Rolós szúnyogháló

Az egyedi méretre gyártott rolós szúnyogháló egy rendkívül mobil megoldás, mely tökéletes olyan helyekre, ahol bármilyen ok miatt napi szinten nyitni kell a nyílászárót. Kínálatunkban a rolós kivitel ablakokra és ajtókra egyaránt elérhető.

Szűrők mutatása

Mind a(z) 3 találat megjelenítése

Szűrők mutatása

Mind a(z) 3 találat megjelenítése

Rolós szúnyogháló vs. fix keretek

Ha fontos, hogy időnként szabad legyen az ablaknyílás, például virágöntözés vagy bármi más célból, a rolós szúnyoghálók jelentik a legjobb megoldást. A lehúzható szúnyogháló pillanatok alatt kinyitható, szemben például egy fix kerettel, amit még bajonettzáras kivitel esetében is kevésbé kényelmes eltávolítani. A reteszes rögzítés mellett létezik klikkrendszerű zárási mód, de készülhet akár fix akasztóprofilos kivitelben is – igaz, ilyenkor számolni kell azzal, hogy használaton kívül a fix alsó profil rendszeres tisztítást igényel a szél által odahordott piszok miatt.

 

A rolós szúnyoghálók két típusát forgalmazzuk. Az egyik a rolós kivitel ablakra, amely tartós, időtálló minőségi megoldás, és akárcsak az alumínium fix keretes hálók vagy a redőnyök, a RAL skála minden színében vagy faerezetes kivitelekben is gyárthatók. A másik pedig a rolós kivitel ajtóra, amelynek megerősített rugós szerkezete és tengelye lehetővé teszi, hogy oldalra húzva is működhessen, egyszárnyas vagy dupla kivitelben egyaránt.

 

Változatos rögzítési lehetőségek

A rolós szúnyoghálók rugós feszítéssel működnek, de egyes típusok gyárthatóak akár motoros kivitelben is, így felszerelhetőek távirányítóval vagy integrálhatóak épületvezérlő-rendszerbe. A feszített kivitelű rolós szúnyogháló és rolettarendszerek pedig kombinálhatók hálóval, ezek a speciális roletták. A hálók rögzítése történhet reteszes záróléccel, amikor a záróléc végében két kis retesz oldásával lehet nyitni a hálót, klikkrendszerű záróléccel, amikor a lefelé nyomás után szabadul ki a retesz automatikusan, és ugyanígy rögzül is, akasztóprofilos kivitelben, amikor a záróléc egy vele ellentétes formájú profilba akad bele, vagy mágnescsíkos zárással, ebben az esetben egy mágnescsík fut a zárólécben és az alsó profilban is. Ha szereti a mobilitást, a szélesebb lehetőségeket, és a lehúzható szúnyoghálókat akkor a rolós szúnyoghálót ajánljuk a figyelmébe.

Rolós szúnyogháló ár

A rolós szúnyoghálók ára bár magasabb, mint a fix keretes szúnyoghálóké – de jóval nagyobb kényelmet biztosítanak, ez pedig sokkal többet fog érni a tizedik kinyitásnál.

Érdemes tehát befektetésként tekinteni rá a kényelembe, mintsem a “drágább” megoldásként tekinteni rá.