fbpx
Kosár

Hívjon minket: +36 70 308 0787

Ingyenes szállítás 150 000 Ft fölött

Árnyékoló

Egyedi méretre gyártott beltéri árnyékoló és kültéri árnyékoló – Redőny, Zsaluzia, Reluxa, Szalagfüggöny, Roletta, Sávroló

árnyékoló
árnyékoló

Árnyékolástechnika - az optimális belső fényviszonyokért

Árnyékolók esztétikus formavilággal, az árnyékolástechnika minden szegmensét lefedve. Hozzon létre teraszán új, minőségi életteret napellenzőinkkel, pergoláinkkal családja legnagyobb örömére. Nappalijába zsaluzia lamellák elforgatásával élvezheti a komfortosan beszűrődő nap fényét. Az irodai hőség ellen pedig a számos kivitelben elérhető szalagfüggönyeinkkel varázsolhatja környezetét otthonossá.A széles választék nem csak a bejövő fénymennyiség szabályozására, hanem a kíváncsi tekinteteket kint tartásában is nagy szerepet játszik. 

Tervezés, gyártás, kivitelezés

Tervezés, gyártás és kivitelezés: mindenre van megoldásunk, ami árnyékolástechnika. Amennyiben szeretné egykézben tudni a gyártást, és kivitelezést, keresse nagy szakértelemmel rendelkező ügyfélszolgálatunk és minden műszaki kérdésben segítünk eligazodni! 

Keresse ügyfélszolgálatunk!

+36 70 308 0787-es számon, vagy írjon nekünk az [email protected] e-mail címre.

Kültéri árnyékoló

Kültéri árnyékolók széles választéka érhető el kínálatunkban. Gondolkodhatunk külső tokos rendszerekben, vagy a homlokzatba beépíthető vakolható tokos rendszerekben. A kültéri árnyékolók a beltérivel szemben a hőterhelést az ablaküveg előtt állítják meg, ezért mindig hatékonyabbak lesznek. A hő nem jut át az üvegen, tehát klímával, így kevesebbet kell kiszivattyúzni klímával. Hideg téli napokon a kültéri árnyékolók légréteget képeznek az ablaküveg előtt, ami javítja a hőszigetelő képességet, így energiamegtakarítást érünk el.
kültéri árnyékoló

Az egyetlen árnyékoló, mely egyszerre véd a fénytől, hőtől, zajtól, belátástól, és akár betöréstől is.

Sokoldalú, megbízható és hazánkban több mint 100 éve ismert megoldás a redőny. Ismerje meg kiváló minőségű alumínium redőnyeinket!

Ideális megoldás teraszok, üzletportálok, kávézók hatékony és esztétikus napvédelmére.

Folyamatosan bővülő, jelenleg 200 színből álló vászon kínálatunk már 9 féle szerkezeti kialakításban is készülhet esztétikus megoldást kínálva a legkülönfélébb igényekre.

Ezek a szerkezetek speciális felépítésűek, más árnyékolók funkcióit egészítik ki.

Legtöbbjük a napellenzőkkel azonos vásznakkal és bizonyos típusok screen vásznakkal is elérhetőek, kiválóan alkalmasak erkélyek árnyékolására.

Ha valahol igény van a fénymennyiség szabályozására akkor a zsaluzia lesz a legjobb választás!

Dönthető lamelláinak köszönhetően akár a nap járásával összhangban is működtethető biztosítva a helyiségben egész nap a közel állandó fényviszonyokat. Önhordó rendszerünk elérhető C és Z lamellával!

Keresse ügyfélszolgálatunk!

+36 70 308 0787-es számon, vagy írjon nekünk az [email protected] e-mail címre.

Beltéri árnyékoló

Beltéri árnyékolók segítségével nem csak árnyékolunk, vagy az avatatlan tekinteteket tartjuk otthonunkon kívül. Öltöztetjük, dekoráljuk otthonunk, minden termék esetén széles színválaszték áll rendelkezésére, hogy megtalálja a dekorációjához legjobban illő kivitelt. A reluxák, sávrolók és szalagfüggönyök lamelláinak állíthatóságával szabályozható a beszűrődő fény. Fényzáró textileink segítségével akár a tökéletes sötétítés is kivitelezhető. Keresse ügyfélszolgálatunk, és segítünk az Önök igényeihez legjobban illő megoldást megtalálni.
beltéri árnyékoló

A szalagfüggöny igen sokoldalú árnyékolási megoldás, mivel a belátás és napvédelem mellett lehetővé tesz a bejövő fénymennyiség fokozat nélküli szabályozását is a lamellák forgatása által.

A szalagfüggönyöket elsősorban irodákba ajánljuk, de a széles színválasztéknak köszönhetően lakások díszítőelemévé is válhat.

A belső árnyékolók közül az egyik legismertebb típus mely amellett, hogy árnyékol “öltözteti” is a helyiséget, legyen szó otthonról vagy irodáról.

Bár az előbbi területen sokkal elterjedtebb, többnyire hagyományos kézi mozgatású kivitelekben (gyöngyláncos, rúgós kivitelek) ma már egyre inkább teret hódít irodákban is motorizált, szabályozott típusaik.

Távol tartják a kíváncsi tekinteteket és biztosítják a kellemes fényviszonyokat.

Elegáns megjelenésük és jellegzetes fényhatásuk kellemes hangulatot teremt. Hangsúlyosak, ám mégsem hivalkodók, kiválóan belesimulnak otthonok, irodák és akár üzletek belső designjába is.

Kedvelt beltéri árnyékoló, ami elérhető üvegpálcás és gyöngyláncos kivitelben, illetve 16 mm-es és 25 mm-es lamellával.

Széles elérhető színválasztéknak köszönhetően kombinálja össze belső árnyékolóját a legmodernebb színösszeállításban.

Keresse ügyfélszolgálatunk!

+36 70 308 0787-es számon, vagy írjon nekünk az [email protected] e-mail címre.

Vegye fel velünk a kapcsolatot

és segítünk megtalálni a tökéletes megoldást az Ön igényeire szabva!

Ingyenes kiszállítás

150 000 Ft fölött

Előzetes felmérés

Igény esetén

Garancia

Szakszerű beszerelés esetén

100% Biztonságos fizetés

Online vagy készpénzben