Hívjon minket: +36 70 308 0787

Ingyenes szállítás 150 000 Ft fölött*

Redőny gurtni, bevezetők

Mit kell tudni a redőnygurtni típusairól, a redőnyzsinórról és a redőnybevezetőkről? Redőnyalkatrészek az Árnyékbolttól, az árnyékolástechnika szakértőjétől!

redőny gurtni
redőny gurtni
Szűrők mutatása

Mind a(z) 5 találat megjelenítve

Mind a(z) 5 találat megjelenítve

Redőnygurtni

A redőnygurtni a redőny fel- és lehúzásánál nyújt segítséget. Az Árnyékboltnál a 14 mm széles polypropilén anyagú változat többnyire műanyag redőnyök és alumínium redőnyök esetén használható. Kaphatóak aranytölgy, antracit és szürke színben is, hogy kiválaszthassa közülük az otthona színvilágához legjobban illeszkedő redőnyhevedert. A 22 mm széles maxi gurtni leginkább a klasszikus faredőnyökhöz vagy nagyobb 60mm-es tengellyel szerelt szerkezetek működtetésére alkalmas.

Gurtnicsere esetén egy átlagos ablakhoz kb. 4,5 méter gurtnit kell vásárolni, minden ajtóhoz, vagy két méternél magasabb ablakhoz már 5 métert meghaladó mennyiségű redőnygurtni szükséges. Az egy tekercsben rendelhető legnagyobb mennyiség 50 folyóméter.

A gurtniszalag cseréjekor érdemes új redőnyautomata mellett dönteni, amelyet 14 mm-es gurtni esetében itt érhet el több színben.

Redőnyzsinór és redőnybevezető

Előfordulhat, hogy gurtni helyett redőnyzsinórra lesz szükség, ugyanis olykor a ház szigetelése miatt kevés hely marad a redőny felszerelésére, és ilyenkor nem marad elég hely a gurtnibevezető szakszerű felhelyezésére. A redőnyzsinórok bevezetésére nagyobb súlyú palástoknál érdemes fém görgőt választani, hogy csökkentsük a súrlódást, és növeljük a termék élettartamát.

Redőnygurtni ár, kapcsolat

A redőnygurtni árát folyóméterenként számítjuk. Ha segítségre van szüksége a választáshoz, hívja ügyfélszolgálatunkat a +36 70 308 0787-es számon, vagy írjon nekünk az [email protected] e-mail címre.

Szűrés ár alapján
Vegye fel velünk a kapcsolatot

Forduljon hozzánk bizalommal, és szakértőink segítenek az Önnek legmegfelelőbb árnyékoló kiválasztásában!

Keresse ügyfélszolgálatunkat a +36 70 30 80 787-es számon, vagy írjon nekünk űrlapunkon vagy az [email protected] e-mail címre.

Ingyenes kiszállítás

150 000 Ft fölött*

Előzetes felmérés

Igény esetén

Garancia

Szakszerű beszerelés esetén

100% Biztonságos fizetés

Online vagy készpénzben

Szűrés ár alapján