Hívjon minket: +36 70 308 0787

Ingyenes szállítás 150 000 Ft fölött*

Napellenző

Könyökkaros és tokozott napellenzők prémium kivitelben, egyedi méretben. Felár nélkül 5 különböző szerkezeti színből választhat – Fehér, Struktúr antracit, Barna, Ezüst, Bézs. Napellenző ponyváink a legjobb gyártók – Sattler, Salueda, Corti textilválasztékából kerültek kiválasztásra, 150 különböző színből választhatja ki az otthonához legjobban illőt.

A napellenzők gyártási ideje 10-15 munkanap, elérhető kézi és motoros kivitelben, Somfy és Axis motorok fölhasználásával.

Óriási nyári napellenző akció!

Amennyiben szerelés nélkül rendel a webáruházból 2024. június 25. 12:00-ig Malta, Jamaica vagy Corsica típusú napellenzőt, 40% kedvezménnyel lehetnek öné prémium termékeink!

nap
óra
perc
másodperc

Könyökkaros napellenző árak

pergola rövid gyártási idő

Tervezéstől a kivitelezésig maximum 3 hét

A napellenzők egyedi méretben, kivitelben és összetételben készülnek kifejezetten az Ön otthonába!

150 féle vászon

A textil 100% akrilszálból készül kémiai oldatban festve, ez garantálja, hogy hosszantartóan megőrzi a színét.

Professzionális kivitelezés

Igény esetén kollégáink a napellenzők felszerelését is elvégzik! Kérjük, megrendelés után vegye fel kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal!

Előzetes igény­felmérés és árajánlat

Ajánlatkérés vagy személyes tanácsadás, ahol a kívánt kivitel kiválasztásra kerül, leegyeztetjük a színeket és adunk egy indikatív árajánlatot.

Helyszíni felmérés és műszaki egyeztetés,- megrendelés

Igény esetén szakképzett kollégáink a helyszínen a gyártási méretet pontosan fölveszik, illetve minden műszaki kérdés egyeztetésre kerül a napellenzővel és a telepítéssel kapcsolatban.

Gyártás

Előleg számlát állítunk ki a vételár 50%-ról, a napellenző egyedi méretre gyártása elindul.

Kivitelezés. Végszámla kiállítása.

Szerelés megrendelése esetén fölszereljük végleges helyére az árnyékolót, kiszállítás esetén kollégáink a helyszínre szállítják a csomagot.

Garancia

Garancialevél, műszaki dokumentáció átadása.

Keresse ügyfélszolgálatunkat

+36 70 30 80 787-es számon, vagy írjon nekünk az [email protected] e-mail címre.

Segítünk a választásban!

Egy jól rögzített napellenző, elhúzható árnyékoló stabil építményként védi teraszunkat az időjárás viszontagságaitól. Hogy jó döntést tudjon hozni, ismerje meg a szerkezetek részeit és azok jelentőségét, mit érdemes megfontolni és miért.
Jamaica napellenző

Drapéria

Három különböző stílusban elkészíthető a napellenző homlokcsövén elhelyezkedő napellenző drapéria: hullámosíves és egyenes szabással. Továbbá választható az is, hogy a napellenző homlokcsöve drapéria nélkül maradjon.

Vászon

Több mint 150 különböző textilből választhatja ki otthonához legjobban illőt, a legjobb textilgyártók szöveteiből. (Sattler, Salueda, Corti)

Szerkezeti színek

Az alumínium szerkezetek 5 féle alapáras színben készülnek, a svájci IGP DuraClean szennytaszító bevonatával. Elérhető színek: tört fehér (RAL9010), struktúr antracit (FSM71319), barna (RAL8014), ezüst (RAL9006), bézs (RAL10105)

Könyökkarok

A napellenzők választható karhosszal rendelhetőek. Egyes típusok jóval hosszabb kinyúlást tesznek lehetővé a többinél, a legnagyobb elérhető karkinyúlás 360 cm. A hajtásról Flyer láncok gondoskodnak. 

Vázszerkezet és rögzítés

A váz nélküli filigrán megjelenést biztosítja a Malta típusunk, a vázszerkezettel készült napellenzőink viszont sokkal nagyobb méreteket tesznek lehetővé. 

A tokszerkezetes típusok sokoldalú és minőségi szerkezetek.

A napellenző rögzítése konzolokkal történik, oldalfalra, mennyezetre és gerendavégre szerelhető. 

Meghajtás

Akár kézi, akár motoros meghajtásról legyen szó, a szerkezeteink tartós és megbízható mechanikával készülnek.

Motoros meghajtás a Somfy és Axis gyártó termékeivel. 

1

Vázszerkezet:  Belső merevítésű, nagy torziós szilárdságú alumínium profilokat használunk, melyek a legmodernebb festési eljárással kerülnek felületkezelésre és a svájci IGP DuraClean szennytaszító bevonatával vannak kezelve. 

2

Könyökkarok: A könyökök feszítése tartós, Flyer lánc-áttétellel készül, minden típus esetében rendelkeznek hüvelyes kialakítású finom beállítással, így biztosított a kopás mentes karszintezés. 

3

Felhasznált anyagok:  Minden tartóelem, vázelem alumíniumból készül, masszív, időtálló, mérnöki munkával terhelésre méretezett. Minden csavar, lánc, kötőelem rozsdamentes acélból készül. 

4

Vásznak:  A 4 legnagyobb európai gyártó vásznait használjuk: Sattler, Dickson, Corti, Saludea, így kifogástalan minőséget és kimagaslóan nagy színválasztékot biztosítunk, hogy megtalálja az otthonához legjobban illő színeket. 

5

Rögzítés: Napellenzőket oldalfalra, mennyezetre és gerendavégre szerelhetjük. A konzolok minden esetben a napellenzővel megegyező színben készülnek. 

4.4
57 értékelés alapján
powered by Google
Klaudia SzabóKlaudia Szabó
03:43 30 May 24
Barbara SzitásBarbara Szitás
03:40 30 May 24
Korrektek és segítőkészek! ☺️
Csenge SzauterCsenge Szauter
20:37 29 May 24
Kedves, segítőkész csapat csak ajánlani tudom:)
Bence LipkovicsBence Lipkovics
20:14 29 May 24
Dóra JuhászDóra Juhász
20:00 29 May 24
Petra PüspökiPetra Püspöki
19:32 29 May 24
Bence KisBence Kis
19:31 29 May 24
Megérte várni az ajánlatra, nagyon profi munkát végeztetek! Köszönöm a precíz kivitelezést, visszatérő vásárló leszek! :)
snike snikesnike snike
12:02 08 May 24
Tökéletes kínálat.Segítőkész kiszolgálás!
Árpád SoltészÁrpád Soltész
14:02 23 Apr 24
Nagyon elégedet vagyok a termékkel és a kiszolgálással. Minden feltett kérdésemre kimeritő pontos választ kaptam,és a válalt határidőre a termék elkészült.
Péter TóthPéter Tóth
11:32 12 Apr 24
Rendes, gyors, precíz kiszolgálás, regisztráció és webshop-rendelés nélkül is át tudtam venni a kívánt redőnyalkatrészt.
Attila MolnárAttila Molnár
18:41 20 Mar 24
Nagyon precíz,gyors és rendkívül segítőkész ügyfélszolgálat.Köszönet a gyors ügyintézésért,csak ajánlani tudom.
Mária RuzsicsMária Ruzsics
05:33 15 Mar 24
Megvagyok elégedve😊
Papp K.Papp K.
19:37 25 Feb 24
Nagyon ajánlom, a szerelésben is tudtak segíteni, a termék minőség is tökéletes, időpont egyeztetésben is nagyon segítőkészek voltak.
Zsolt SohonyaiZsolt Sohonyai
19:18 16 Feb 24
Többször rendeltünk, vásároltunk náluk.A termékekkel elégedettek vagyunk a kiszolgálás gyors a személyzet kedves.
Varga SándorVarga Sándor
12:13 13 Feb 24
Tisztelt Árnyékbolt!Nagyon elégedettek vagyunk a termékkel és a kiszolgálással is, nagyon kedvesek voltak, megkínáltak kávéval is, nagyon készségesen segítettek. Egy értékelésben 15 pontból a maximálisat adnám az elégedettségi skálán.
Rebeka NagyRebeka Nagy
21:54 20 Jan 24
Nagyon precíz és gyors ügyfélszolgálat, ha esetleg mégsem tudják azonnal a választ készségesen utána járnak.A termékek ott helyben készülnek és magas színvonalú a kivitelezés.Számos termékük van az árnyékolás technika minden szintjére, redony-reluxa-pergola.Családi házamra a redőnyöket mind tőlük vásároltam és fel is szerelték. 5 csillag!
js_loader

Tervezési tudnivalók: napellenző erkélyre, árnyékoló teraszra

Sosem elég csupán a szerkezeti szélességet, karkinyúlást és vászonszínt figyelembe venni mert az egyes szerkezetek sajátos felépítése, lejtése, szerelvényei befolyásolják, hogy megfelelnek-e az árnyékolandó felülethez.

Mivel a napellenzők jelentős erőhatásokkal terhelik a hordozó szerkezetet, ezért érdemes figyelmet fordítani a felfüggesztés kiválasztására. Egy könnyűszerkezetes háznál legtöbbször lehetetlen a falra rögzíteni, míg gerendavégre kiválóan lehet, vagy ugyanígy egy terasz beugró fala nem teszi lehetővé a közbenső rögzítést, ugyanakkor mennyezet alá rögzítve védőtető sem szükséges.

Hőszigetelt falra is létezik hőhídmentes teherbíró kötőelem, mely megfelelő rögzítést biztosít a napellenzőnek a szigetelés megbontása nélkül is!

Hónak, jeges csapadéknak kitett homlokzatokhoz mindenképp védőtetővel ellátható típust, lakó-autókhoz, hajókhoz tokozottat érdemes választani.

Napellenzők és esővédelem

A napellenzők elsősorban árnyékolásra készülnek, a vásznak jól bírják a kisebb esőket, de ha esővédelemre is akarja használni akkor a szerkezet terhelése miatt legalább 30 fokos lejtéssel kell tervezni. (Ennek az az oka, ha a napellenzőn felgyűlik a víz, megnyújtja a ponyvát és emiatt a ponyva deformálódhat, illetve sérülhet a szerkezet. 

Vegye fel velünk a kapcsolatot

Forduljon hozzánk bizalommal, és szakértőink segítenek az Önnek legmegfelelőbb napellenző kiválasztásában!

Keresse ügyfélszolgálatunkat a +36 70 30 80 787-es számon, vagy írjon nekünk űrlapunkon vagy az [email protected] e-mail címre.

Ingyenes kiszállítás

150 000 Ft fölött*

Előzetes felmérés

Igény esetén

Garancia

Szakszerű beszerelés esetén

100% Biztonságos fizetés

Online vagy készpénzben