Hívjon minket: +36 70 308 0787

Ingyenes szállítás 150 000 Ft fölött*

Szúnyogháló

Különböző típusú (rolós szúnyogháló, fix keretes szúnyogháló, nyíló-és toló szúnyogháló ajtó) egyedi méretre gyártott szúnyoghálót talál nálunk. Gyártási idő 5-7 munkanap.

dupla toló szúnyogháló ajtó

Szúnyogháló ajtó

Minőségi alumínium keretes szúnyogháló ajtó akár 300x260 centiméteres méretben is kérhető.

Rolós szúnyogháló

A legkényelmesebb szúnyogháló. A rolós szúnyogháló rugós feszítéssel működik, ami kérhető motoros kivitelben is.

Fix keretes alumínium szúnyogháló

Fix keretes szúnyogháló

Egyszerűen felszerelhető, praktikus megoldás, ha nem szeretne az ablakon kihajolva virágot locsolni.

Nyíló szúnyogháló ajtó

Egyszerű és biztonságos. Minőségi alumínium kerettel ellátott nyíló szúnyogháló ajtó.

Vérszívók? Mutatjuk a megoldást!

A legegyszerűbb és legtisztább védekezési mód ellenük a szúnyoghálók alkalmazása, hisz egyszeri beruházást és tartós működést jelent szemben a kémiai riasztószerek költségigényével és gyengébb hatékonyságával.

Többféle szett és szerkezet közül választhat​

Könnyebb jól választani, ha számításba vesszük, mi lesz az adott nyílászáró funkciója, mekkorák annak méretei, milyen gyakran kell azt kinyitni, tervezünk-e mellé árnyékolót. Szerencsére minden igényre létezik jó megoldás, amely elérhető nálunk.

A zümmögés és a csípések már a múlté​

Aki kelt már fel a legszebb álmából idegőrlő zümmögés miatt, vagy vakargatta napokig a fájdalmas csípéseit, az tudja, miért van szükség a nyugodt otthoni vagy irodai környezet megteremtéséhez minőségi szúnyoghálókra.

Keresse ügyfélszolgálatunkat

+36 70 30 80 787-es számon, vagy írjon nekünk az [email protected] e-mail címre.

Szúnyogháló ajtóra, ablakra alumínium kerettel

A nyugodt otthon záloga a minőségi szúnyogháló

Aki kelt már fel a legszebb álmából idegőrlő zümmögés miatt, vagy vakargatta napokig a fájdalmas csípéseit, az tudja, miért van szükség a nyugodt otthoni vagy irodai környezet megteremtéséhez minőségi szúnyoghálókra. A webshopunkban minden igényre megoldást kínálunk!

Amikor az ember szeretné megteremteni otthona biztonságát, nyugalmát, többféle óvintézkedést is megtesz. Stabil nyílászárókat használ, kerítést épít, zárakat, esetleg riasztót szerel fel. Ezek mind a kéretlen behatolók ellen szolgálnak, ám csupán az emberek ellen hatásosak. Mert ugyanígy kéretlen behatolónak számítanak a rovarok, amelyek bejutnak otthonunk légterébe, és hangjukkal, csípéseikkel megzavarják a mindennapok nyugalmát. Az ilyen kellemetlenségek ellen a minőségi szúnyogháló szett felszerelésével lehet védekezni, amelyekből kínálatunkban több kiváló megoldást is megtalál. Nem mindegy, milyen ablakra, ajtóra szánja a szúnyoghálót, ahogyan az sem, mennyire kell az eszköznek mobilnak lennie. Ami biztos: minden igényre tudunk megoldással szolgálni!

Milyen szúnyoghálót válasszak? 

A zümmögés miatt nyugtalan éjszakákat, a csípések utáni vakarózást a háta közepére sem kívánja az ember. A többféle szerkezet közül könnyebb jól választani, ha mérlegeljük az alábbi szempontokat:

  • Mi a nyílászáró funkciója? Evidens, hogy ajtóra nem teszünk fix hálót, de pl. az adott ablakba akarunk virágot kitenni? Ha igen akkor roló szükséges.
  • Mekkorák a nyílászáró méretei? 2m-nél szélesebb rolós vagy redőnybe integrált típust már meg kell osztani mert a hálót kifordíthatja a huzat a lefutóból. Ha túl magas a szerkezet (pl. ajtó) akkor pedig a használata lehet kényelmetlen.
  •       Milyen gyakran kell nyitnunk azt? Teraszajtónál egyértelműen praktikusabb a nyíló vagy a tolóajtó, de ha nincs elég hely még mindig megoldás lehet az oldalhúzós roló. Egy franciaerkélynél viszont a redőnybe integrált vagy a rolós ideális, mivel ritkán kell használni.
  •       Van-e már vagy tervezünk-e valamilyen árnyékolót? Ha igen, akkor célszerű az árnyékolóba integrált megoldást választani – amellett, hogy esztétikusabb, legtöbbször még olcsóbb is mint egy önálló szerkezet.

Szúnyogháló ablakra:

Amennyiben ablakra szeretne szúnyoghálót szerelni, elsősorban azt mérlegelje, hogy szükséges-e, hogy átmenetileg a szúnyogháló elhúzható legyen az ablak felülete elől. Ebben az esetben a Rolós szúnyoghálót javasoljuk. Itt választhat a klasszikus rolós és az oldalrolós típusok közül

Tartós fix megoldás a keretes szúnyogháló, legnagyobb előnye az egyszerű szerelhetőség és a kompromisszum nélküli védelem. Ha fel van szerelve akkor rovar nem juthat be. Akár egészen
nagy méretekben méretben is legyártható bizonyos esetekben keresztmerevítővel
erősítve. Többféle keretkialakításának köszönhetően nem vesz el az ablak szabad
keresztmetszetéből, az előfeszített keretrendszerű típusoknál a háló mindig
feszes benne.

 Szúnyogháló ajtóra: 

Három különböző típusú szúnyogháló ajtót forgalmazunk: 

1., Tolóajtós szúnyogháló – Nappalik, konyhák, télikertek széles üvegfalaihoz kiváló megoldást kínálnak a nagyméretű tolóajtók, melyek az erős extrudált alumínium keretüknek köszönhetően könnyedén és megbízhatóan működnek akár 300 x 260 cm-es méretben is, melyekből dupla sínes kivitel is elérhető.

2., Nyíló szúnyogháló ajtó – Ajtók esetén a legegyszerűbb és legpraktikusabb megoldás a nyíló ajtó, hiszen a masszív extrudált alumínium keret stabilan és feszesen tartja az üvegszálas hálót, a rúgós zsanér pedig vissza is csukja utánunk még ha épp tele is a kezünk. A mágneszáras rögzítés épp elég ahhoz, hogy a szél ne tudja kinyitni, mégis könnyedén kézzel nyithassuk.

3., Pliszé szúnyogháló ajtó – A
pliszé hálók harmonika szerűen redőzve
záródnak össze. Alkalmazhatóak ajtóra, ablakra egyaránt. Többféle típusuk
terjedt el, mi a küszöb nélküli típust forgalmazzuk, ami tartósabb,
egyszerűbben szerelhető és kényelmesebb, mint a régi küszöbös típusok.

Hasznos írásaink a szúnyoghálókról

Vegye fel velünk a kapcsolatot

Forduljon hozzánk bizalommal, és szakértőink segítenek az Önnek legmegfelelőbb szúnyogháló kiválasztásában!

Keresse ügyfélszolgálatunkat a +36 70 30 80 787-es számon, vagy írjon nekünk űrlapunkon vagy az [email protected] e-mail címre.

Ingyenes kiszállítás

150 000 Ft fölött*

Előzetes felmérés

Igény esetén

Garancia

Szakszerű beszerelés esetén

100% Biztonságos fizetés

Online vagy készpénzben