fbpx
Kosár

Hívjon minket: +36 70 308 0787

Ingyenes szállítás 150 000 Ft fölött*

Referenciák

QBE Stefánia biztosító

Kiemelten fontos projektünkként tartjuk számon a QBE Atlasz biztosító székházának automatizált árnyékolórendszerét, mivel itt nemcsak minőségi árnyékoló-rendszert, hanem egy többzónás vezérlést is beüzemeltünk.

Az árnyékolók 80mm-es peremezett C-profilú raffstore-ok, melyek az ablakok akril bevonatával színhelyes felső tokozást és lefutórendszert kaptak. Minden árnyékoló motoros meghajtású, helyi és központi vezérléssel is ellátott. Az árnyékolók némelyike eléri a 4,3m-es szélességet is, ennek ellenére már hatodik éve látja el feladatát hibátlanul.

A vezérlésről a Somfy Animeo négyzónás rendszere gondoskodik  két független fényérzékelő és egy szélérzékelő segítségével, melyek az épület legmagasabb és időjárásnak leginkább kitett pontjára kerültek felszerelésre. Az árnyékolók az időzített vezérlés mellett a fényerősség függvényében billentik a lamellákat, lehetőség van ízlés szerint helyi felülbírálásra, irodák szerint, valamint központilag bármikor egységesen nyitható vagy zárható az épület. Az esztétikus megjelenés érdekében az árnyékolók futásideje szinkronizált. Több helyen a helyi elektronikus kapcsolók mellett rádió-távirányítást is beépítettünk.

Szent Imre kórház

Alumínium redőnyök

ELTE Déli Tömb

Szalagfüggönyök

QBE Atlasz bizosító

Raffstorok és épületvezérlési rendszer

Marina Part

Alumínium redőnyök

Kleopátra ház

Alumínium redőnyök

Cézár ház

Alumínium redőnyök

Beregszász utca

Alumínium redőnyök

Infok Kft. irodaház

Alumínium redőnyök

Kiss János altábornagy utca

Alumínium redőnyök

Ingyenes kiszállítás

150 000 Ft fölött*

Előzetes felmérés

Igény esetén

Garancia

Szakszerű beszerelés esetén

100% Biztonságos fizetés

Online vagy készpénzben