Shopping Cart

Hívjon minket: +36 20 261 2929

Ingyenes szállítás 100 000 Ft fölött

Szalagfüggöny

Egyedi méretre gyártott szalagfüggöny, mely elegáns megoldás irodákhoz, kiállítótermekhez, akár igényes lakásokhoz. Gyártási idő 5-7 munkanap, több mint száz textilmintából választhat.

Szalagfüggöny
Szűrés ár alapján
Szűrők mutatása

Mind a(z) 2 találat megjelenítve

Szűrők mutatása

Mind a(z) 2 találat megjelenítve

Gazdag szín és minta választékunk biztosítja, hogy bárki megtalálhassa a helyiségei hangulatához leginkább illő megoldást. Kizárólag minőségi alumínium-karnisokat gyártunk, melynek szélessége pár centiméter, így keskenyebb mennyezeti felületre is felszerelhető. A karnis ívelt oldalú finom megjelenésével diszkrét és megbízható tartószerkezete a függönynek. A lamellák szélessége 89 vagy 127 mm lehet, és mind fényáteresztő, fényzáró és reflexiós anyagokból széles választék áll rendelkezésre.

Szinte elkerülhetetlen eleme az irodai környezetnek az elmúlt 20 évben, de lakások, közösségi helyiségek belső árnyékolásánál elterjedt, mivel kiválóan alkalmazható nagyobb üveg felületek, télikertek esetében is. A hagyományos egyenes kivitelek mellett megoldható ferde és íves felületek árnyékolása is, valamint egyre inkább elterjedt a motoros meghajtású változata, mely fényerőszabályzó rendszer segítségével magától állítja a pillanatnyi körülményeknek megfelelően a lamellák állásszögét.

Szalagfüggöny árak

A szalagfüggöny árkalkulációjánál érdemes latba vetni, hogy nem igényel semmifajta karbantartást a használata, tehát egyszeri befektetés, mindenfajta utómunka nélkül.

Emellett felszerelése és kezelése is rendkívül egyszerű, legyen szó akár fali, akár mennyezeti rögzítésről, és árnyékoló, belátásvédő szerepén kívül térelválasztóként is gyakran alkalmazzák. A szalagfüggöny lamellái UV hatának ellenállnak, speciális, a port taszító anyagból készültek.

Érdemes kiemelni, hogy bármely helyiség sötétítését eltudja látni, emellett pedig diszkrét takarást is nyújt a külvilágtól.

Ingyenes kiszállítás

100 000 Ft fölött

Előzetes felmérés

Igény esetén

Garancia

Szakszerű beszerelés esetén

100% Biztonságos fizetés

Online vagy készpénzben

Szűrés ár alapján

-15%

ROLETTA, SÁVROLÓ
TERMÉKEKRE

NOVEMBER 26. - DECEMBER 13. KÖZÖTT WEBSHOPUNKON.