fbpx
Kosár

Hívjon minket: +36 70 308 0787

Ingyenes szállítás 150 000 Ft fölött*

A zsaluzia olyan mint egy „külső relxua”, amely pompás szórt fényviszonyt varázsol otthonába, így minden nap olyan érzése lesz, mintha egy mediterrán nyaralóban ébredne. A lamellák közt beáramló fénymennyiség finom szabályozása ideális fényviszonyokat teremt, és csökkenti a ház energiafelhasználását. A zsaluziák lamellái a nap járásának megfelelően finoman és fokozatmentesen pozícionálhatók, ami nem csak ideális fényviszonyokat teremt minden napszakban, de védi otthonát a hőterheléstől is.

Tervezéstől a kivitelezésig maximum 3 hét

Személyre szabott

Európai beszállítók minőségi alapanyagaiból készült egyedi méretre gyártott termékek.

Tervezéstől a kivitelezésig

Több évtizedes gyártói szakértelemmel rendelkező kollégáink segítenek az ötlettől a megvalósításig.

Rövid gyártási határidő

Felméréstől számított 5 munkanapon belül legyártjuk árnyékolóit!

Miért hasznos a zsaluzia beépítése?

Optimális fény és hőmérséklet

Ez az alumínium árnyékoló otthonában gondoskodik a megfelelő fény és hőmérséklet optimalizálásáról. A napfény szabályozásával nyáron passzív hűtést, télen pedig szolárfűtést biztosít.

Energiamegtakarítás

A zsaluziákkal energiát spórolhat, mivel jelentősen csökkentik a hűtés, fűtés és a mesterséges megvilágítású energia felhasználását

Összehangolt parancsok

Okosrendszerekkel is összekapcsolhatja zsaluziái működését. A különböző érzékelők segítségével, összehangolt parancsokat adhat otthonának. Ennek köszönhetően időjárásnak megfelelő irányíthatja eszközeit, például túl meleg van kint, zsaluziája automatikusan változtat lamellái dőlésszögén.

önhordó zsaluzia

Motoros zsaluzia: vezérelje külsőleg és spóroljon energiát

A speciálisan erre kifejlesztett vezérlők segítségével könnyedén állíthatja a lamellák dölésszögét. Kifejezetten a zsaluziákra tervezve, Ön dönti el mennyi fényt szeretne, hogy beszűrődjön otthonába. A lamellák szögének állításával nem csak a nap sugarait tartja távol, de a kíváncsi tekinteteket is.

zsaluzia vezérlés

Zsaluzia vagy redőny? Típusok és tokméretek

A zsaluzia hátránya egyedül a teljes fényzárás hiányában mutatkozik meg a redőnyökhöz képest, ám a 85 százalékos fényszűrés is remekül biztosítja a pihentető alváshoz szükséges sötétséget. Előnye viszont, hogy forgatható lamelláknak köszönhetően pont annyi fényt engedhetünk be, amennyit szeretnénk. 

Zsaluzia tokméretek Z lamella esetén:

2000 mm magasságig – 200 mm-es tok
2001 mm – 2500 mm magasságig – 250 mm-es tok 
2501 mm – 3500 mm magasságig – 300 mm-es tok 

Zsaluzia tokméretek C lamella esetén:

1750 mm magasságig – 200 mm-es tok
1751 mm – 2500 mm magasságig – 250 mm-es tok 
2501 mm – 3000 mm magasságig – 300 mm-es tok
3001 mm – 3500 mm magasságig – 350 mm-es tok 

 

Szűrők mutatása

Mind a(z) 4 találat megjelenítve

Mind a(z) 4 találat megjelenítve

Z lamellás zsaluzia

90mm széles, 0,4mm-es vastagságú „Z” alakú lamellákkal, alumínium lamellamegvezetővel, önhordó extrudált alumínium szinterezett tokszerkezettel, speciális alumínium tokvéggel, beépített konzolokkal, vezetősínes megvezetéssel, extrudált alumínium záróléccel, 80mm-es mozgatószalaggal. Vakolható tokos kivitel esetén speciális kiemelt vezetősínnel és l-profillal kiegészítve.

zsaluzia z lamellaval

1 – Extrudált alumínium tokszerkezet
2 – Alumínium tokvég
3 – Extrudált alumínium vezetősín
4 – 8mm extra feszítőszál
5 – Alumínium Z-alakú lamella
6 – Létra
7 – Alumínium záróléc

zsaluzia z lamella

C lamellás zsaluzia

80mm széles, 0,4mm vastagságú „C” alakú peremezett lamellákkal, alumínium lamellamegvezetővel, önhordó extrudált alumínium szinterezett tokszerkezettel, speciális alumínium tokvéggel, beépített konzolokkal, vezetősínes megvezetéssel, extrudált alumínium záróléccel, 80mm-es mozgatószalaggal Vakolható tokos kivitel esetén speciális vezetősínnel és l-profillal kiegészítve.

zsaluzia c lamella

Zsaluzia Árak

A zsaluzia ára elsősorban az árnyékolandó nyílászáró méretétől függ, de a lamellák típusa, színe, vakolhatósága, illetve a motorizálás és az automatizáció is nagy szerepet játszik az árképzésben. Árajánlatkéréshez várjuk a kiválasztott lamella típusát, a szerkezet színeit és hozzávetőleges méreteit.  

Segítségre van szüksége?

Hívja ügyfélszolgálatunkat a +36 70 308 0787-es számon, ahol segítenek Önnek bármiben, vagy írjon nekünk az [email protected] e-mail címre.

Zsaluzia C lamella

C típusú lamella

A C típusú az egyik legkedveltebb kültérre használt árnyékoló, esztétikus megjelenésének és sínes megvezetésének köszönhetően. Nyitott és zárt állapotában is tökéletesen illeszkednek a lamellák egymáshoz, ennek köszönhetően teljesen össze lehet őket húzni, így biztosítva a 85%-os árnyékolást.

Zsaluzia Z lamella

Z típusú lamella

A Z típusút főleg azok választják, akiknek fontos a modern megjelenés és a kimagasló fényzárás. A Z alakban hengerelt lamellák képesek az akár 98%-os árnyékolásra, mindezt csendes működéssel párosítva, gumicsíkkal ellátott profilozásának köszönhetően. Speciális peremezéssel és vezetősínes kialakítással rendelkezik, melynek köszönhetően tökéletes fény szabályozást érhetünk el.

Zsaluzia S lamella

S típusú lamella

Az S típusú az egyik leggyakrabban előforduló árnyékolási mód. Ötvözi a C és a Z típusú lamellák legjobb tulajdonságait. Biztonságos védelmet nyújt az UV sugaraktól és a fényvisszaverődéstől egyaránt. Speciális gumicsíkkal ellátott pofilozásának köszönhetően segíti a zajcsökkentést, valamint a szigetelést.

Zsaluzia vakolható tok

Vakolható lemez tok

A vakolható lemez tok elegáns megjelenést biztosít otthonának. Tokszerkezetét beépítik a homlokzati hőszigetelésbe, ezért célszerű építkezésnél vagy hőszigetelésnél felszerelni. A működéséből adódóan kívül tartja a fényt és a hőt is.

zsaluzia tok

Látszó lemez tok

A látszó lemez tokos zsaluzia bármilyen nyílászáróra felszerelhető. Modern megjelenésű, motorizálható, utólag is felszerelhető. A hajtókaros kialakításnak viszont, feltétele, hogy a nyílászáró tokszerkezetével kompatibilis legyen.

zsaluzia tokrendszer

Önhordó extrudált alumínium tokrendszer

Az önhordó szerkezetű tok- és lefutó-rendszerek elsősorban üvegfalaknál bizonyítanak, akár irodaház üveg-homlokzata, akár nagyobb télikert, egységes, erős és elegáns megjelenésű szerkezetet alkot nem befolyásolva jelentősen a homlokzat statikáját sem.

Vegye fel velünk a kapcsolatot

és segítünk megtalálni a tökéletes megoldást az Ön igényeire szabva!

Ingyenes kiszállítás

150 000 Ft fölött*

Előzetes felmérés

Igény esetén

Garancia

Szakszerű beszerelés esetén

100% Biztonságos fizetés

Online vagy készpénzben