Shopping Cart

Hívjon minket: +36 20 261 2929

Ingyenes szállítás 100 000 Ft fölött

Szúnyogháló

Különböző típusú (rolós szúnyogháló, fix keretes szúnyogháló, nyíló-és toló szúnyogháló ajtó) egyedi méretre gyártott szúnyoghálót talál nálunk. Gyártási idő 5-7 munkanap.

Szúnyogháló
Szűrés ár alapján
Szűrők mutatása

Mind a(z) 9 találat megjelenítve

Keretes szúnyogháló ajtóra, ablakra

A nyugodt otthon záloga a minőségi szúnyogháló

Aki kelt már fel a legszebb álmából idegőrlő zümmögés miatt, vagy vakargatta napokig a fájdalmas csípéseit, az tudja, miért van szükség a nyugodt otthoni vagy irodai környezet megteremtéséhez minőségi szúnyoghálókra. A webshopunkban minden igényre megoldást kínálunk!

Minden igényre találunk szúnyoghálót

Amikor az ember szeretné megteremteni otthona biztonságát, nyugalmát, többféle óvintézkedést is megtesz. Stabil nyílászárókat használ, kerítést épít, zárakat, esetleg riasztót szerel fel. Ezek mind a kéretlen behatolók ellen szolgálnak, ám csupán az emberek ellen hatásosak. Mert ugyanígy kéretlen behatolónak számítanak a rovarok, amelyek bejutnak otthonunk légterébe, és hangjukkal, csípéseikkel megzavarják a mindennapok nyugalmát. Az ilyen kellemetlenségek ellen a minőségi szúnyogháló szett felszerelésével lehet védekezni, amelyekből kínálatunkban több kiváló megoldást is megtalál. Nem mindegy, milyen ablakra, ajtóra szánja a szúnyoghálót, ahogyan az sem, mennyire kell az eszköznek mobilnak lennie. Ami biztos: minden igényre tudunk megoldással szolgálni!

Szúnyogháló kerettel

A legegyszerűbb, legtisztább védekezés

A rovarok, bogarak ellen a legegyszerűbb és legtisztább védekezési mód a szúnyogháló. Nem véletlenül nevezték el az eszközt a szúnyogokról, hazánkban is jelentős kényelmetlenségeket okozhatnak ezek az állatok. A zümmögés miatt nyugtalan éjszakákat, a csípések utáni vakarózást a háta közepére sem kívánja az ember. Ez a megoldás ráadásul egyszeri beruházás mellett tartós működést jelent, szemben a kémiai riasztószerek költségigényével és gyengébb hatékonyságával. A kínálatunkban szereplő többféle szúnyogháló szett és szerkezet közül könnyebb jól választani, ha számításba vesszük, mi lesz az adott nyílászáró funkciója, mekkorák annak méretei, milyen gyakran kell azt kinyitni, tervezünk-e mellé árnyékolót. Szerencsére minden igényre létezik jó megoldás, amely elérhető nálunk is. A fix keretes szúnyoghálók, rolós szúnyoghálók, nyíló ajtók, toló szúnyogháló ajtók és szúnyogháló szettek között válogatva könnyedén megtalálható a leginkább megfelelő védekezési megoldás, de ha kell, a választásnál mi is segítünk a döntésben.

Ingyenes kiszállítás

100 000 Ft fölött

Előzetes felmérés

Igény esetén

Garancia

Szakszerű beszerelés esetén

100% Biztonságos fizetés

Online vagy készpénzben

Szűrés ár alapján

-15%

ROLETTA, SÁVROLÓ
TERMÉKEKRE

NOVEMBER 26. - DECEMBER 13. KÖZÖTT WEBSHOPUNKON.