Reluxa Gyöngylánccal

8 990 Ft

Alumínium reluxa gyöngyláncos mozgatással, gyártás egyedi méretre, 5-7 munkanap. Széles szerkezet és lamella színválaszték.

Ingyenes kiszállítás 150 000 Ft fölött

Bizonytalan, hogy mire is van szüksége? Kérjen visszahívást!

Ha nem tudja biztosan, hogy ez az árnyékoló a legjobb választás-e az Ön számára, vagy elveszett a méretek és kivitelezési lehetőségek között, akkor adja meg adatait, mi visszahívjuk és egy ingyenes konzultáció során segítünk választani!

Alumínium gyöngyláncos reluxa, az elegáns beltéri árnyékoló

A reluxa korunk egyik legelterjedtebb árnyékolója, szabályozza a helyiségbe áramló fény mennyiségét, illetve megvéd bennünket a kíváncsi tekintetektől. Használata egyszerű, felszerelése gyors és nem igényel szaktudást. A reluxa roló pozícióját és a lamellák dőlésszögét a gyöngylánc segítségével állíthatja.

Alumínium reluxa lamellák, lamella mérete

Más gyártóktól eltérően mi legalább 0,18-0,20mm-es lamellavastagságot használunk, így a termék sokkal stabilabb és nagyobb szélességek esetén is megbízhatóan működnek. A gyöngyláncos reluxáink két különböző méretű alumínium lamellával érhetőek el.

  • 25 mm-es lamellával készült reluxák nagyobb méretű ablakok esetén is elérhető, ez a kivitel a legismertebb a piacon.
  • A 16 mm-es lamellát elsősorban keskenyebb ablakokra ajánljuk. A 16mm-es lamellával készült reluxa rendszer nem motorizálható, gyöngyláncos mozgatással érhető el – ez a legmegfelelőbb kivitel a mai keskeny műanyag ablakokhoz. A hőszigetelt műanyag ablakok térhódításával a 16mm-es rendszer is jelentős terjedésnek indult, mivel sokkal szebb és egységesebb képet mutat egy ilyen típusú reluxa a keskenyebb üvegléceken.

A tetőtéri vagy a bukó-nyíló ablakokhoz készülhetnek a reluxák feszítőhuzalos megvezetéssel is, így az árnyékoló az ablak bármelyik pozíciójában az üveg síkjával egyvonalban marad. A kivitel választási lehetőségnél válassza a feszítőhuzalos opciót.

Reluxa, mint hőszigetelő

A reluxa, hasonlóan a többi árnyékolóhoz, hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkezik. Az ablaktól néhány centiméterre helyezkedik el, ezért nyáron kint tartja a meleget, télen a hideget. Népszerűségét annak köszönheti, hogy esztétikus megoldást nyújt elérhető áron, és felszerelése rendkívül egyszerű. Tisztántartását könnyedén végezhetjük, leszerelés nélkül tisztíthatjuk, ehhez a reluxa kefét javasoljuk.

reluxa gyöngylanccal

Egyedi méretű és színű reluxa 

A reluxa szerkezet színét igazíthatja a nyílászáró színéhez, a lamella színeit széles színválasztékból választhatja ki, így

remekül illesztheti otthonának hangulatához. Amennyiben egyedi formájú reluxát szeretne, megvalósítjuk elképzelését!

Amennyiben  kérdése van, keresse Ügyfélszolgálatunkat!

Reluxa mérési útmutató

Üvegsíkra szerelés 
Nem javasolt ha az üvegléc ívelt, mert nem lesz esztétikus a végeredmény. Közvetlenül az üveg előtt lefutó lamellák esetén az ablaküveg szélességét és magasságát kell megadni. A felszerelésnél a karnist a felső üveglécbe kell csavarozni alulról felfelé az ablaküveg síkjába. 

További információk

Maximális szélesség

Maximális magasság

Szerkezet színe

, , , , , ,

A lamellák színe

, , , , , , , ,

Működtetés

Üvegpálcás, Gyöngyláncos

Kivitel

Normál, Feszítőhuzalos

Fontos tudnivaló