Hívjon minket: +36 70 308 0787

Ingyenes szállítás 150 000 Ft fölött*

Árnyékoló

redőny szúnyoghálóval

Árnyékolástechnika - az optimális belső fényviszonyokért

Árnyékolók esztétikus formavilággal, az árnyékolástechnika minden szegmensét lefedve. Hozzon létre teraszán új, minőségi életteret napellenzőinkkel, pergoláinkkal családja legnagyobb örömére. Nappalijába zsaluzia lamellák elforgatásával élvezheti a komfortosan beszűrődő nap fényét. Az irodai hőség ellen pedig a számos kivitelben elérhető szalagfüggönyeinkkel varázsolhatja környezetét otthonossá.A széles választék nem csak a bejövő fénymennyiség szabályozására, hanem a kíváncsi tekinteteket kint tartásában is nagy szerepet játszik.

Tervezés, gyártás, kivitelezés

Tervezés, gyártás és kivitelezés: mindenre van megoldásunk, ami árnyékolástechnika. Amennyiben szeretné egykézben tudni a gyártást, és kivitelezést, keresse nagy szakértelemmel rendelkező ügyfélszolgálatunk és minden műszaki kérdésben segítünk eligazodni!

Keresse ügyfélszolgálatunkat

+36 70 30 80 787-es számon, vagy írjon nekünk az [email protected] e-mail címre.

Kültéri árnyékolók széles választéka érhető el kínálatunkban. Gondolkodhatunk külső tokos rendszerekben, vagy a homlokzatba beépíthető vakolható tokos rendszerekben. A kültéri árnyékolók a beltérivel szemben a hőterhelést az ablaküveg előtt állítják meg, ezért mindig hatékonyabbak lesznek. A hő nem jut át az üvegen, tehát klímával, így kevesebbet kell kiszivattyúzni klímával. Hideg téli napokon a kültéri árnyékolók légréteget képeznek az ablaküveg előtt, ami javítja a hőszigetelő képességet, így energiamegtakarítást érünk el.

Redőnyök

Sokoldalú és modern

Az egyetlen árnyékoló, mely egyszerre véd a fénytől, hőtől, zajtól, belátástól, és akár betöréstől is. Sokoldalú, megbízható és hazánkban több mint 100 éve ismert megoldás a redőny. Ismerje meg kiváló minőségű alumínium redőnyeinket!

Napellenzők

Az egyik legkedveltebb kültéri árnyékolónk

Prémium minőségű textilből készült árnyékolóink maximálisan értékálló darabok. Minden egyes elemi szálat védőréteg borít, ez a speciális impregnálás megakadályozza a víz, a nedvesség és a piszok bejutását a textil belsejébe. Nagy UV igénybevétel esetén sem veszít színéből és szakítószilárdságából.

Screenek

Esztétikus és sokoldalú

Ez a fajta árnyékolási technika az ablaküvegen kívül szűri meg a napfényt így nem melegszik fel az ablaka. Különféle szerkezeti felépítésű típusok lehetővé teszik, hogy szinte minden környezetben megállják a helyüket.

Zsaluziák

Nevezhetjük kültéri reluxának is

Kiválóan alkalmazhatóak olyan helyeken, ahol igény van a fénymennyiség szabályozására, mely megfelelő vezérlőrendszer alkalmazásával – akár a nap járásával szinkronban is működtethető. Üvegen kívül veri vissza a fényt és a hőt is, így jelentős energiamegtakarítás érhető el a klímaberendezések üzemeltetésében.

Ponyvás árnyékolók

Funkció, minőség, design, és értékállóság

A megfelelő árnyékoló ponyva segítségével bármilyen hangulatot képes előidézni. Kiváló választás teraszon, erkélyek, verandák árnyékolására. Minőségi textilből készült árnyékoló, mely ellenáll az időjárás viszontagságainak. Motoros meghajtással is rendelhető.

Beltéri árnyékolók segítségével nem csak árnyékolunk, vagy az avatatlan tekinteteket tartjuk otthonunkon kívül. Öltöztetjük, dekoráljuk otthonunk, minden termék esetén széles színválaszték áll rendelkezésére, hogy megtalálja a dekorációjához legjobban illő kivitelt. A reluxák, sávrolók és szalagfüggönyök lamelláinak állíthatóságával szabályozható a beszűrődő fény. Fényzáró textileink segítségével akár a tökéletes sötétítés is kivitelezhető. Keresse ügyfélszolgálatunk, és segítünk az Önök igényeihez legjobban illő megoldást megtalálni.

Reluxák

A legelterjedtebb árnyékoló

Szabályozza a helyiségbe áramló fény mennyiségét, illetve megvéd bennünket a kíváncsi tekintetektől. Gyártásunk során 16 és 25 milliméteres domborított alumínium lamellát használunk.

Roletták

Egyszerű működtetés, elegáns megjelenés

Minden belsőteret meghódít, elegáns megjelenésének köszönhetően, minden lakás remek kiegészítő darabja. A textil ellenáll a pornak, nem gombásodik és még a kézlenyomatoktól sem kell tartanunk. Egyszerűen működtethető: a textil egy alumínium tengely segítségével fel, illetve letekeredik.

Sávrolók

Több funkciós árnyékoló

Eldönthetjük mennyi fény jusson be otthonunkba. Fényáteresztő és sötétítő hatását a duplán feltekert textil csíkos felületével biztosítja a kellemes fényviszonyokat.

Szalagfüggönyök

A legdiszkrétebb árnyékoló

A belátás és napvédelem mellett lehetővé tesz a bejövő fénymennyiség fokozat nélküli szabályozását is, a lamellák forgatása által. Minőségi alumínium-karnisokat gyártunk, mely ívelt oldalú finom megjelenésével diszkrét és megbízható tartószerkezete a függönynek.
Vegye fel velünk a kapcsolatot

Forduljon hozzánk bizalommal, és szakértőink segítenek az Önnek legmegfelelőbb árnyékoló kiválasztásában!

Keresse ügyfélszolgálatunkat a +36 70 30 80 787-es számon, vagy írjon nekünk űrlapunkon vagy az [email protected] e-mail címre.

Ingyenes kiszállítás

150 000 Ft fölött*

Előzetes felmérés

Igény esetén

Garancia

Szakszerű beszerelés esetén

100% Biztonságos fizetés

Online vagy készpénzben