Hívjon minket: +36 70 308 0787

Ingyenes szállítás 150 000 Ft fölött*

Alumínium redőny – látszó tokos kivitelben

31 303 Ft

Minőségi alumínium redőny európai beszállítók anyagait felhasználva. Egyedi méretekre gyártott redőnyök 19 színéből választhat. 3 év garanciát vállalunk szakszerűen beszerelt termékeinkre.

Méretek

Minimum érték: 60 cm | Maximum érték: 280 cm
Minimum érték: 50 cm | Maximum érték: 300 cm

Szerkezet

Redőnytokba integrált szúnyogháló 180 cm-es szélesség és/vagy magasság alatt rendelhető. Efölötti méret esetén látogasson el szúnyogháló oldalunkra és válasszon különálló szúnyoghálót ablakához!

Színek

Kezelés és meghajtás

Alumínium redőny - látszó tokos kivitelben

elektromos redőny

Redőny, az árnyékolástechnika ékköve

A redőny az árnyékolástechnika ékköve, ahol a kényelem az esztétikával találkozik, használatával teljes fényzárás elérhető otthonunkban. Hosszú évek fejlesztésével kialakított alumínium redőny, melyet egyedi méretre gyártunk, színazonos gyári profilokkal, és a legmagasabb minőséget képviselő alkatrészekből. Árnyékot ad, megnehezíti és sokkal hangosabbá/lassabbá teszi az illetéktelen személyek bejutását lakásunkba. A redőnypalást légréteget képez az ablaküveg előtt, így javítva otthonunk hőszigetelő képességét, amivel spórolhatunk energia költségeinken.

Mikor érdemes látszó tokos kivitelben gondolkodni?

Meglévő lakások/házak esetén – Szerkezetileg kész házakra szerelünk látszó tokos redőnyt, ahol már nincs lehetőség a homlokzatba rejtett tokot építeni.
Felújításkor/ csere esetén – Felújításkor, vagy a meglévő redőnyünk cseréjekor.

redőny motoros vezérléssel

Motoros vezérlés

Vezérelje egy gombnyomásra összes redőnyét! Válasszon okosotthonba integrálható rendszert, állítson időprogramokat és élvezze a vezérlés adta kényelmet. Motoros működtetés esetén kapcsolós és rádiós motorokból különböztetünk meg. A kapcsolós motorválasztás esetén a motor 230V-os elektromos ellátásán kívül a kapcsolóhoz is szükséges a kábelezés. Nyomatékérzékelős redőnymotor választás esetén a redőnyöket Somfy Lock to play-el készítjük el. A motorokra 5 év gyári garancia érvényes.

redőny kézi vezérléssel

Kézi meghajtás

Kézi működtetés esetén a redőnyt zsinórral vagy gurtnival mozgathatjuk. Az ehhez szükséges automatát a redőny alkatrész csomag tartalmazza, ezt a falra, vagy az ablakra kell fölfúrni. A redőny szerkezet kialakításakor nagy figyelmet szenteltünk annak, hogy a lehető legkisebb erőkifejtés nélkül lehessen redőnyeinket fel-és lefelé húzni. Mind a redőnyautomaták, mind a gurtni/zsinór tekintetében a legjobb minőségű termékeket használjuk. Garancia a minőségre az a több tízezer darab redőny, ami az elmúlt 10 évben budapesti üzemünkben készült.

Alap színek

Gyártási idő: 5-8 munkanap

 • Fehér

  Fehér

  RAL9016

 • Antracit

  Antracit

  RAL7016

 • Sötétbarna

  Sötétbarna

  RAL8019

Faeres színek

Gyártási idő: 5-8 munkanap

 • Aranytölgy

  Aranytölgy

 • DIó

  DIó

 • Mahagóni

  Mahagóni

RAL színek

Gyártási idő: 10-15 munkanap

RAL színskála

Látszó tokos redőny integrált szúnyoghálóval

Az otthon töltött idő rovarmentes nyugalmának záloga a minőségi szúnyogháló. Az ablak méretű redőnyöket tudjuk integrált szúnyoghálóval gyártani, melyet rolós kivitelben tud függőleges mozgatni. Az ajtó méretű ablakokra szúnyogháló kategóriánkba találhatja a lehetséges szúnyogháló típusokat.

Látszó tokos redőny

Látszó tokos redőny

Látszó tokos redőny integrált szúnyoghálóval

Látszó tokos redőny integrált szúnyoghálóval

Látszó tokos redőny felmérése

A redőny felméréséhez egy centiméterre lesz szükségünk. Miután eldöntöttük, hogy milyen színű szerkezet illik legjobban ablakunkhoz, mérjük le az ábra alapján a redőny gyártási méretét. Minden esetben a szerkezet külső befoglaló méreteit kell megadnunk, a magassági érték részét képezi a tok is!

redőny szélességének lemérése
1Szélesség mérése

A redőnyök szélességét 2 helyen érdemes megmérni. A kisebb mért értékből 4 mm-t érdemes levonni, hogy oldalanként 2-2 mm beépítési hézag rendelkezésre álljon.

redőny magasságának lemérése
2Magasság mérése

A magassági értéket is 2 különböző helyen javasoljuk megmérni, és a kisebb értékből 2 mm beépítési hézag levonását javasoljuk.

Miből áll egy látszó tokos redőny?

Tok – A magasságtól függően a tokok 138 mm, 165 mm, 180 mm, vagy 205 mm lehet.
Tengely – Horganyzott acél tengelyre tekeredik fel a redőnypalást.
Lefutó – Alumínium, 22×53 mm-es lefutó vezeti meg a redőnypalástot, szúnyoghálóval kombinált redőny esetén pedig 38 x 53.
Redőnyléc – Alutech 39 mm-es redőnyléc (AR39), extrudált alumínium záróléccel.

Milyen magassághoz milyen tokméret tartozik?

Tok méretek:

138 mm – 150 cm-es magasságig
165 mm – 245 cm-es magasságig
180 mm – 319 cm-es magasságig
205 mm – 421 cm-es magasságig

Integrált szúnyoghálóval:
138 mm – 85 cm-es magasságig
165 mm – 155 cm-es magasságig

Gyakran ismételt kérdések

Ingyenes kiszállítás

150 000 Ft fölött*

Előzetes felmérés

Igény esetén

Garancia

Szakszerű beszerelés esetén

100% Biztonságos fizetés

Online vagy készpénzben