Shopping Cart

Hívjon minket: +36 20 261 2929

Ingyenes szállítás 100 000 Ft fölött

Árnyékolók

Egyedi méretre gyártott árnyékolók –  Redőny, Reluxa, Szalagfüggöny, Roletta, Sávroló 2 év garancia

Árnyékolók
Szűrés ár alapján
Szűrők mutatása

1–16 termék, összesen 22 db

Szűrők mutatása

1–16 termék, összesen 22 db

Árnyékolók

Hőség az irodában? Vagy a klíma nyomasztó levegője már a reggelt is elrontja? Ha ez ismerős Önnek akkor hiányzik környezetéből a megfelelő árnyékolás.
Egy árnyékoló pedig attól lesz megfelelő, hogy kellemesebbé teszi a helyiséget, javítja a komfortérzetet és dísze is az épületnek!
Hogy redőny, raffstore vagy más termék ideális az Ön számára? Segítünk hogy jól dönthessen!

Minőségi termékek – korrekt kondíciókkal – garanciával!

Árnyékolók online

Redőnyök:

Az egyetlen árnyékoló, mely egyszerre véd a fénytől, hőtől, zajtól, belátástól, és akár betöréstől is. Sokoldalú, megbízható és hazánkban több mint 100 éve ismert megoldás. Ismerje meg kiváló minőségű alumínium redőnyeinket!

 

 

Napellenzők:

Ideális megoldás teraszok, üzletportálok, kávézók hatékony és esztétikus napvédelmére. Folyamatosan bővülő, jelenleg 200 színből álló vászon kínálatunk már 9 féle szerkezeti kialakításban is készülhet esztétikus megoldást kínálva a legkülönfélébb igényekre.

 

 

 

Ponyvás árnyékolók:

Ezek a szerkezetek speciális felépítésűek, más árnyékolók funkcióit egészítik ki. Legtöbbjük a napellenzőkkel azonos vásznakkal és bizonyos típusok screen vásznakkal is elérhetőek.

 

 

Zsaluzia (Raffstore):

Ha valahol igény van a fénymennyiség szabályozására akkor a raffstore a legjobb megoldás! Dönthető lamelláinak köszönhetően – megfelelő vezérlőrendszer alkalmazásával – akár a nap járásával összhangban is működtethető biztosítva a helyiségben egész nap a közel állandó fényviszonyokat.

 

 

Szalagfüggöny:

A szalagfüggöny igen sokoldalú árnyékolási megoldás, mivel a belátás és napvédelem mellett lehetővé tesz a bejövő fénymennyiség fokozat nélküli szabályozását is a lamellák forgatása által.

 

 

 

Roletta:

A belső árnyékolók közül az egyik legismertebb típus mely amellett, hogy árnyékol “öltözteti” is a helyiséget, legyen szó otthonról vagy irodáról. Bár az előbbi területen sokkal elterjedtebb, többnyire hagyományos kézi mozgatású kivitelekben (gyöngyláncos, rúgós kivitelek) ma már egyre inkább teret hódít irodákban is motorizált, szabályozott típusaik.

 

 

Napháló (Screen):

Viszonylag új, elterjedőben lévő árnyékolási megoldás, mely a rolettákhoz hasonlóan vászon árnyékoló, szerkezeti elemeik azonban kültéri igénybevételre és nagyobb méretekre vannak tervezve. Esztétikus, sokoldalú és kis helyigényű árnyékoló.

 

 

Sávroló:

Távol tartják a kíváncsi tekinteteket és biztosítják a kellemes fényviszonyokat. Elegáns megjelenésük és jellegzetes fényhatásuk kellemes hangulatot teremt. Hangsúlyosak, ám mégsem hivalkodók, kiválóan belesimulnak otthonok, irodák és akár üzletek belső designjába is.

Ingyenes kiszállítás

100 000 Ft fölött

Előzetes felmérés

Igény esetén

Garancia

Szakszerű beszerelés esetén

100% Biztonságos fizetés

Online vagy készpénzben

Szűrés ár alapján

-15%

ROLETTA, SÁVROLÓ
TERMÉKEKRE

NOVEMBER 26. - DECEMBER 13. KÖZÖTT WEBSHOPUNKON.