Shopping Cart

Hívjon minket: +36 20 261 2929

Ingyenes szállítás 100 000 Ft fölött

Roletta

Egyedi méretre gyártott roletta, 150 különböző textilmintából választhatja ki az otthonához legjobban illő színt. Gyártási idő 5-7 munkanap.

Roletta
Szűrés ár alapján
Szűrők mutatása

Mind a(z) 3 találat megjelenítve

Szűrők mutatása

Mind a(z) 3 találat megjelenítve

A roletta széles körű felhasználását annak köszönheti, hogy rendkívül esztétikus, praktikus, helyigénye kicsi. Minden enteriőr típus kiegészítésére használható, a klasszikus lakberendezési stílus mellett megállja a helyét a minimalista stílusú lakásokban, irodákban is. 150 különböző textil mintából választhatja ki a megfelelő színt. A szalagfüggönyként használt textilek is elérhetőek már, így lehetőség van egy helyiség különböző ablakait eltérő felépítésű, de azonos színvilágú árnyékolókkal felszerelni.

A roletta textil ellenáll a szennyeződéseknek, taszítja a port, illetve kéznyomok sem látszódnak meg rajta, a gombásodás ellen kezelve van az anyaga. Működése rendkívül egyszerű, a textil egy alumínium tengelyre tekeredik fel. Alsó részében nehezékként egy alumínium profil helyezkedik el.

Felépítése szerint beszélhetünk:

  • nyitott kivitelű – ilyenkor a roletta teljes szerkezete kívülről is látható
  • zárt szerkezetű roletták esetében a feltekeredő vászon egy zárt extrudált alumínium házban található, és legtöbbször lefutós vezetést is kap.

Működtetésük történhet:

  • gyöngylánccal
  • rúgós mechanikával
  • motorosan

 

A vásznaknak is több különböző típusuk van:

  • fényáteresztő vásznak – ezek különböző mértékben engedik át a fényt, illetve világítják be általa a helyiséget. Nagyon fontos a megfelelő szín kiválasztása, hiszen a fény átszűrődik az árnyékolón és míg a vászon színének megfelelő hullámhosszban visszaveri a felszíne a fényt, a többi hullámhossz “elszegényedik” így a beltér színvilága is megváltozik.
  • fényzáró vásznakról akkor beszélünk, ha a vászon egyáltalán nem ereszt át fényt, így – ha megfelelő a takarás módja az ablakon – akkor a helyiség teljes sötétítésére is alkalmas.
  • naphálóknak azokat a speciális felépítésű vásznakat nevezzük, melyek lyukacsos szövésüknek köszönhetően átengedik ugyan a fényt, de jelentősen tompítják azt. Rendkívül széles szín és anyagminta áll rendelkezésre. A helység színvilágát nem változtatják meg. Hátrányuk lehet néhány esetben, hogy nagyobb anyagvastagságuk miatt egyes tokozott kivitelek esetében limitált a magasság.

Roletta árak

A roletta azért remek befektetés, mert hővisszaverő képessége miatt rendkívül jól képes hűvösen tartani a helységeket, mindamellett, hogy esztétikus megjelenásű.

Mind a fényzáró vásznak, mind a naphálók bizonyos típusai készülhetnek aluimpregnált vagy alumínium fóliázott kivitelben is, ez kiváló hővisszaverő képessége miatt takarékosabbá is teheti a klímarendszer üzemeltetését.

Ingyenes kiszállítás

100 000 Ft fölött

Előzetes felmérés

Igény esetén

Garancia

Szakszerű beszerelés esetén

100% Biztonságos fizetés

Online vagy készpénzben

Szűrés ár alapján

-15%

ROLETTA, SÁVROLÓ
TERMÉKEKRE

NOVEMBER 26. - DECEMBER 13. KÖZÖTT WEBSHOPUNKON.