Hívjon minket: +36 70 308 0787

Ingyenes szállítás 150 000 Ft fölött*

Sávroló

Egyedi méretre gyártott sávroló, gyártási ideje 5-7 munkanap. A sávroló textilje fényáteresztő és fényzáró sávok váltakozásából áll, több mint száz textilből választhat.

sávroló árak
sávroló árak

Árnyékolás stílusosan

Elegáns megjelenésük és jellegzetes fényhatásuk kellemes hangulatot teremt. Hangsúlyosak, ám mégsem hivalkodók, kiválóan belesimulnak otthonok, irodák és akár üzletek belső designjába is.

Sötétítés és fényáteresztés

sávroló fényáteresztés

Ebben az állásban a csíkok sötétítő funkciót látnak el.

sávroló fényáteresztés

Ebben az állásban a csíkok fényáteresztő funkciót látnak el.

Szakértő ügyfélszolgálat

Ha bármilyen kérdése lenne, hívja ügyfélszolgálatunkat a +36 70 308 0787-es számon, vagy írjon nekünk az [email protected] e-mail címre.

150 féle vászon

150 különböző textil mintából választhatja ki a megfelelő színt, melyet minden terméknél egyedileg válogattunk össze.

Egyszerű kivitelezés

Minden termékhez mérési útmutatót készítettünk, segítve a felmérést és a beszerelést.

Sávroló – árnyék és design

Távol tartják a kíváncsi tekinteteket és biztosítják a kellemes fényviszonyoka. Elegáns megjelenésük és jellegzetes fényhatásuk kellemes hangulatot teremt. Hangsúlyosak, ám mégsem hivalkodók, kiválóan belesimulnak otthonok, irodák és akár üzletek belső designjába is. Egyediségüket és egyben funkcionális előnyüket is adja, hogy a textil felületükön sötétítő és fényáteresztő csíkok váltakoznak, a textil duplán fut, az egyik vége a szerkezethez rögzített, a másik vége pedig egy alumínium tengelyre tekeredik. A vászon magasságának és a két egymást követő sáv mozgatásával változtathatjuk a beengedett fény mennyiségét.

Korszerű árnyékoló

Több féle szerkezeti kialakításának köszönhetően rögzíthetőek az ablak előtti függőleges falsíkokra, szerelhetőek az ablakok szerkezetére vagy a szárnyára, alkalmazási lehetőségeinek csak a fantázia szab határokat. Készülhetnk függőleges vezetősínekkel, vagy anélkül is, a szerkezetük tengelye pedig lehet látszó kivitelű, vagy alumínium tokba rejtett is, mindez jelenleg 4 féle kialakításban elérhető.

Széles színválaszték

A kiváló minőségű textil taszítja a szennyeződéseket, nem látszik meg rajta a por, vagy a kéznyomok. Vászonválasztékunk 103 letisztult modern színéből könnyedén megtalálhatja az otthonába legjobban illő összeállítást!

Sávroló árak

Sávroló kínálatunkban megtalálhatóak az olcsóbb, akciós termékek – csakúgy, mint a drágább, exkluzívabb árnyékoló megoldások.

Az árkalkulációhoz megadható a sávroló színe, szélessége, magassága, típusa, és a lánc színe is.

Az azonban mindre igaz, hogy távol tartják a kíváncsi tekinteteket és biztosítják a kellemes fényviszonyokat – mindezt úgy, hogy jelentősen feljavítják a beltér hangulatát.

Szűrés ár alapján
Legnépszerűbb termékeink
Vegye fel velünk a kapcsolatot

Forduljon hozzánk bizalommal, és szakértőink segítenek az Önnek legmegfelelőbb sávroló kiválasztásában!

Keresse ügyfélszolgálatunkat a +36 70 30 80 787-es számon, vagy írjon nekünk űrlapunkon vagy az [email protected] e-mail címre.

Ingyenes kiszállítás

150 000 Ft fölött*

Előzetes felmérés

Igény esetén

Garancia

Szakszerű beszerelés esetén

100% Biztonságos fizetés

Online vagy készpénzben