fbpx
Kosár

Hívjon minket: +36 70 308 0787

Ingyenes szállítás 150 000 Ft fölött*

Szűrés ár alapján

Miért jó választás a napernyő helyett a kitekerhető napellenző a teraszra? Válassza ki kínálatunkból az Ön számára legmegfelelőbb terméket, amihez szempontokat is adunk. Árnyékbolt, az árnyékolástechnika szakértője!

Könyökkaros napellenző árak

Tokozott napellenző árak

Ponyvás árnyékoló árak

Tervezéstől a kivitelezésig maximum 3 hét

1. lépés – Előzetes igényfelmérés és árajánlat.
2. lépés – Helyszíni felmérés és műszaki egyeztetés,- megrendelés.
3. lépés – Előleg számlát állítunk ki a vételár 50%-ról, a redőnyök egyedi méretre gyártása elindul.
4. lépés – Kivitelezés. Végszámla kiállítása.
5. lépés – Garancialevél, műszaki dokumentáció átadása.

Keresse ügyfélszolgálatunkat

+36 70 308 0787-es számon, vagy írjon nekünk az [email protected] e-mail címre.

Segítünk a választásban!

Egy jól rögzített napellenző, elhúzható árnyékoló stabil építményként védi teraszunkat az időjárás viszontagságaitól. Hogy jó döntést tudjon hozni, ismerje meg a szerkezetek részeit és azok jelentőségét, mit érdemes megfontolni és miért.

1.

Vázszerkezet: Kizárólag belső merevítésű nagy torziós szilárdságú alumínium profilokat használunk, vasból készült zártszelvényt már évek óta nem használunk.

2.

Könyökkarok: A könyökkaros napellenzők minden típus esetében rendelkeznek hüvelyes kialakítású finom beállítással, így biztosított a kopás mentes kar-szintezés. A könyökök feszítése tartós lánc-áttétellel készül, mi már nem bowdent használunk.

3.

Felhasznált anyagok: Minden tartóelem, vázelem alumíniumból készül, masszív, időtálló, mérnöki munkával terhelésre méretezett. Minden csavar, lánc , kötőelem rozsdamentes acélból készül, nem folynak meg rozsdacsíkok az évek múlásával.

4.

Vásznak: A 4 legnagyobb európai gyártó vásznait használjuk: Sattler, Dickson, Corti, Saludea, így egyedülállóan széles színválasztékot és kifogástalan minőséget biztosítunk. Mi nem forgalmazunk bizonytalan eredetű kínai vásznakat.

5.

Rögzítés: A termékek ára tartalmazza a szükséges konzolokat, a hajtókart, nincsenek addicionális költségek. A mennyezeti vagy a gerendavég-rögzítés felárért elérhető.

Tervezési tudnivalók: napellenző erkélyre, árnyékoló teraszra

Sosem elég csupán a szerkezeti szélességet, karkinyúlást és vászonszínt figyelembe venni mert az egyes szerkezetek sajátos felépítése, lejtése, szerelvényei befolyásolják, hogy megfelelnek-e az árnyékolandó felülethez.

Mivel a napellenzők jelentős erőhatásokkal terhelik a hordozó szerkezetet ezért érdemes figyelmet fordítani a felfüggesztés kiválasztására. Egy könnyűszerkezetes háznál legtöbbször lehetetlen a falra rögzíteni, míg gerendavégre kiválóan lehet, vagy ugyanígy egy terasz beugró fala nem teszi lehetővé a közbenső rögzítést, ugyanakkor mennyezet alá rögzítve védőtető sem szükséges.

Hőszigetelt falra is létezik hőhídmentes teherbíró kötőelem, mely megfelelő rögzítést biztosít a napellenzőnek a szigetelés megbontása nélkül is!

Hónak, jeges csapadéknak kitett homlokzatokhoz mindenképp védőtetővel ellátható típust, lakó-autókhoz, hajókhoz tokozottat érdemes választani.

Amiben  mi többet kínálunk másoknál:

– Vázszerkezet: kizárólag belső merevítésű nagy torziós szilárdságú alumínium profilokat használunk, vasból készült zártszelvényt már évek óta nem használunk.

– Könyökkarok: A könyökkaros napellenzők minden típus esetében rendelkeznek hüvelyes kialakítású finom beállítással, így biztosított a kopás mentes kar-szintezés. A könyökök feszítése tartós lánc-áttétellel készül, mi már nem bowdent használunk.

– Felnasznált anyagok: minden tartóelem, vázelem alumíniumból készül, masszív, időtálló, mérnöki munkával terhelésre méretezett. Minden csavar, lánc , kötőelem rozsdamentes acélból készül, nem folynak meg rozsdacsíkok az évek múlásával.

– Vásznak: a 4 legnagyobb európai gyártó vásznait használjuk: Sattler, Dickson, Corti, Saludea, így egyedülállóan széles színválasztékot és kifogástalan minőséget biztosítunk. Mi nem forgalmazunk biztonytalan eredetű kínai vásznakat.

– Rögzítés: a termékek ára tartalmazza a szükséges konzolokat, a hajtókart, nincsenek addicionális költségek. A mennyezeti vagy a gerendavég-rögzítés  felárért elérhető.

– Tanácsadás:  a kiválasztáshoz, a rögzítéshez, a vezérlési módhoz és a bekötéshez-beszabályzáshoz is biztosítunk konzultációt és tervezési támogatást.

Napellenzők és esővédelem

A vásznak jól bírják a kisebb esőket de ha esővédelemre is akarja használni akkor a szerkezet terhelése miatt legalább 30o-os lejtéssel kell tervezni máskülönben felgyűlik a víz, megnyúlik a ponyva és deformálódik, sérül a szerkezet is. Sok esetben a balkon árnyékolók hatékonyabbak erre a célra.

Vegye fel velünk a kapcsolatot

és segítünk megtalálni a tökéletes megoldást az Ön igényeire szabva!

Ingyenes kiszállítás

150 000 Ft fölött*

Előzetes felmérés

Igény esetén

Garancia

Szakszerű beszerelés esetén

100% Biztonságos fizetés

Online vagy készpénzben

Szűrés ár alapján