Alumínium redőny – látszó tokos kivitelben

27 990 Ft

Minőségi alumínium redőny európai beszállítók anyagait felhasználva. Egyedi méretekre gyártott redőnyök 19 színéből választhat. 2 év garanciát vállalunk szakszerűen beszerelt termékeinkre.

Ingyenes kiszállítás 150 000 Ft fölött

Bizonytalan, hogy mire is van szüksége? Kérjen visszahívást!

Ha nem tudja biztosan, hogy ez az árnyékoló a legjobb választás-e az Ön számára, vagy elveszett a méretek és kivitelezési lehetőségek között, akkor adja meg adatait, mi visszahívjuk és egy ingyenes konzultáció során segítünk választani!

Alumínium redőny, a hosszútávú megoldás otthona árnyékolására

Látszó tokos kivitelű alumínium redőnyt elsősorban nem újonnan épülő házakra, hanem szerkezetileg kész házakra kerülnek telepítésre. Az alumínium redőny palást egy acél tengelyre tekeredik föl, az alumínium redőnytokba.

Annak köszönhetően, hogy a redőny minden lényeges alkatrésze alumíniumból készül, az egyik legmegbízhatóbb és legtartósabb árnyékolástechnikai termék a piacon. Köszönhető ez annak a minőségi kivitelezésnek, ami miatt a redőny valóban a ház éke lehet – ehhez kiforrott technika, minőségi alkatrészek, precíz összeszerelés, valamint biztonságot és komfortot növelő megoldások járulnak hozzá. Ráadásul utólag is beépíthető, más lécszínnel csíkozva pedig tagoltabbá válik a felület.

A redőny egy plusz légréteget képez az ablak előtt, így a hőszigetelést javítják. Alumínium redőnyöket hosszútávra választunk, ezért fontos hogy megjelenésében is olyan legyen, ami illeszkedik otthonunkhoz. Lehetősége van olyan egyedi redőnyt gyártatni, aminek színvilága az ízlése szerint alakul, 19 lécszínből választhat alap és faeres szerkezetszínek közül. Az általunk gyártott redőnyök minőségét tapasztalt összeszerelő kollégáinknak, illetve partnereinknek köszönhetjük, akiknek kifinomult gyártási technológiával előállított anyagait használhatjuk fel. Megjelentek a magyar piacon is sajnos távol-keleti alkatrészek. Mi a minőség és az időtállóság mellett tettük le voksunkat, beszerzéseink nagymultú cégektől történnek, mint az Alutech, Aluprof, Relax, Stafer.  A megvásárolt alkatrészeket ötvözzük saját fejlesztéseinkkel, az általunk tervezett és gyártatott profilokkal.

Alumínium redőny felmérés és beszerelés

Vegye számításba: a felmérés és felszerelés tapasztalatot igényel. Hogy ez se okozzon gondot, kérje szerelési szolgáltatásunkat, ami garantálja, hogy minőségi kiszolgálásban részesül fix kondíciókkal. A redőny szélessége 60 és 280, a magasság pedig 50 és 300 centiméter között mozoghat, a maximális felület 5 négyzetméteres lehet. Keresse az Ügyfélszolgálatot, ha további információra van szüksége.

Az általunk gyártott redőnyökre szakszerű beszerelés esetén 3 év garanciát vállalunk.

További információk

Minimális szélesség

Maximális szélesség

Minimális magasság

Maximális magasság

Maximális felület

Fontos tudnivaló

Garancia

Gyártási / Átadási idő

Szereléshez szükséges gyakorlat

Kapcsolódó bejegyzések