Shopping Cart

Hívjon minket: +36 20 261 2929

Ingyenes szállítás 100 000 Ft fölött

Sávroló

Egyedi méretre gyártott sávroló, gyártási ideje 5-7 munkanap. A sávroló textilje fényáteresztő és fényzáró sávok váltakozásából áll, több mint száz textilből választhat.

Sávroló
Szűrés ár alapján
Szűrők mutatása

Mind a(z) 4 találat megjelenítve

Szűrők mutatása

Mind a(z) 4 találat megjelenítve

Sávroló – árnyék és design

Távol tartják a kíváncsi tekinteteket és biztosítják a kellemes fényviszonyoka. Elegáns megjelenésük és jellegzetes fényhatásuk kellemes hangulatot teremt. Hangsúlyosak, ám mégsem hivalkodók, kiválóan belesimulnak otthonok, irodák és akár üzletek belső designjába is. Egyediségüket és egyben funkcionális előnyüket is adja, hogy a textil felületükön sötétítő és fényáteresztő csíkok váltakoznak, a textil duplán fut, az egyik vége a szerkezethez rögzített, a másik vége pedig egy alumínium tengelyre tekeredik. A vászon magasságának és a két egymást követő sáv mozgatásával változtathatjuk a beengedett fény mennyiségét.

Korszerű árnyékoló

Több féle szerkezeti kialakításának köszönhetően rögzíthetőek az ablak előtti függőleges falsíkokra, szerelhetőek az ablakok szerkezetére vagy a szárnyára, alkalmazási lehetőségeinek csak a fantázia szab határokat. Készülhetnk függőleges vezetősínekkel, vagy anélkül is, a szerkezetük tengelye pedig lehet látszó kivitelű, vagy alumínium tokba rejtett is, mindez jelenleg 4 féle kialakításban elérhető.

Széles színválaszték

A kiváló minőségű textil taszítja a szennyeződéseket, nem látszik meg rajta a por, vagy a kéznyomok. Vászonválasztékunk 103 letisztult modern színéből könnyedén megtalálhatja az otthonába legjobban illő összeállítást!

Sávroló árak

Sávroló kínálatunkban megtalálhatóak az olcsóbb, akciós termékek – csakúgy, mint a drágább, exkluzívabb árnyékoló megoldások.

Az árkalkulációhoz megadható a sávroló színe, szélessége, magassága, típusa, és a lánc színe is.

Az azonban mindre igaz, hogy távol tartják a kíváncsi tekinteteket és biztosítják a kellemes fényviszonyokat – mindezt úgy, hogy jelentősen feljavítják a beltér hangulatát.

Ingyenes kiszállítás

100 000 Ft fölött

Előzetes felmérés

Igény esetén

Garancia

Szakszerű beszerelés esetén

100% Biztonságos fizetés

Online vagy készpénzben

Szűrés ár alapján

-15%

ROLETTA, SÁVROLÓ
TERMÉKEKRE

NOVEMBER 26. - DECEMBER 13. KÖZÖTT WEBSHOPUNKON.