Hívjon minket: +36 70 308 0787

Ingyenes szállítás 150 000 Ft fölött*

árnyékbolt blog

Árnyékbolt Blog

Amikor árnyékolásban kell tanácsot adni általában az árnyékolás-rész csak a jéghegy csúcsa. A felhasználó mindig másképp látja a dolgokat mint a kivitelező és hiába a sokszor évtizedes tapasztalat megosztani mindezt nem lehet egy pár perces telefonbeszélgetés vagy egy fél órás felmérés során.

Ez a blog abból a célból készült, hogy körültekintő és tudatos vásárlók könnyen szerezhessenek másodkézből ismereteket és tapasztalatokat még mielőtt esetleg nem a számukra legjobb döntést hozzák meg.

Bioklimatikus pergola: az árnyékolás legmagasabb szintje

A bioklimatikus pergola napjaink legelterjedtebb prémium árnyékolója, hiszen a vonzó esztétikum mellett funkcionalitásban is kiemelkedő lehetőségeket nyújt. Az innovatív szerkezet lehetővé teszi, hogy a lehető legjobban használjuk ki a rendelkezésre álló teret, az időjárási körülményektől teljesen függetlenítve magunkat.

Tovább olvasom!

Redőny gurtnicsere: hogyan fogjunk hozzá?

A modern alumínium redőnyöket évtizedes használatra tervezték, így a legmagasabb minőségű alkatrészekkel készülnek, mégis a mindennapos használat miatt olykor javításra szorulnak. Sajnos a redőnygurtni, illetve a redőnyzsinór is megadja magát az idő múlásával, ám javításuk nem nagy ördöngösség, így magunk is nekiveselkedhetünk a szerelésnek.

Tovább olvasom!

Napellenző teraszra: mit érdemes megfontolni a választás előtt?

A kitekerhető napellenzők stílusos kiegészítői bármely otthonnak vagy kertnek. Segítségükkel a legtöbbet hozhatja ki a térből, mivel számtalan szín, minta és stílus közül választhat, hogy a végeredmény tökéletesen illeszkedjen otthonához. A napellenző teraszra ráadásul megoldást nyújt arra is, hogy nagyobb kontrollt gyakorolhasson az elemek felett, akár napos, akár esős az idő.

Tovább olvasom!

Redőny árak

Redőny árak A piacon rengeteg cég kínál redőnyöket, eltérő árakon, de eltérő műszaki tartalommal is! Igyekszünk ezzel az összefoglalással a választást megkönnyíteni, hogy mindenki a

Tovább olvasom!

Milyen szúnyoghálót válasszak?

A tavasz beköszöntével megjelennek azok a hívatlan kis állatkák is melyek rendkívül sok kellemetlenséget tudnak okozni. A legkörnyezetkímélőbb megoldás minden esetben az, amikor egyszerűen mechanikai

Tovább olvasom!

Redőny beépítés – hogyan ne!

Különféle előrehaladottságú építkezéseket látogatva sok különböző megoldással találkozunk mind a módszereket, mind a hibákat illetően. Az alábbiakban pár olyan hibát taglalunk melyeket akár avatatlan szem

Tovább olvasom!
Ingyenes kiszállítás

150 000 Ft fölött*

Előzetes felmérés

Igény esetén

Garancia

Szakszerű beszerelés esetén

100% Biztonságos fizetés

Online vagy készpénzben