Peremes alumínium fix keretes szúnyogháló (is12)

7 590 Ft

Fix keretes szúnyogháló a korszerű műanyagablakokhoz

Ingyenes kiszállítás 100 000 Ft fölött

Megbízható webáruház

Leírás

Fix keretes szúnyogháló a korszerű műanyagablakokhoz

Ez az a szúnyogháló, amelyet kifejezetten a korszerű műanyagablakokhoz fejlesztettek ki. Erős, de könnyű extrudált alumíniumprofilból készül, üvegszálas hálóval, így nyújt stabil minőséget. A legnépszerűbb a fehér és barna alapszín, az aranytölgy, a mahagóni és a dió faeres változat, de a teljes RAL színskála és az összes faerezetes felületkezelés rendelhető.

Geometrikus ablakokhoz is gyártható

Ez a megoldás igazán felhasználóbarát, mivel könnyen szerelhető, emellett peremes felépítésű és füles rögzítésű. Alumíniumkerete szintén tetszőleges RAL színekben vagy akár faeres festéssel is kérhető. Háromszögletű vagy geometrikus ablakokhoz is gyártható – ilyenkor a legnagyobb befoglaló méreteket kell számolni.

Fém fülekkel, belső oldalról rögzíthetjük az ablakhoz.

Szúnyogháló egyszerű szerelhetőséggel

Amikor szúnyoghálót választunk, fontos eldönteni, melyik nyílászáró esetében milyen megoldás mellett döntünk. Az evidens, hogy egy ajtóhoz mobil szerkezet szükséges, ám egy olyan ablakra, amelyet nem akarunk nyitogatni, és nincs szükség az azon való kihajolásra, a fix keretes szúnyoghálók jelentik a legjobb megoldást. Miért? A legnagyobb előnyük az egyszerű szerelhetőség és a kompromisszum nélküli védelem, ráadásul a nagy méretekben legyártható típusok keresztmerevítővel is megerősíthetőek. A többféle keretkialakításnak köszönhetően minden ablakhoz kiválasztható a legmegfelelőbb eszköz, ami lehetőleg nem csökkenti az ablak szabad keresztmetszetét, és a háló mindig feszes marad bennük.

További információk

Minimális szélesség

Maximális szélesség

Minimális magasság

Maximális magasság

Maximális felület

Szín

, , , , , ,

Fontos tudnivaló

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Peremes alumínium fix keretes szúnyogháló (is12)” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük