fbpx
Kosár

Hívjon minket: +36 70 308 0787

Ingyenes szállítás 150 000 Ft fölött

Rolós szúnyogháló

Az egyedi méretre gyártott rolós szúnyogháló egy rendkívül mobil megoldás, mely tökéletes olyan helyekre, ahol bármilyen ok miatt napi szinten nyitni kell a nyílászárót. Kínálatunkban a rolós kivitel ablakokra és ajtókra egyaránt elérhető.

rolós szúnyogháló
Szűrés ár alapján
Legnépszerűbb termékeink
Szűrők mutatása

Mind a(z) 3 találat megjelenítve

Mind a(z) 3 találat megjelenítve

Rolós szúnyogháló vs. fix keretek

Ha fontos, hogy időnként szabad legyen az ablaknyílás, például virágöntözés vagy bármi más célból, a rolós szúnyoghálók jelentik a legjobb megoldást. A lehúzható szúnyogháló pillanatok alatt kinyitható, szemben például egy fix kerettel, amit még bajonettzáras kivitel esetében is kevésbé kényelmes eltávolítani. A reteszes rögzítés mellett létezik klikkrendszerű zárási mód, de készülhet akár fix akasztóprofilos kivitelben is – igaz, ilyenkor számolni kell azzal, hogy használaton kívül a fix alsó profil rendszeres tisztítást igényel a szél által odahordott piszok miatt.

A rolós szúnyoghálók két típusát forgalmazzuk. Az egyik a rolós kivitel ablakra, amely tartós, időtálló minőségi megoldás, és akárcsak az alumínium fix keretes hálók vagy a redőnyök, a RAL skála minden színében vagy faerezetes kivitelekben is gyárthatók. A másik pedig a rolós kivitel ajtóra, amelynek megerősített rugós szerkezete és tengelye lehetővé teszi, hogy oldalra húzva is működhessen, egyszárnyas vagy dupla kivitelben egyaránt.

Változatos rögzítési lehetőségek

A rolós szúnyoghálók rugós feszítéssel működnek, de egyes típusok gyárthatóak akár motoros kivitelben is, így felszerelhetőek távirányítóval vagy integrálhatóak épületvezérlő-rendszerbe. A feszített kivitelű rolós szúnyogháló és rolettarendszerek pedig kombinálhatók hálóval, ezek a speciális roletták. A hálók rögzítése történhet reteszes záróléccel, amikor a záróléc végében két kis retesz oldásával lehet nyitni a hálót, klikkrendszerű záróléccel, amikor a lefelé nyomás után szabadul ki a retesz automatikusan, és ugyanígy rögzül is, akasztóprofilos kivitelben, amikor a záróléc egy vele ellentétes formájú profilba akad bele, vagy mágnescsíkos zárással, ebben az esetben egy mágnescsík fut a zárólécben és az alsó profilban is. Ha szereti a mobilitást, a szélesebb lehetőségeket, és a lehúzható szúnyoghálókat akkor a rolós szúnyoghálót ajánljuk a figyelmébe.

Rolós szúnyogháló ár

A rolós szúnyoghálók ára bár magasabb, mint a fix keretes szúnyoghálóké – de jóval nagyobb kényelmet biztosítanak, ez pedig sokkal többet fog érni a tizedik kinyitásnál.

Érdemes tehát befektetésként tekinteni rá a kényelembe, mintsem a “drágább” megoldásként tekinteni rá.

Vegye fel velünk a kapcsolatot

és segítünk megtalálni a tökéletes megoldást az Ön igényeire szabva!

Ingyenes kiszállítás

150 000 Ft fölött

Előzetes felmérés

Igény esetén

Garancia

Szakszerű beszerelés esetén

100% Biztonságos fizetés

Online vagy készpénzben

Szűrés ár alapján
Legnépszerűbb termékeink