Hívjon minket: +36 70 308 0787

Ingyenes szállítás 150 000 Ft fölött*

Pergola

 • fix méretekben – 350 cm x 340 cm, 385 cm, 430 cm, 475 cm
 • 4 lábon álló kivitel
 • rejtetten elhelyezett motor a gerendákban
 • fehér és antracit matt színben elérhető
 • integrált ereszcsatorna, rejtett vízkivezetés a lábakon
 • gyors gyártás, könnyű telepítés
 • oldalárnyékolók

Pergola - Y400

 • egyedi méretben, akár 400 cm x 700 cm-es méretben
 • 4 lábon, homlokzathoz kapcsolódóan 2 lábon, láb nélkül
 • 26 színben alapáron
 • integrált ereszcsatorna, rejtett vízkivezetés a lábakon
 • lehetőség az Integrált LED világításra a szerkezetben, a lamellákba spot világítás
 • oldalárnyékolók, üvegfalak
Pergola Y400
pergola sb350

Pergola - Z420

 • egyedi méretben, akár 400 cm x 600 cm-es méretben
 • 4 lábon, homlokzathoz kapcsolódóan 2 lábon, láb nélkül
 • fehér és antracit szín alapáron, egyedi szín lehetőség a teljes RAL kínálat szerint
 • rejtetten elhelyezett motor a gerendákban
 • integrált ereszcsatorna, rejtett vízkivezetés a lábakon, vagy csatornakiállásba lefelé
 • lehetőség az Integrált RGB LED világításra a szerkezetben, a lamellákba spot világítás
 • oldalárnyékolók, üvegfalak
A bioklimatikus pergolák összekapcsolják a természet közelségét otthona kényelmével. Komfortos és sokoldalúan használható teret hoznak létre kertjében, így varázsolják tökéletes helyszínné, legyen szó meghitt családi pihenésről vagy önfeledt szórakozásról. A pergola védelmet és árnyékot biztosít a nap, a szél és az eső ellen. A 0-135 fokban dönthető lamellákkal tetszés szerint szabályozhatjuk teraszunkon a direkt vagy szórt fény beáramlását, valamint a légmozgás mennyiségét és irányát.
pergola rövid gyártási idő

Rövid gyártási idő

A “közvetlenül a gyártótól” kiírás nálunk nem csak reklámfogás: pergoláját saját üzemünkben már 2 héten belül legyártjuk.

életreszóló árnyékolás pergola

Életre szóló árnyékolás

Ha bármilyen kérdése van, keresse bizalommal több évtizedes szaktudással rendelkező, újításokat folyamatosan követő csapatunkat!

Professzionális kivitelezés

Sokéves szakmai tapasztalattal rendelkező kollégáink szerelik össze a pergolákat. A professzionális kivitelezés biztosítja a tökéletes illeszkedéseket és a hosszú élettartamot.

Pergoláink technológiája

Pergoláink esővédő szerkezetek is egyben, minden egyes lamella önálló vízelvezetéssel és közbenső gumitömítéssel rendelkezik. A pergola lamelláiból a víz a pergola szerkezetébe integrált rejtett csatornába folyik bele. Ebből a pergola lábain keresztül egy csőrendszeren át távozik a víz. A fölbe rejtetten egy csatornába folyhat, vagy a pergola lábán oldalt kivezetve. Szerkezeteink csatlakozásának a vízhatlanságát Dow Corning tömítőanyagok biztosítják. Szerkezeti elemek felületkezelése QualiCont minősítésű technológiával készül. Kötőelemeink rozsdamentes acélból készülnek.

Pergola szélterhelhetősége: 117 km/h (Szélállóság EN13659 – homlokzati elemek szélterhelhetősége)

A pergolák súlyos és masszív alumínium szerkezetek, amik ellenállnak az időjárás viszontagságainak. A hosszútávú megbízható működésért és a szünidő élvezése érdekében ellátjuk szerkezeteinket alapáron érzékelőkkel, melyek havazás esetén biztonságos szögbe fordítják a lamellákat. Emellett szintén alapáron a szerkezet részét képezi egy fényérzékelő, mely automatizálja a lamellák és az oldalsó árnyékolás mozgatását. Mindezt egy Somfy Tahoma okosotthon központ egészíti ki, mely segítségével további egyedi forgatókönyvek definiálhatóak, az eszközök aktuális pozícióját a telefon okosotthon központján keresztül kezelheti, illetve parancsokat adhat ki. Élvezze ki a komfortot, és kezelje árnyékolóit telefonjáról, egy gombnyomásra. Somfy Tahoma kiegészíthető otthona további automatizálására (világítás, hűtés-fűtés, kapumozgatás, további árnyékolók mozgatása)

pergola szerkezet vízelveszetés
4.4
44 értékelés alapján
powered by Google
Attila MolnárAttila Molnár
18:41 20 Mar 24
Nagyon precíz,gyors és rendkívül segítőkész ügyfélszolgálat.Köszönet a gyors ügyintézésért,csak ajánlani tudom.
Mária RuzsicsMária Ruzsics
05:33 15 Mar 24
Megvagyok elégedve😊
Papp K.Papp K.
19:37 25 Feb 24
Nagyon ajánlom, a szerelésben is tudtak segíteni, a termék minőség is tökéletes, időpont egyeztetésben is nagyon segítőkészek voltak.
Zsolt SohonyaiZsolt Sohonyai
19:18 16 Feb 24
Többször rendeltünk, vásároltunk náluk.A termékekkel elégedettek vagyunk a kiszolgálás gyors a személyzet kedves.
Varga SándorVarga Sándor
12:13 13 Feb 24
Tisztelt Árnyékbolt!Nagyon elégedettek vagyunk a termékkel és a kiszolgálással is, nagyon kedvesek voltak, megkínáltak kávéval is, nagyon készségesen segítettek. Egy értékelésben 15 pontból a maximálisat adnám az elégedettségi skálán.
Rebeka NagyRebeka Nagy
21:54 20 Jan 24
Nagyon precíz és gyors ügyfélszolgálat, ha esetleg mégsem tudják azonnal a választ készségesen utána járnak.A termékek ott helyben készülnek és magas színvonalú a kivitelezés.Számos termékük van az árnyékolás technika minden szintjére, redony-reluxa-pergola.Családi házamra a redőnyöket mind tőlük vásároltam és fel is szerelték. 5 csillag!
js_loader

Pergola gyártás egyedi méretre

Válassza ki saját, egyedi méretre készült pergolánkat, amely prémium minőségű anyagokból és személyre szabott tervezéssel készül, tökéletesen illeszkedve otthona stílusához és igényeihez. Ezek a pergolák közvetlenül a homlokzathoz integrálhatók, így nem csak kifinomult eleganciát, hanem rendkívüli tartósságot és időjárásállóságot is biztosítanak, egész évben.

Bioklimatikus pergola egyedi méretre, különböző kivitelekben

Egyedi méretre teraszárnyékolók a lentebbi kivitelekben érhető el. Rövid tájékoztató arról, hogy milyen folyamaton kell átmennünk a tervezéstől az első estéig, amikor már árnyékolónk alatt élvezhetjük a nap melegét.

Ajánlatkérés

Ajánlatkérés vagy személyes tanácsadás, ahol a kívánt kivitel kiválasztásra kerül, leegyeztetjük a színeket és adunk egy indikatív árajánlatot.

Helyszíni felmérés

Szakképzett kollégáink a helyszínen a gyártási méretet pontosan fölveszik, illetve minden műszaki kérdés egyeztetésre kerül a pergola szerkezetével és a telepítéssel kapcsolatban.

Gyártás

Üzemünkben 8-10 munkanap alatt telepítésre készre gyártjuk a pergolát.

Telepítés

Helyszíni szerelés, itt fölszereljük végleges helyére az árnyékolót.

4 lábon álló pergola

4 lábon álló pergola

3 lábon álló pergola

3 lábon álló pergola

pergola láb nélkül

Pergola láb nélkül

homlokzathoz kapcsolódó pergola

Homlokzathoz kapcsolódó pergola

duplex pergola 6 lábon álló

Duplex pergola 6 lábon

Pergola árnyékolók – szeressen bele a kertben töltött időbe

A kerti pergola vagy teraszpergola valódi értéket ad a külső tereknek, növelheti otthona vonzerejét, és lehetőséget teremt a pihenésre és szabadban való kikapcsolódásra. Kínálatunkban számos stílusú, anyagú és méretű pergola elérhető, hogy mindenki megtalálja az igényeinek és ízlésének leginkább megfelelőt.

Amit meg kell fontolnunk:

 • Színek: Gondoljuk át, hogy milyen színű szerkezet és lamellák passzolnának leginkább a környezethez és a ház stílusához.
 • Állítható/ elhúzható lamellák: Kínálatunkban elérhetőek olyan pergolák, melyek lamelláinak dőlésszöge állítható. Emellett található kínálatunkban olyan pergola, melynek a teteje elhúzható teljesen, ha szeretnénk a nyitott égbolt látványát élvezni.
 • Időjárás érzékelő: Gondolkodjunk el az időjárással összehangolható érzékelők telepítésén, amely automatikusan szabályozza a lamellák mozgását az időjárási körülményeknek megfelelően.
 • Oldalsó üvegfedés és árnyékolók: Szeretnénk-e oldalsó üvegfedést, árnyékolókat vagy szúnyoghálókat, ami további védelmet biztosíthat az időjárástól, illetve a rovaroktól.

Pergola árak, kapcsolat

A pergolák árát a mérete határozza meg elsősorban, de az is nagyban befolyásolja, hogy homlokzathoz kapcsolódik, vagy önálló szerkezetként 4 lábon áll. Kérjen árajánlatot, vagy foglaljon időpontot tanácsadásra, ahol megtaláljuk az Ön számára legmegfelelőbb szerkezetet. Keresse ügyfélszolgálatunkat az +36 70 308 0787-es számon, vagy írjon nekünk az [email protected] e-mail címre.

Vegye fel velünk a kapcsolatot

Forduljon hozzánk bizalommal, és szakértőink segítenek az Önnek legmegfelelőbb pergola kiválasztásában!

Keresse ügyfélszolgálatunkat a +36 70 30 80 787-es számon, vagy írjon nekünk űrlapunkon vagy az [email protected] e-mail címre.

Ingyenes kiszállítás

150 000 Ft fölött*

Előzetes felmérés

Igény esetén

Garancia

Szakszerű beszerelés esetén

100% Biztonságos fizetés

Online vagy készpénzben