fbpx
Kosár

Hívjon minket: +36 70 308 0787

Ingyenes szállítás 150 000 Ft fölött*

Rólunk

A Red-Rel Kft. és a Soul Home & Living Kft együttműködésének eredménye az árnyékbolt.hu, egy olyan portál, ahol az árnyékolás technika minden lépését kezébe veheti és lebonyolíthatja. Cégünk 20 éves tapasztalattal rendelkezik, árnyékológyártás mellett alapanyag nagykerként is működünk, a gyártás 3000m2-en zajlik. Minőségi alapanyaginkat Németországból, Fehéroroszországból és Kínából importáljuk.

redony gyar legcsavar utca 5
árnyékbolt

Minőségi árnyékolók

Hitvallásunk az időtállóság és a kvalitás, ennek érdekében a legkiemelkedőbb anyagokkal dolgozunk, az előállított termékek pedig folyamatos minőség ellenőrzésen esnek át. Több évtizedes tapasztalattal rendelkező, szakavatott csapatunk pedig követi a legújabb technológiák alakulását és természetesen a legújabb trendeket is. Tervező, mérnök, vágó, összeszerelő és minőségellenőr szakembereink a gyártás teljes egészében részt vesznek.

Tervezéstől a beszerelésig

Célunk, hogy oldalunkon keresztül pár lépésben azonnal láthatóvá váljon, hogy a megálmodott otthon árnyékolója milyen áron elérhető az Ön számára. Legtöbbször egy szakember felméréseket végez majd megállapít egy összeget, amit elfogadunk vagy sem. Felhasználóbarát felületünkön a tervezéstől, a beszerelésig minden professzionális segítséget biztosítunk, csupán a mértekre van szükségünk. Ha további kérdések merülnének fel, ügyfélszolgálatunkon szakértő kollegáink állnak rendelkezésükre.

árnyékbolt bemutatóterem
Ingyenes kiszállítás

150 000 Ft fölött*

Előzetes felmérés

Igény esetén

Garancia

Szakszerű beszerelés esetén

100% Biztonságos fizetés

Online vagy készpénzben