Hívjon minket: +36 70 308 0787

Ingyenes szállítás 150 000 Ft fölött*

Látogasson el bemutató­termünkbe!

Üdvözöljük álmaink terében, ahol az innováció és a stílus találkozik, hogy újraértelmezze otthona vagy irodája fény- és árnyékjátékát. Bemutatótermünk mostantól nem csak fizikai térben, hanem virtuális valóságban is megnyílik Ön előtt, így bárhol is legyen, csupán egy kattintásra van tőlünk.

Virtuális séta: Ahol a technológia találkozik a kényelemmel

Fedezze fel kínálatunkat egyedülálló virtuális sétánk segítségével, amely lehetővé teszi, hogy kényelmesen, otthona melegéből barangoljon bemutatótermünkben. Lépjen be virtuális kapunkon keresztül, és sétáljon végig a legújabb árnyékolástechnikai megoldások között, melyek garantáltan megváltoztatják, hogyan él meg nap mint nap minden egyes napsugarat.

Budapest XVI. ker.
Légcsavar u. 5.

Bemutatótermünk nyitvatartása:

Hétfő 7.00 – 16.00
Kedd 7.00 – 16.00 
Szerda 7.00 – 16.00
Csütörtök 7.00 – 16.00
Péntek 7.00 – 16.00

Webáruházas átvevőpontunk nyitvatartása:
Hétfő 7.30 – 16.00
Kedd 7.30 – 16.00 
Szerda 7.30 – 16.00
Csütörtök 7.30 – 16.00
Péntek 7.30 – 16.00

Személyes találkozó: Érezze a minőségét minden érzékszervével

Amennyiben a kézzelfoghatóan szeretne meggyőződni termékeink minőségéről, szeretettel várjuk bemutatótermünkben, ahol szakértő csapatunk vezetésével megismerkedhet termékeinkkel, tapinthatja anyagaikat, és személyesen győződhet meg arról, hogy miért is vagyunk büszkék arra, amit kínálunk. Engedje, hogy segítsünk Önnek megtalálni a tökéletes árnyékolási megoldást, amely nem csak praktikus, de esztétikai értékkel is bővíti terét.

Miért válassza az Árnyékboltot?

customer service help svgrepo com

Személyre szabott megoldások

Hiszünk abban, hogy minden tér egyedi. Személyre szabott tanácsadással segítünk megtalálni az Ön igényeinek leginkább megfelelő árnyékolástechnikai megoldást.

életreszóló árnyékolás pergola

Kiváló Minőség

Büszkén állíthatjuk, hogy cégünk kizárólag a piac legmagasabb minőségű anyagaival dolgozik, biztosítva ezzel, hogy minden termékünk nem csupán a mai nap igényeinek felel meg, hanem hosszú távon is megállja a helyét.

drill

Professzionális kivitelezés

Sokéves szakmai tapasztalattal rendelkező kollégáink szerelik termékeinket. A professzionális kivitelezés biztosítja a tökéletes illeszkedéseket és a hosszú élettartamot.

Ingyenes kiszállítás

150 000 Ft fölött*

Előzetes felmérés

Igény esetén

Garancia

Szakszerű beszerelés esetén

100% Biztonságos fizetés

Online vagy készpénzben