Shopping Cart

Hívjon minket: +36 20 261 2929

Ingyenes szállítás 100 000 Ft fölött

Rólunk

A Red-Rel Kft. és a Soul Home & Living Kft együttműködésének eredménye az árnyékbolt.hu, egy olyan portál, ahol az árnyékolás technika minden lépését kezébe veheti és lebonyolíthatja. Cégünk 20 éves tapasztalattal rendelkezik, árnyékológyártás mellett alapanyag nagykerként is működünk, a gyártás 3000m2-en zajlik. Minőségi alapanyaginkat Németországból, Fehéroroszországból és Kínából importáljuk.

árnyékbolt
árnyékbolt

Minőségi árnyékolók

Hitvallásunk az időtállóság és a kvalitás, ennek érdekében a legkiemelkedőbb anyagokkal dolgozunk, az előállított termékek pedig folyamatos minőség ellenőrzésen esnek át. Több évtizedes tapasztalattal rendelkező, szakavatott csapatunk pedig követi a legújabb technológiák alakulását és természetesen a legújabb trendeket is. Tervező, mérnök, vágó, összeszerelő és minőségellenőr szakembereink a gyártás teljes egészében részt vesznek.

Tervezéstől a beszerelésig

Célunk, hogy oldalunkon keresztül pár lépésben azonnal láthatóvá váljon, hogy a megálmodott otthon árnyékolója milyen áron elérhető az Ön számára. Legtöbbször egy szakember felméréseket végez majd megállapít egy összeget, amit elfogadunk vagy sem. Felhasználóbarát felületünkön a tervezéstől, a beszerelésig minden professzionális segítséget biztosítunk, csupán a mértekre van szükségünk. Ha további kérdések merülnének fel, ügyfélszolgálatunkon szakértő kollegáink állnak rendelkezésükre.

árnyékbolt
Ingyenes kiszállítás

100 000 Ft fölött

Előzetes felmérés

Igény esetén

Garancia

Szakszerű beszerelés esetén

100% Biztonságos fizetés

Online vagy készpénzben

-15%

ROLETTA, SÁVROLÓ
TERMÉKEKRE

NOVEMBER 26. - DECEMBER 13. KÖZÖTT WEBSHOPUNKON.