Hívjon minket: +36 70 308 0787

Ingyenes szállítás 150 000 Ft fölött*

Roletta

Egyedi méretre gyártott roletta, 150 különböző textilmintából választhatja ki az otthonához legjobban illő színt. Az árnyékolástechnika egyik legnépszerűbb textil árnyékolója.

 • Ablaknyílásba, ablakszárnyra, vagy falsíkra szerelhető (akár tetőtéri ablakokhoz is)
 • Szakszerű beszerelés esetén garanciát biztosítunk
 • Gyöngyláncos, tokos, rugós roletta megoldásaink vannak
 • Gyártási idő 5-7 munkanap
pergola rövid gyártási idő

Tervezéstől a kivitelezésig maximum 3 hét

Ha bármilyen kérdése lenne, hívja ügyfélszolgálatunkat a +36 70 308 0787-es számon, vagy írjon nekünk az [email protected] e-mail címre.

150 féle vászon

150 különböző textil mintából választhatja ki a megfelelő színt, melyet minden terméknél egyedileg válogattunk össze.

Egyszerű szerelés

Minden termékhez mérési útmutatót készítettünk, segítve a felmérést és a beszerelést.

150 textil szín

150 különböző roletta textil érhető el. A szalagfüggönyként használt minták teljes választékban elérhető. Lehetőség van egy helyiség különböző ablakait eltérő felépítésű, de azonos színvilágú árnyékolókkal felszerelni.

Modern külső

Az árnyékolás és az avatatlan tekintetek kívül tartásán kívül dekorációs szerepük is van. Mind a klasszikus, mind a modern lakberendezési trendekbe könnyen illeszthetjük. Otthonunkban és irodánkban egyaránt remek választás.

Hővisszaverő képesség

Hővisszaverő képessége miatt képes hűvösen tartani a helységeket, mindamellett, hogy esztétikus megjelenésű. Mind a fényzáró vásznak, mind a naphálók bizonyos típusai készülhetnek aluimpregnált vagy alumínium fóliázott kivitelben is. Ezekkel az árnyékolókkal sokkal takarékosabban üzemeltethetjük klímarendszerünket.

Egyszerű működés

A roletták működése rendkívül egyszerű. A textil egy alumínium hengerre tekeredik föl, alsó részében egy alumínium profilt helyeznek el a gyártáskor nehezéknek. A textil gombásodás ellen kezelve van, a port taszítja. Gyöngyláncos és rugós kivitelt különböztetünk meg, a tekercstakaró szabadon, vagy tokozott lehet.

3 féle működtetés

-gyöngyláncos roletta

-rúgós roletta

-motoros roletta

Könnyű felhelyezés

Szerelése csavarozással történik az ablakkeretre, így nem csökkenti a hasznos üvegfelületet. Ablaknyílásra, ablak fölé, ajtó fölé és mennyezethez rögzíthetjük.

Roletta, a belső árnyékoló ami öltözteti otthonát

A roletta belső árnyékoló, mely széles körű felhasználását annak köszönheti, hogy rendkívül, praktikus, helyigénye kicsi. Esztétikus megjelenésének köszönhetően minden enteriőr típus kiegészítésére használható. A klasszikus lakberendezési stílus mellett megállja a helyét a minimalista stílusú lakásokban, irodákban is. Tetőtéri szobák ablakaira megfelelő választás a roló.

A roletta textil ellenáll a szennyeződéseknek, taszítja a port. A kéznyomok nem látszódnak meg rajta, a gombásodás ellen kezelve van az anyaga.

Roletták felépítése, működése

 • Nyitott kivitelű roletta esetén a teljes szerkezete látható.
 • Tokozott roletta – A feltekeredő vászon egy zárt extrudált alumínium tokba tekeredik föl. Tetőtéri  ablakokra ezt a megoldást javasoljuk, oldalsó megvezetéssel.

  Működtetésük történhet:
  • Gyöngyláncos roletta – A gyöngyláncos roletta rolójának pozícióját egy lánccal állíthatjuk, nagyobb ablakoknál is megfelelő választás. Az egyedi méretre gyártás maximum szélessége – 195-200 cm, Maximum magassága – 250 cm. (Ez egyes textileknél eltérhet.)
  • Rugós roletta – A rugós rolettákat kisebb mérettartományba ajánljuk csak, mint a gyöngyláncos rolettákat. Az alsó pálca húzásával folyamatosan állíthatjuk a roletta vásznának a pozícióját.
  • A motoros roletta megfelelő kiválasztásához számos fontos kérdést meg kell vizsgálnunk, ezért amennyiben ezzel kapcsolatban érdeklődik, keresse ügyfélszolgálatunk a Kapcsolat oldalon.
 •  

Roletta textilek

 • fényáteresztő vászon textilek – különböző mértékben engedik át a fényt, illetve világítják be általa a helyiséget. Nagyon fontos a megfelelő szín kiválasztása, hiszen a fény átszűrődik az árnyékolón. Míg a vászon színének megfelelő hullámhosszban visszaveri a felszíne a fényt, a többi hullámhossz “elszegényedik”. A kiválasztott szín a belterünk színvilágát megváltoztatja. 
 • fényzáró textilről akkor beszélünk, ha a vászon egyáltalán nem ereszt át fényt. Ha megfelelő a takarás módja az ablakon – akkor a beltér teljes sötétítésére is alkalmas a rolóval.
 • Naphálóknak azokat a speciális felépítésű vásznakat nevezzük, melyek lyukacsos szövésüknek köszönhetően átengedik ugyan a fényt, de jelentősen tompítják azt. Rendkívül széles szín és anyagmintából választhat. A
  fényzáró textilek a nagyobb anyagvastagságuk miatt tokozott roletta esetében limitált a magasságig gyártható.

Roletta árak

A roletta hővisszaverő képessége miatt rendkívül jól képes hűvösen tartani a helységeket, emellett esztétikus megjelenésű. A roletta árát elsősorban két tényező befolyásolja. A választott vászon és a szerkezeten, amin
keresztül mozgatjuk az árnyékolót.

Mind a fényzáró vásznak, mind a naphálók bizonyos típusai készülhetnek aluimpregnált vagy alumínium fóliázott kivitelben is. Ezek a rolók kiváló hővisszaverő képességük miatt takarékosabbá is tehetik a klímarendszer üzemeltetését.

roletta árak

Hova szerelhetünk rolettát?

A rolettákat szerelhetjük ablakszárnyra, ablaknyílásba, falnyílásra; tetőtéri ablakoknál javasoljuk a lefutós megvezetést. Velux tetőtéri ablakok esetén az ablak száma szerint tudunk segíteni a megfelelő méretekkel.

A felméréshez és a felszereléshez segítséget termékleírásaink között olvashatják. Amennyiben a textil árnyékolók vásznával, vagy a felméréssel – felszereléssel kapcsolatos kérdésük van, keressék Ügyfélszolgálatunk

Vegye fel velünk a kapcsolatot

Forduljon hozzánk bizalommal, és szakértőink segítenek az Önnek legmegfelelőbb roletta kiválasztásában!

Keresse ügyfélszolgálatunkat a +36 70 30 80 787-es számon, vagy írjon nekünk űrlapunkon vagy az [email protected] e-mail címre.

Ingyenes kiszállítás

150 000 Ft fölött*

Előzetes felmérés

Igény esetén

Garancia

Szakszerű beszerelés esetén

100% Biztonságos fizetés

Online vagy készpénzben