Redőny

Alumínium redőny minőségi alapanyagokból, szakszerű összeszereléssel, egyedi méretre gyártás 5-7 munkanapos határidővel. Kínálatunkban megtalálhatóak a legmodernebb motoros redőnyök is.

Szűrők mutatása

Mind a(z) 4 találat megjelenítése

Szűrők mutatása

Mind a(z) 4 találat megjelenítése

Alumínium Redőny

Alumínium redőny időtálló megoldás, a megfelelő alapanyagokból készült és szakszerűen összeszerelt redőny hosszútávra megoldja otthonunk árnyékolását.
Nagymultú európai partnereinktől vásárolunk minőségi és korszerű alkatrészeket, amiket integrálunk saját fejlesztéseinkkel. Alumínium léceink erős és színtartó anyagból készülnek (szemben néhány a hazai piacra is behozott vékony olcsó léccel) így hatékonyan védenek a behatolóktól, a feltolásgátló-rendszerek miatt pedig erőszakos felnyitásukat lehetetlen zaj-/feltűnésmentesen kivitelezni

Szervízfedeleink erős extrudált alumíniumból készülnek, szélesebb kivitelek esetén sem zörgetheti a szél, ellentétben a sokfelé kapható olcsó lemez-fedelekkel.

Motoros redőny áraink remek befektetésnek minősülnek, hiszen korszerű motortípusokat alkalmazunk, melyek érzékelik, ha pl.: ónos eső miatt lefagyott a redőny vagy virágcserép maradt a párkányon megóvva a szerkezetet az egyébként ilyenkor bekövetkező károsodástól. Termékeink összekapcsolhatóak épületvezérlő rendszerekkel, riasztás vagy tűzjelzés esetén biztosítják az épület azonnali zárását vagy nyitását a füstelvezetéshez, mentéshez

Két speciális vakolóélt használunk, mely erős de esztétikus megoldást nyújt a vakolható redőnyökhöz. Szükség esetén ezek bontás nélkül könnyedén javíthatóak, vagy bővíthetőek.

 

Szúnyoghálóink erős üvegszálas anyagból készülnek, ellenállnak a napsugárzásnak. Korszerű integrált szúnyoghálós lefutónk stabil mégis filigrán kivitelűek. 3 féle reteszelési móddal, könnyen és kényelmesen kezelhetőek, csillapított futásúak.

Akciós alumínium redőny árak

Már alapárban is emelt felszereltséget biztosítunk! Nem kérünk felárat a csillapított futású szúnyoghálómechanizmusért, a vezérlőrendszer felprogramozásáért, vagy az egységesített méretű tokrendszerért sem- így lesz igazán akciós az alu redőny ára.