Hívjon minket: +36 70 308 0787

Ingyenes szállítás 150 000 Ft fölött*

Toló szúnyogháló ajtó

17 990 Ft

A toló szúnyogháló ajtó árának a számítása a toló szerkezet teljes felületére vonatkozik, ez pedig a sínprofilokkal határolt teljes felület, mely szélességének a felét fogja jelenteni a szúnyogháló ajtó.

Toló szúnyogháló ajtó – praktikus védelem a szúnyogok ellen

A toló szúnyogháló ajtó remek megoldás a szúnyoghálók elleni védelemre, mely a friss levegő beáramlását engedi, viszont hatékonyan véd minket a bosszantó rovaroktól. Nagy felületeken is tökéletesen működik, keresztmerevítő profil teszi tökéletesebbé az ajtó stabilitását. Tökéletesen illeszkedő gérvágott profilokkal készült sarkok, rejtett sarokelemmel. Nagy gondot fordítunk a tökéletes minőségre, ezért csak magas minőségű szürke, üvegszálas hálót használunk.

Akár hatméteres tolópálya is megoldható

Az ajtók árának a számítása a toló szerkezet teljes felületére vonatkozik, ez pedig a sínprofilokkal határolt teljes felület, mely szélességének a felét fogja jelenteni a szúnyogháló ajtó. (Tehát ha egy 100 cm széles 200 cm magas ajtót szeretnénk, ami egy 200 cm széles sávban mozog, akkor 200 cm széles, 200 cm magas tolóajtót kell rendelni)

Igény esetén a szerkezet sínhosszabbítással is ellátható, a sínhosszabbítás rovatba kell jelezni azt, ha a megadott szélességnél nagyobb tolópályát szeretnénk. (Az előbb említett példánál maradva, ha egy 200 cm x 200 cm-es toló szúnyogháló ajtót rendelünk, de azt szeretnénk, hogy a tolópálya 220 cm-es legyen a 100 cm-es ajtónak, abban az esetben a sínhosszabbítás opciónál 20 cm-t kell föltüntetni)

Az állatbarátokra is gondoltunk

Mivel sokszor alkalmazzák téli kertek, teraszok széles üvegfalaihoz, a gyártásnál az állatbarátokra is gondoltunk, így a hagyományos üvegszálas háló mellett erősebb megoldással, kutyahálóval is elérhető a termék. Ezt az opciót a „kutyaháló” opció bepipálásával tudjuk választani. Az osztott tolóajtó alsó osztásába egy sokkal erősebb, kutyahálót teszünk be a gyártás során, ami házikedvenceinknek is ellenállnak.

Toló ajtó keresztmerevítés nélkül

Fontos megjegyezni, hogy a toló szúnyogháló ajtók nem feltétlenül rendelkeznek keresztmerevítéssel, mivel a függesztett felépítésüknél fogva ez nem szükséges. Ennek ellenére, ha ilyen igény érkezik felénk, akár esztétikai okokból, akár a tervezett igénybevétel miatt, természetesen opcionálisan van lehetőség keresztmerevítővel történő szerelésre is. Az ajtók mérettől függően készülhetnek szimpla vagy dupla kivitelben, ráadásul meg is kettőzhetők, így akár a megengedett szélesség négyszerese is lefedhető egyetlen sínpályán.

Ha tehát nagyban gondolkozik, és szeretné egy látványos, egyben jól funkcionáló megoldással biztosítani otthonát, a toló szúnyogháló ajtók között bátran válogathat.
Amennyiben keresztmerevítő nélkül szeretné megvásárolni a terméket, legyen szíves a megrendelésnél a „keresztmerevítő nélkül” menüt jelölni.

Felmérés, rendelés leadása

Minden esetben szerkezeti méreteket várunk, amilyen méretre a keretet gyártanunk kell. A megadott szélesség fele lesz a toló szúnyogháló ajtó szélessége, amit az összerakott sínpályán tolni tudunk. A telepítése és összerakása nem bonyolult, de rövid leírásunk mellett szívesen állunk rendelkezésre a felszereléssel kapcsolatos kérdések megválaszolásában.

Védd meg otthonod a rovaroktól az általunk gyártott toló szúnyogháló ajtóval. Gyártási határidő:

Alap színben – 5 munkanap
Faeres és RAL színben – 12 munkanap

Szakszerű felmérés és beszerelés

Amennyiben igényt tart szakszerű felmérésre és a termék fölszerelésére, kérem keressen minket üzenet formájában, hogy tudjunk árajánlatot készíteni a beépítésre vonatkozóan.

További információk

Minimális szélesség

Maximális szélesség

Minimális magasság

Maximális magasság

Maximális felület

Szín

, , , ,

Garancia

Gyártási / Átadási idő

Fontos tudnivaló

Kapcsolódó bejegyzések

Ingyenes kiszállítás

150 000 Ft fölött*

Előzetes felmérés

Igény esetén

Garancia

Szakszerű beszerelés esetén

100% Biztonságos fizetés

Online vagy készpénzben