Hívjon minket: +36 70 308 0787

Ingyenes szállítás 150 000 Ft fölött*

Peremes fix szúnyogháló – alumínium

7 990 Ft

Fix keretes szúnyogháló műanyag ablakokra, csavarozás nélkül klipszekkel való rögzítéssel. Szürke, üvegszálas prémium minőségű hálóból készül. Gyártási idő 5 munkanap.

Peremes fix szúnyogháló – csavarozás nélkül szerelhető

Peremes Isso fix szúnyogháló, amelyet kifejezetten a korszerű műanyagablakokhoz fejlesztettek ki. Egyik legnagyobb előnye, hogy nagyon könnyen, csavarozás nélkül szerelhető. Az ablakkeretre fordítható klipszekkel tudjuk rögzíteni. Erős, de könnyű extrudált alumínium profilból készül, üvegszálas szürke hálóval, amely hosszútávon fog bennünk szolgálni a rovarok ellen. A legnépszerűbb fehér, barna szín mellett a teljes RAL színskála és az összes faerezetes felületkezelés elérhető. Olyan ablakokra javasoljuk, melyeken nem fontos, hogy mobil legyen a szúnyogháló, hanem elég évente pár alkalommal le-fölszerelni a szúnyoghálót.

peremes fix szúnyogháló klipsz

Rejtett sarokelem, tökéletesen illeszkedő gérvágás

Az ablakhoz fém fülekkel kell rögzítenünk, így nem szükséges megfúrni ablakunkat a szúnyogháló fölszerelése közben. Megfelelő mérés esetén otthon pillanatok alatt föltehetjük az ablakra szúnyoghálónk. A fix szúnyoghálót fülekkel rögzítjük az ablakhoz.

Amikor szúnyoghálót választunk, fontos eldönteni, melyik nyílászáró esetében milyen megoldás mellett döntünk. Az evidens, hogy egy ajtóhoz mobil szerkezet szükséges, ám egy olyan ablakra, amelyet nem akarunk nyitogatni, és nincs szükség az azon való kihajolásra, a fix keretes szúnyoghálók jelentik a legjobb megoldást. Miért? A legnagyobb előnyük az egyszerű szerelhetőség és a kompromisszum nélküli védelem, ráadásul a nagy méretekben legyártható típusok keresztmerevítővel is megerősíthetőek. A többféle keretkialakításnak köszönhetően minden ablakhoz kiválasztható a legmegfelelőbb eszköz, ami lehetőleg nem csökkenti az ablak szabad keresztmetszetét, és a háló mindig feszes marad bennük.

A szúnyogháló tisztítása rendkívül egyszerű, csak nedves ruhával törölje le, ami nem csak a port, hanem az esetleges rovarmaradványokat is eltávolítja. Hosszabb távon sem igényel különösebb karbantartást, így az évek során is megtartja eredeti minőségét.

Mérethatárok, színek

Szélesség – min. 15 cm – max. 200cm
Magasság – min. 15 cm – max. 200cm

Maximum felület – 3 m2

Alap szín – fehér, barna
Renolit fóliás faeres színek – aranytölgy, dió, mahagóni
RAL színek – kód alapján

Felmérés és szerelés

Felmérés esetén minden esetben a nyitott ablak nyílását kell lemérni. A szúnyoghálókat összeszerelve, biztonságos csomagolásban szállítjuk. A csomag tartalmazza a rögzítéshez szükséges füleket is. A szerelés egyszerű, a mellékelt útmutató segítségével könnyedén elvégezhető. Amennyiben szükséges, profi szerelőcsapatunk is rendelkezésre áll. Elkötelezettek vagyunk a fenntarthatóság iránt, és arra törekszünk, hogy termékeinkkel minimalizáljuk a környezeti lábnyomunkat, így hosszútávon, jól működő terméket gyártunk. 15 mm-nek minden oldalon a nyílás szélétől rendelkezésre kell álljon, hogy a szúnyogháló kerete is beférjen.

Az egyszerűség kedvéért egy példa:
Ablaknyílás mérete: 50 cm x 100 cm
A gyártási méret így 53 cm x 103 cm lesz. (ekkora lesz a keret mérete)
A MEGRENDELÉSNÉL AZ 50 cm x 100 cm-es méretet kell megadni!

Miután tudjuk, hogy kell a keretet megfelelően felmérnünk, egyetlen egy teendőnk maradt hátra. Mérjük meg nyitott ablaknál az ablakkeret vastagságát, a képen látható módon. (A gumit már nem kell tartalmazza a méret). A méretek megadásakor ezt a méretet kérem az „ablakkeret vastagsága” menüpont alatt megadni.

perem vastagság

Rendelését a weboldalon keresztül fogadjuk, a leírtak alapján rendelje meg terméket. Amennyiben bármilyen további kérdés merül fel, keresse ügyfélszolgálatunk a +36703080787-es telefonszámon, vagy az [email protected] e-mail címen.

További információk

Minimális szélesség

Maximális szélesség

Minimális magasság

Maximális magasság

Maximális felület

Szín

, , , , , ,

Fontos tudnivaló

Kapcsolódó bejegyzések

Ingyenes kiszállítás

150 000 Ft fölött*

Előzetes felmérés

Igény esetén

Garancia

Szakszerű beszerelés esetén

100% Biztonságos fizetés

Online vagy készpénzben