fbpx
Kosár

Hívjon minket: +36 70 308 0787

Ingyenes szállítás 150 000 Ft fölött

Pergola

A bioklimatikus pergolák összekapcsolják a természet közelségét otthona kényelmével. Komfortos és sokoldalúan használható teret hoznak létre kertjében, így varázsolják tökéletes helyszínné, legyen szó meghitt családi pihenésről vagy önfeledt szórakozásról. A pergola védelmet és árnyékot biztosít a nap, a szél és az eső ellen. A 0-135 fokban dönthető lamellákkal tetszés szerint szabályozhatjuk teraszunkon a direkt vagy szórt fény beáramlását, valamint a légmozgás mennyiségét és irányát. 

 

pergola rövid határidő
Rövid gyártási idő

A “közvetlenül a gyártótól” kiírás nálunk nem csak reklámfogás: pergoláját saját üzemünkben már 2 héten belül legyártjuk.

pergola árnyékolás
Életre szóló árnyékolás

A csúcskategóriás anyaghasználatnak és az innovatív fejlesztéseknek köszönhetően termékeink időtállóak és strapabíróak

eletre-szolo-arnyekolas
Professzionális kivitelezés

Sokéves szakmai tapasztalattal rendelkező kollégáink szerelik össze a pergolákat. A professzionális kivitelezés biztosítja a tökéletes illeszkedéseket és a hosszú élettartamot.

Pergoláink technológiája

Pergoláink esővédő szerkezetek is egyben, minden egyes lamella önálló vízelvezetéssel és közbenső gumitömítéssel rendelkezik. A pergola lamelláiból a víz a pergola szerkezetébe integrált rejtett csatornába folyik bele. Ebből a pergola lábain keresztül egy csőrendszeren át távozik a víz. A fölbe rejtetten egy csatornába folyhat, vagy a pergola lábán oldalt kivezetve. Szerkezeteink csatlakozásának a vízhatlanságát Dow Corning tömítőanyagok biztosítják. Szerkezeti elemek felületkezelése QualiCont minősítésű technológiával készül. Kötőelemeink rozsdamentes acélból készülnek. 
Pergola szélterhelhetősége: 117 km/h (Szélállóság EN13659 – homlokzati elemek szélterhelhetősége)

A pergolák súlyos és masszív alumínium szerkezetek, amik ellenállnak az időjárás viszontagságainak. A hosszútávú megbízható működésért és a szünidő élvezése érdekében ellátjuk szerkezeteinket alapáron érzékelőkkel, melyek havazás esetén biztonságos szögbe fordítják a lamellákat. Emellett szintén alapáron a szerkezet részét képezi egy fényérzékelő, mely automatizálja a lamellák és az oldalsó árnyékolás mozgatását. Mindezt egy Somfy Tahoma okosotthon központ egészíti ki, mely segítségével további egyedi forgatókönyvek definiálhatóak, az eszközök aktuális pozícióját a telefon okosotthon központján keresztül kezelheti, illetve parancsokat adhat ki. Élvezze ki a komfortot, és kezelje árnyékolóit telefonjáról, egy gombnyomásra. Somfy Tahoma kiegészíthető otthona további automatizálására (világítás, hűtés-fűtés, kapumozgatás, további árnyékolók mozgatása)

 

pergola vízelvezetés
Keresse ügyfélszolgálatunkat

+36 70 30 80 787-es számon, vagy írjon nekünk az [email protected] e-mail címre.

Bioklimatikus pergola egyedi méretre, különböző kivitelekben

Egyedi méretre teraszárnyékolók a lentebbi kivitelekben érhető el. Rövid tájékoztató arról, hogy milyen folyamaton kell átmennünk a tervezéstől az első estéig, amikor már árnyékolónk alatt élvezhetjük a nap melegét.

1 – Ajánlatkérés vagy személyes tanácsadás, ahol a kívánt kivitel kiválasztásra kerül, leegyeztetjük a színeket és adunk egy indikatív árajánlatot.

2 – Helyszíni felmérés – Szakképzett kollégáink a helyszínen a gyártási méretet pontosan fölveszik, illetve minden műszaki kérdés egyeztetésre kerül a pergola szerkezetével és a telepítéssel kapcsolatban.

3 – Gyártás – Üzemünkben 8-10 munkanap alatt telepítésre készre gyártjuk a pergolát.

4 – Telepítés – Helyszíni szerelés, itt fölszereljük végleges helyére az árnyékolót. 

4 lábon álló pergola

4 lábon álló pergola

3 lábon álló pergola

3 lábon álló pergola

pergola láb nélkül

pergola láb nélkül

homlokzathoz kapcsolódó pergola

homlokzathoz kapcsolódó pergola

duplex pergola 6 lábon álló

duplex pergola 6 lábon álló

Pergola árnyékolók – szeress bele a kertben töltött időbe

A kerti pergola vagy teraszpergola valódi értéket ad a külső tereknek, növelheti otthona vonzerejét, és lehetőséget teremt a pihenésre és szabadban való kikapcsolódásra. Kínálatunkban számos stílusú, anyagú és méretű pergola elérhető, hogy mindenki megtalálja az igényeinek és ízlésének leginkább megfelelőt.

Amit meg kell fontolnunk:

  • Színek: Gondoljuk át, hogy milyen színű szerkezet és lamellák passzolnának leginkább a környezethez és a ház stílusához.
  • Állítható/ elhúzható lamellák: Kínálatunkban elérhetőek olyan pergolák, melyek lamelláinak dőlésszöge állítható. Emellett található kínálatunkban olyan pergola, melynek a teteje elhúzható teljesen, ha szeretnénk a nyitott égbolt látványát élvezni.
  • Időjárás érzékelő: Gondolkodjunk el az időjárással összehangolható érzékelők telepítésén, amely automatikusan szabályozza a lamellák mozgását az időjárási körülményeknek megfelelően.
  • Oldalsó üvegfedés és árnyékolók: Szeretnénk-e oldalsó üvegfedést, árnyékolókat vagy szúnyoghálókat, ami további védelmet biztosíthat az időjárástól, illetve a rovaroktól.
bioklimatikus pergola

Pergola árak, kapcsolat

A pergolák árát a mérete határozza meg elsősorban, de az is nagyban befolyásolja, hogy homlokzathoz kapcsolódik, vagy önálló szerkezetként 4 lábon áll. Kérjen árajánlatot, vagy foglaljon időpontot tanácsadásra, ahol megtaláljuk az Ön számára legmegfelelőbb szerkezetet. Keresse ügyfélszolgálatunkat az +36 70 308 0787-es számon, vagy írjon nekünk az [email protected] e-mail címre.

Vegye fel velünk a kapcsolatot

és segítünk megtalálni a tökéletes megoldást az Ön igényeire szabva!

Ingyenes kiszállítás

150 000 Ft fölött

Előzetes felmérés

Igény esetén

Garancia

Szakszerű beszerelés esetén

100% Biztonságos fizetés

Online vagy készpénzben