezzük be, mint az Alutech, Aluprof, Relax, Stafer; ezeket az alkatrészeket integráljuk saját fejlesztéseinkkel.
19 színből választhatja ki a redőny palástját és 6 szerkezet színből választhat, hogy megtalálhassa az otthonához legjobban illő kivitelt.

Redőny beszereléssel

Vegye számításba: a felmérés és felszerelés tapasztalatot igényel. Hogy ez se okozzon gondot, kérje szerelési szolgáltatásunkat, ami garantálja, hogy minőségi kiszolgálásban részesül fix kondíciókkal. A redőny szélessége 60 és 280, a magasság pedig 50 és 300 centiméter között mozoghat, a maximális f elület 5 négyzetméteres lehet.
Az általunk gyártott redőnyökre szakszerű beszerelés esetén 2 év garanciát vállalunk.

További információk

Minimális szélesség

Maximális szélesség

Minimális magasság

Maximális magasság

Maximális felület

Fontos tudnivaló

,

Garancia

Gyártási / Átadási idő

Szereléshez szükséges gyakorlat

Kapcsolódó bejegyzések

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Alumínium redőny – vakolható kivitelben” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük